Hattula Golf,
Hattulantie 547, 13700 Hattula   
 
 
 
 
 
 
 
0600 550 126 (0,84€/min+ppm)  
Klubi  avoinna arkisin 9-17 la ja su 10-16
Kenttä avoinna, kesägreenit

Seura

Seniorit

 

 


 

Senioreiden lippukisan tiistaina 30.6. tulokset

Miehet 1. Harri Kauranen, 2. Reijo Pärssinen 3. Ilpo Pöllänen

Naiset 1. Raili Vuorinen 2. Sinikka Linna 3. Heli Lönegren

TERVEHDYS GOLFSENIORIT

Luin Jussi Miettisen kommentin GoGolfista ja se herätti minutkin nykytilanteeseen.

Golfin himo voittaa taudin pelon, – siksi kenttien on syytä noudattaa Golfliiton suosituksia.

Golfkausi on Hattula Golfissakin käynnistynyt ja pelaajia näyttää riittävän kentän täydeltä. Täsmentäisin tuota Jussin kommenttia, että PELAAJIEN on syytä noudattaa…

Elämme todella kriittisiä aikoja. Pandemia vaanii salakavalasti joka puolella.

 Olen itse yli 70-vuotiaana ”kotiarestissa” ja aion noudattaa sitä. En halua olla levittämässä tätä kurimusta, joka saattaa olla meidän ikäisillemme viimeinen pelikevät, jos suhtaudumme siihen vähätellen. Ollaan siis todella varovaisia pelikentällä ja huomioidaan pelikavereidemme turvallisuus.

Noudattamalla viranomaisten määräyksiä ja terveen järjen käyttöä, selviämme varmasti kunnialla tästäkin odottamattomasta vastoinkäymisestä.

Pelikausi 2020 olisi normaaliolosuhteissa käynnistynyt entisen iloisen ja rennon meiningin merkeissä. Meillä olisi tulevalle kesälle kilpailu ja tapahtumakalenteri valmiina. Poikkeustilanteesta johtuen on liian aikaista lähteä ennustamaan, koska voimme lähteä toimintasuunnitelmia tekemään.

Jouduimme perumaan Viroon suunnitellun kevään peliretkemme. Todella harmillista.

Kevätkauden perinteinen avajaistapahtuma jää näillä näkymin toteutumatta.

Seuramme on siirtänyt pelioikeuksien maksun eräpäivää kuukaudella, kiitos siitä Tarjalle.

Maksetaan ne, niin saadaan jatkossakin pelata loistavassa kunnossa olevaa kotikenttäämme, iloisessa ja rennossa peliseurassa.

Senioritoimikunta, yhdessä Tarjan kanssa, seuraa tiiviisti tilanteen kehittymistä ja tiedottaa pelitoimintaan vaikuttavista muutoksista.

Toivottavasti saamme pitää kentän auki innokkaille golfareille ja palaisimme mahdollisimman pian normaaliin.

Vielä kerran: Noudatetaan turvallisuusmääräyksiä, annetaan kaikille mahdollisuus entistä ehompaan pelikauteen….

Kyllä se siitä….

Pekka. L.

Aika tarkastella senioreiden kautta 2019

Syksy on saapunut ja Hattulassa golfkenttä valmistautuu ottamaan talven vastaan. Kenttä väylineen ja griineineen on koko pelikauden ollut loistavassa kunnossa, aloitimmehan kauden jo huhtikuun alussa ja kenttä on edelleen täysin pelattavissa. Kentällä tehdään syksyisiä kunnossapitotöitä, jotka varmasti näkyvät keväällä kentän talvehdittua.

Tämä kesä oli jälleen nousujohteinen senioritoiminnalle. Saimme mukaan uusia, uskollisia golfaajia. Tähän me olemme pyrkineet ja uskon, että joukkomme kasvaa. Tyytyväisenä on todettava, että ladyjen osallistuminen, varsinkin viikkokilpailuihin, lämmittää mieliämme.

Tervetuloa mukaan Iloiseen ja rentoon toimintaan

Haluan kiittää senioritoimikuntaa; Leenaa, Liisaa, Jaakkoa ja Pekkaa. On ollut ilo työskennellä kansanne rakentamassa tapahtumia ja nähdä niiden onnistuminen jopa yli odotusten.

Erityiskiitokset kuuluvat Tarjalle ja hänen caddieilleen, unohtamatta Piiaa. Kuinka mukava on tulla klubille ja kohdata aina hymyilevät, iloiset ja reippaat kasvot. Puhumattakaan maukkaista välipaloista ja klubin lounaista. Senioreiden puolesta on myös annettava tunnustus siitä valtavasta työmäärästä, jonka klubin henkilökunta on tehnyt tapahtumiemme ja viikkokilpailuidemme järjestämisessä ja niiden onnistuneessa läpiviemisessä.

Kiitän myös Pro henkilöstöämme. Kurssitusta on ollut kiitettävästi tarjolla.

Kuten edellä todettuna, kesä senioritoiminnassa on ollut jälleen nousujohteinen.

Olemme järjestäneet kaksikymmentä kolme (23) viikkokisaa, alkaen 16.4. Avauskisamme pelasimme 7.5. perinteisesti Eki Liikasen viihdyttäessä. Jallu/makkarakisaan päätimme kauden 24.9.

On kierretty 9-reikää ja 18-reikää, mukana myös erikoiskilpailuja. Osallistujia tapahtumiin on ollut yli 1000.  Jokaisessa viikkokisassa on ollut yli 30 senioria. Osallistujaennätys kirjattiin päätöskisassa, jossa kilpaili 46 senioria.  Toimikunta voi olla syystäkin ylpeä ja kiitollinen näin suuresta kannattajajoukosta. Ilman uskollisia senioreitamme toimintaa olisi vaikeaa kehittää.

Avoimiin seniorikisoihimme olemme saaneet myös muiden seurojen senioreita. Toivotamme heidät jatkossakin tervetulleeksi, miksei myös liittymään iloiseen ja rentoon porukkaamme.

Toimintamme ei ole ollut pelkkää viikkokisojen kiertoa, vaan tapahtumia on pyritty järjestämään iloisessa ja rennossa hengessä myös oman kentän ulkopuolella. Olemme kesän aikana vierailleet viidellä vieraskentällä: Loimijoki Golf ; Lepaa Golf; ST. Laurence Golf, Lohja; Nokia River ja Linna Golf. 

Kevätretki Riikaan ja Pärnuun tehtiin 14-16.5., pelasimme Riikassa  OZO Golfin ja paluumatkalla Pärnu Bay Golfin. Tästä retkestä on erillinen muistelo seniorisivuilla.  Viron retkelle otti osaa 37-senioria. Erityiskiitos matkanjohtajana toimineelle Liisalle.

Muihinkin vierailuihin osallistuttiin kiitettävästi. Tapahtumat koettiin onnistuneiksi ja niitä toivottiin jatkossa lisää.

Odotimme vastavierailua 6-7.8.  Paltamo Golfin senioreilta. Olimme hävinneet Paltamossa vuoden 2018 turneen ja nyt oli vuorossa revanssi. Valitettavasti saimme Paltamosta viestin, että turnee ei tänä vuonna onnistu. Saimme kuitenkin lupauksen, että ensi keväänä 2020 he saapuvat joukolla Hattulaan.

Toimintaa tullaan kehittämään kaudella 2020. Ensi kevään kevätretkeä lämmitellään.

Senioritoimikunnan jäsenistössä jatkavat kaudelle 2020:

Liisa Jouppi, Leena Kallela, Jaakko Nieminen, Pekka Harviainen ja Pekka Linna puheenjohtajana. Toimikunnan yhteystiedot näkyvät Senioritoimikunta sivulla.

Kesän aikana pelatuissa viikkokisoissa ratkottiin myös Seniorimestaruudet  2019. Pelattiin Naisten ja Miesten sarjat siten, että kullekin osakilpailuihin osallistuneelle laskettiin kymmenen parhaan kilpailun tulos. Pisteet jaettiin seuraavasti; kisan voittaja sai 20-pistettä, kakkonen 18-pistettä jne.

Naisten osalta tulos oli seuraava:

1.               Anneli Hietala                              188

2.               Leena Kallela                               162

3.               Sinikka Linna                               126

4.                Raili Vuorinen                                       126

5.                   Oili Satokangas                                    122

6.                   Liisa Jouppi                                          118

Miehisten sarja

1.                Pekka Harviainen                        128

2.                Pertti Vuorinen                            108

3.                Jalo Mäensivu                             102

4.                   Markku Puranen                                    76

5.                   Mike Jurvelius                                       72

6.                   Pauli Vuorinen                                       64

Onnittelut seniorimestareille !!  Tulokset nähtävissä klubin ilmoitustaululla.

Näissä merkeissä voimme lähteä valmistautumaan kaudelle 2020.

Toivomme. että tuleva kausi edelleen vahvistaa senioritoimintaamme ja saamme uusia, yhtä uskollisia golffareita.

KIITOS KULUNEESTA KAUDESTA 2019 !!  

Pekka puheenjohtaja

Senioreiden kevätretki Riikaan ja Pärnuun 14.-16.5.19

Tänä vuonna senioreiden kevätretki suuntautui jälleen Viroon ja uutena kohdemaana Latviaan. Matkalle oli ilmoittautunut kaikkiaan 37 henkilöä. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimi Matkavekka, matkanjohtajana Liisa J.  ja bussikuljetuksen hoiti Hatusen Liikenne Oy. Tarja ja Retsi tarjosivat matkavirvokkeita, joista lämmin kiitos!

Iloinen ja reipas golfariporukka kokoontui vanhan klubin parkkipaikalle kauniin keväisenä tiistaiaamuna odottelemaan Hatusen punaisen bussin saapumista. Kohtahan tuo tulikin ja kuljettajamme Jyrkin ja apukuljettaja Pekan avustuksella matkatavarat saatiin bussin tavaratilaan tuossa tuokiossa.

Saavuimme Länsisatamaan hyvissä ajoin ja Helsingistä mukaan tulevatkin liittyivät joukkoon. Maihinnousukorttien jakamisen jälkeen pääsimme pienen odottelun jälkeen laivaan. Maittava aamiaisbuffet oli katettu ja kävimme herkkuruokien kimppuun hyvällä ruokahalulla. Nopeasti reilu parituntinen matka taittui ja pian laivasta ulos päästyämme bussimme kaarsi sataman parkkipaikalle. Tallinnassa yksi pelikaveri liittyi joukkoon ja pääsimme jatkamaan matkaa kohti Pärnua. Kahden tunnin ajon jälkeen otettiin Rimin parkkipaikalla kyytiin pari prätkäpoikaa, jotka olivat jättäneet pyörät, bootsit ym. ajovarusteet säilöön ja vaihtaneet golfari-lookin päälleen.

Lyhyen jaloittelutauon jälkeen jatkettiin matkaa Latvian rajalle Iklaan, jossa nautittiin kahvia ynnä muita virvokkeita. Päätimme, että emme pysähdy Latvian puolella olevassa eräässä suositussa liikkeessä, vaan stoppaamme siellä sitten paluumatkalla.

Nyt ei ajoaikaa Riikaan pitänyt enää olla kuin noin pari tuntia, mutta kaupungin sisääntuloa lähestyessämme alkoi liikenne pysähdellä ja jonoutua ja siinähän me sitten matelimme hissukseen eteenpäin. Latvialaiset eivät taida tuntea liikenteessä vetoketju -periaatetta, vaan ajetaan vauhdilla päättyvää kaistaa aivan sen päähän ja siellä sitten tungetaan jatkavalle kaistalle. Selvähän se, että liikenne puuroutui ja tökki pahemman kerran. Eipä siinä muu auttanut, kuin edetä rauhallisesti liikennevirran mukana. Lopulta pääsimme hotellillemme Grand Poet Hotel by Semarah´iin. Kovin pitkää aikaa ei jäänyt siistiytymiseen ja tavaroiden purkamiseen, kun olimmekin jo matkalla klo 19:ksi iltasyömingeille ravintola Forestiin, joka oli n. 8oo metrin kävelymatkan päässä hotelliltamme.

Ravintola oli mukavan intiimi ja saimme ateriamme joutuisasti eteemme. Kaikki tarvittava tieto ruoka-ainerajoituksista ei ollut kulkeutunut matkatoimistosta ravintolaan, mutta henkilökunta oli aivan loistavaa; ”No problem” ja asiat järjestyivät.

Kuljettajamme kävivät vielä tarkistamassa matkareitin seuraavan päivän kohteeseen, Ozo Golf Klubille, ja pääsivät hieman myöhästyneinä kanssamme illalliselle.

Hotellin baarissa osa porukasta jatkoi vielä hetken illanviettoa, mutta kyllä se nukkumatti pian kutsui ja mikäs noin mukavassa ja rauhallisessa hotellissa ja hyvässä sängyssä oli uinahtaa.

Hotellissa joustettiin ja saimme puhuttua aamiaisen alkavaksi jo klo 6.30. Aikaistimme lähtöä hotellilta, sillä jouduimme varautumaan aamuruuhkaan matkalla Ozo Golf Clubille. Mitään ongelmia ei tien päällä kuitenkaan ollut. Golfkentälle on Riikasta matkaa vain 8 km ja olimmekin perillä hyvissä ajoin.

Klubin omistaa Sandis Ozolinsh, joka on tunnettu latvialainen NHL-kiekkoilija. Klubin nimi tulee Sandisin NHL-lempinimestä Ozo. Kenttä oli hyvässä kunnossa ja  mukava pelata.

 

Jälleen kävi ilmi, että Matkavekan ja Ozo Golf Clubin välissä oli käynyt tietokatkos. Meille ei ollut valmiiksi tarroitettuja tuloskortteja. Lähdöt olivat 1. ja 10. teeltä klo 9.00 ja pienten selvittelyjen jälkeen kaikki pääsivät aurinkoisessa, joskin hieman tuulisessa säässä onnellisesti matkaan.  

Palautimme pelin jälkeen kortit ja saimme tuloslistan. Nimien ”suomentamisen” jälkeen oli tulokset ja voittajakolmikot selvillä.

Tulokset Ozo Golf Club 15.5.19

Naiset                                                                         

Friman Chanidapa

31 p.

Vuorinen Raili

31 p.

Imeläinen Saila

30 p.

 

Miehet

Mäensivu Jalo

35 p.

Saarinen Rauno

31 p.

Palmgren Raimo

29 p.

Pelin jälkeen nautimme klubilla lounaan ja palkintojen jaon jälkeen pääsimme jatkamaan matkaa kohti Latvian puolella rajan tuntumassa olevaa ostospaikkaa. Siellä ostosten tekeminen sujui reippaasti js kohta olimme taas tien päällä ja bussin keula kohti Pärnussa olevaa Estonia Resort Hotel & Spa- hotellia. Tämäkin hotelli oli oikein hyvä ja viihtyisä.

Illalla oli omaa aikaa ja osa ehti käydä myös spassa.

Hyvin nukutun yön ja tuhdin aamiaisen jälkeen suuntasimme kohti Pärnu Bay Golf Clubia, jossa olikin oikein ammattimainen ote meitä ja pikku kisaamme kohtaan. Saimme valmiiksi tarroitetut tuloskortit käsiimme ja lämpimässä auringonpaisteessa pääsimme lähtemään 1. ja 10. teeltä klo 9.

Bärnu Bayn kenttä on linkskenttä, jossa on leveät väylät ja niiden sivuilla usein hiekka-alueet, joista kyllä pääsee hyvin lyömään. Monet greeneistä on monitasoisia. Klubitalo terassialueineen ja merinäköaloineen on hieno.

Tulokset Pärnu Bay Golf Links 16.5.19

Naiset                                                                         

Linna Sinikka

36 p.

Saarinen Marjatta

35 p.

Jouppi Liisa

34 p.

 

Miehet

Kurkinen Martti

40 p.

Puranen Markku

36 p.

Mäensivu Jalo

32 p.

Klubilla meillä oli buffet-lounas, osa ehti saunoakin. Palkintojen jaon jälkeen lähdimme jopa hieman etuajassa kohti Tallinnan sataman D-terminaalia. Pärnussa kaksi golfaria sonnustautui taas ajovarusteisiinsa ja hyppäsi pyöriensä päälle.

Laivalla oli omaa aikaa, matka sujui rattoisasti ja kohta olimme Länsisatamassa. Parkkipaikalla bussi jo odotteli meitä ja Pekka oli hypännyt ratin taakse. Jääkiekko-ottelua kuunnellen ajelimme hämärtyvässä kevätillassa kohti kotiklubia.

Palautekyselyssä saimme hyviä ehdotuksia seuraavaa kohdetta varten. Antakaa myös te, jotka ette tällä reissulla olleet, lisää vinkkejä niin seuraavasta kevätretkestä, kuin kotimaan päivämatkoistakin.

Vaikka matkatoimisto sanoo, että kaikki on kunnossa, niin matkanjohtajana voisin jälkiviisaana todeta, että epäile, epäile, tarkista, tarkista. Tarkista matkatoimiston ohi suoraan kohteesta, että kaikki tieto on varmasti tullut perille. Annan epäkohdista luonnollisesti palautetta matkatoimistolle. Onneksi ei mitään isoa ongelmaa tälläkään reissulla tullut eteen.

Kesä on vasta edessä, joten käydään ahkerasti pelaamassa hyvin hoidetulla kentällämme, osallistutaan sankoin joukoin tiistaikisoihin, sekä päivän pelimatkoille (ilmoittautukaa ajoissa!) ja pidetään jatkossakin yllä reilua meininkiä ja hyvää henkeä. Muistetaan myös noudattaa uusia sääntöjä. Matkan täydelliset tuloslistat ovat klubin ilmoitustaululla.

Suuret kiitokset kaikille osallistuneille.  Reissussa oli jälleen mukava ja hyvähenkinen porukka. Aikataulut pitivät hienosti ja toivottavasti kaikille jäi matkasta hyvä mieli. Kiitokset myös kuljettajillemme.

Seuraavaa matkaa odotellessa!                                                    

- Liisa (Matkan johtaja)

Kirjoita artikkeli tähän...

SENIOREIDEN TOIMINTAA KESÄLLÄ 2019

 

Hattula Golf Senioreiden avauskisa/kauden avaus  

Tiistaina 7.5. klo 15.00.

Pelataan  yhdeksän (9) reikää pistebogina.

Kierroksen jälkeen iltapala. Eki Liikanen hauskuuttaa porukkaa.

Katso kilpailukalenteri

Kesän vieraskenttä vierailuista tiedoksi:  Hattula Golfin jäsenillä ja pelioikeuden lunastaneilla on tänä vuonna vierailukenttänä  Linna Golf.  Pyritään tekemään sinne yksi yhteinen käynti.

Muina vierailukohteina: (Selvityksen alla)

NOKIA RIVER  GOLF

LOIMIJOKI GOLF

LEPAA GOLF

LINNA GOLF

HILL SIDE GOLF; ST LAURENCE GOLF

Näistä lisäinfoa kilpailukalenteriin

Tänä kesänä on  PALTAMOLAISTEN  vuoro vierailla Hattulassa.

TURNEETA ajankohtineen SOVITELLAAN PALTAMOLAISTEN KANSSA.

Pelaamme seuraottelun ”Kainuun kannusta”, joka sitkeästi on kotiutunut Paltamoon. 

ANTAKAA ROHKEASTI VINKKEJÄ ja PALAUTETTA TOIMIKUNNALLE:

ILOISISSA JA RENNOISSA TUNNELMISSA UUTEEN PELIKAUTEEN 2019.

SENIORITOIMIKUNTA

HaG -senioreiden golf-matka Riikaan ja Pärnuun 14.-16.5.19
AIKATAULU


Tiistai 14.5.19
klo 6.00 Lähtö vanhalta klubilta Hatusen bussilla
klo 8.00 Saapuminen Länsiterminaaliin T2. Matkanjohtaja noutaa maihinnousukortit, jotka jaetaan bussissa.
klo 9.00 Eckerö-linjan laiva lähtee ja siirrytään heti aamiaisbuffetiin, jossa ryhmälle on varattu pöydät
klo 11.15 Saapuminen Tallinnan A-terminaaliin. Lähtö Riikaan terminaalin edestä heti, kun bussi tulee laivasta
Yksi tai kaksi taukoa matkan varrella
n. klo 17.00 - Majoittuminen Grand Palace Hotel, Pils Street 12, 1050 Riga
https://grandpalaceriga.com/riga-hotel/
klo 19.00 Yhteinen päivällinen ja illanvietto Forest-ravintolassa. Päivällisellä kaikille on sama, etukäteen varattu *menu.


Keskiviikko 15.5.19
klo 7.00 Hotelliaamiainen ja huoneiden luovutus
klo 8.00 Bussi lähtee kohti Ozo Golf-klubia
http://www.ozogolf.lv/eng/
http://www.ozogolf.lv/eng/course-map/
klo 9.00 alkaen lähdöt 1. ja 10. teeltä lähtöluettelon mukaisesti
n. klo 14 - Pelin jälkeen hetki omaa aikaa tai omakustanteinen **lounas sen etukäteen varanneille
Palkintojen jako
n. klo 16.00 Matka jatkuu Pärnuun; Estonia Resort Hotel & Spa, A.H. Tammisaare 4a/6, 80010 Pärnu
https://www.spaestonia.ee/resort/fi/
Majoittuminen ja omaa aikaa
Ravintolaesimerkkejä Pärnussa: https://www.tripadvisor.fi/Restaurants-g274956-Parnu_Parnu_County.html


Torstai 16.5.19
klo 7.00 Hotelliaamiainen ja huoneiden luovutus
klo 8.00 Bussi lähtee kohti Pärnu Bay Golf Links -klubia
https://www.parnubaygolf.com/
https://www.parnubaygolf.com/holes/
klo 9.00 alkaen lähdöt 1. ja 10. teeltä lähtöluettelon mukaisesti
n. klo 14 - Pelin jälkeen hetki omaa aikaa tai omakustanteinen ***buffetlounas sen etukäteen varanneille
Palkintojen jako
Viim. klo 16.00 lähtö golf-kentältä ja ajetaan suoraan Tallinnaan D-terminaaliin.
klo 19.30 Tallink Megastar lähtee kohti Helsinkiä
klo 21.30 Saapuminen Länsiterminaaliin, josta lähdemme välittömästi kotimatkalle
Laivalla omaa aikaa
Puolilta öin ollaan perillä vanhan klubitalon pihassa

Hinta:
395 euroa/hlö, 2 hh:ssa. Hinta on kaikille sama, myös. esim. Helsingistä mukaan tuleville. Pelaamattomia päiviä tai etukäteen maksettuja lounaita ei voida hyvittää.
1hh-lisä 100 euroa/2 yötä
Hintaan sisältyy:
- bussi- ja laivakuljetukset m/p (Huom! Otathan pakatessasi huomioon, että bussissa on 40 bägin lisäksi vain rajallinen määrä tavaratilaa. Tasapuolisuuden nimissä esim. omien kärryjen mukaan ottamista tulee harkita, ellei ole terveydellisiä syitä)
- majoittumiset aamiaisineen Riika ja Pärnu
- buffet-aamiainen laivalla 14.5.19
- päivällinen 1. iltana Riiassa
- green feet (18r) Ozo Golf Club ja Pärnu Bay Golf, sis. työntökärryn kummassakin
Hintaan ei sisälly:
- lounaat golf-klubeilla. Huom! Ilmoita matkavarauksen yhteydessä sitovasti otatko lounaat golf-klubeilla (Ozo 18e, Pärnu (buffet) 16e)
- päivällinen 15.5.19 Pärnussa ja 16.5.19 laivalla
- golf-auto 35e (etukäteisvaraus tehty 3 autolle/kenttä, maksetaan Tarjalle klubilla)

SENIOREIDEN PELIKAUSI 2018

Tämä pelikausi jää historiaan uuden klubitalomme valmistuttua.

Viime vuonna saimme tietää, että tulemme saaman uuden klubitalon ja kentällä väylien numerointi muuttuu. Uusi klubimme on Golf Satulinna, jonka yhteyteen on rakentunut mahtava Sky Golfin myymälä. Meille on tarjolla täysin uudistettu entinen tanssisali, johon ovat siirtyneet caddie-toiminnot, uudistunut keittiö lounaspalveluineen ja todella hyvin varustettu kuntosali.

Uuden, täysimittaisen rangen valmistuminen on loppusuoralla. Uusia väyliä on luvassa tulevaisuudessa.

Kenttää on kunnostettu uuden kenttämestarin voimin. Poikkeuksellisen helteinen kesä laittoi kentän kunnon todella kovalle koetukselle, mutta olosuhteisiin nähden kenttämme oli/ on loistavassa kunnossa. Kentällä on tehty mittavia parannuksia, niin vesiesteiden kuin kentän väylien ulkopuolisten alueiden suhteen. Ja työ jatkuu.

Syksy on saapunut ja Hattulassa golfkenttä valmistautuu ottamaan talven vastaan. Kulunut pelikausi, jatkuu edelleen, on ollut säiden suhteen loistava. Olihan meillä intiaanikesä.

On aika tarkastella kulunutta pelikautta.

Tämä kesä oli nousujohteinen senioreiden osalta. Saimme mukaan uusia, uskollisia golfaajia.Tähän me olemme pyrkineet ja uskon, että joukkomme kasvaa.

Tervetuloa mukaan Iloiseen ja rentoon peliinKiitos

Haluan kiittää senioritoimikuntaa; Leenaa, Pirjoa, Jaakkoa ja Karia. On ollut ilo työskennellä kansanne rakentamassa tapahtumia ja nähdä niiden onnistuminen jopa yli odotusten.

Erityiskiitokset kuuluvat Tarjalle ja hänen caddieilleen.

Kuinka mukava on tulla klubille ja kohdata aina hymyilevät, iloiset ja reippaat kasvot. Puhumattakaan maukkaista välipaloista ja klubin lounaista.

Senioreiden osalta on myös annettava tunnustus siitä valtavasta työmäärästä, jonka klubin henkilökunta on tehnyt tapahtumiemme ja viikkokilpailuidemme järjestämisessä ja niiden onnistuneessa läpiviemisessä.

Kiitän myös uutta Pro henkilöstöämme. Kurssitusta on ollut kiitettävästi tarjolla.

Kenttämme oli talvehtinut hyvin, mutta pitkään jatkunut hellekausi verotti kentän, lähinnä väylien kuntoa.

Seniorit jaksoivat kuitenkin kiertää kenttää ja nyt kun on päästy syksyyn ja kausi on päättymässä, niin kenttä on jälleen loistavassa kunnossa. Griiniemme kuntoa on kehuttu Etelä Suomen parhaiksi..

Tämä kesä senioritoiminnassa on ollut jälleen nousujohteinen.

Olemme järjestäneet kuusitoista (16) viikkokisaa, alkaen 22.4.

Avauskisamme pelasimme 8.5. perinteisesti Eki Liikasen viihdyttäessä ja viimeiseksi jallu/makkara päätöskisan pelasimme 25.9.

Toimikunta voi olla syystäkin ylpeä ja kiitollinen näin suuresta kannattajajoukosta. Ilman uskollisia senioreitamme, toimintaa olisi vaikeaa kehittää.  Jokaisessa viikkokisassa on ollut yli 30 senioria. Osallistujaennätys kirjattiin päätöskisassa, jossa kilpaili 44. Yhteensä tapahtumiin osallistui yli 850. On kierretty 9-reikää ja 18-reikää, mukana myös erikoiskilpailuja.

Avoimiin seniorikisoihimme olemme saaneet myös muiden seurojen senioreita. Toivotamme heidät jatkossakin tervetulleeksi, miksei myös liittymään iloiseen ja rentoon porukkaamme.

 Toimintamme ei ole ollut pelkkää viikkokisojen kiertoa, vaan tapahtumia on pyritty järjestämään iloisessa ja rennossa hengessä myös oman kentän ulkopuolella. Olemme kesän aikana vierailleet kuudella vieraskentällä: Aulanko Hugo; Lepaa Golf, Kytäjä Golf, Lakeside Golf, Nokia River ja Hirsala Golf.

Sokerina pohjalla Kevätretki Viroon 15-17.5., jossa pelasimme Saare Golfin ja Niitvälja Golfin. Tästä retkestä erillinen muistelo seniorisivuilla.

Viron retkelle otti osaa 45-senioria ja muihinkin vierailuihin kiitettävästi lähtijöitä. Tapahtumat koettiin onnistuneiksi ja niitä toivottiin jatkossa lisää.

Teimme vastavierailun Paltamo Golfiin. Olimme hävinneet Hattulassa vuoden 2017 turneen ja nyt oli vuorossa revanssi. Reissu oli mahtava, vaikka turpiin tuli, mutta siitäkin enemmän senioreiden sivulla. 6-7.8.

Toimintaa tullaan kehittämään kaudella 2019. Ensi kevään ”kaukomatkaa” lämmitellään.

Antakaa meille toiveitanne: mihin, milloin kuinka pitkäksi aikaa…

Senioritoimikunnan jäsenistöstä äänestettiin päätöskilpailun yhteydessä.

Senioritoimikunnan uusi kokoonpano on seuraava:

Liisa Jouppi

Leena Kallela

Jaakko Nieminen

Kari Laaksonen

Pekka Harviainen

puh.joht.   Pekka Linna

Toimikunnan yhteystiedot näkyvät Senioritoimikunta sivulla.

2018.   Seniorimestaruudet

Kesän aikana pelatuissa viikkokisoissa ratkottiin myös

Pelattiin Naisten ja Miesten sarjat siten, että kullekin osakilpailuihin osallistuneelle laskettiin kymmenen parhaan kilpailun tulos. Pisteet jaettiin seuraavasti; kisan voittaja sai 20-pistettä, kakkonen 18-pistettä jne….

 

 

Kun laskin pisteet yhteen:

Naisten osalta tulos oli seuraava:

1.                  Sinikka Linna            186                                         

2.                  Tiina-Riitta Kaartinen     144                                

3.                  Leena Kallela               138                         

 

Miehissä : 

1.                  Pekka Harviainen  102                                            

2.                  Kari Korhonen        88                                                

3.                  Heikki Yrjälä            82                                                                           

Onnittelut seniorimestareille !!  Tulokset nähtävissä klubin ilmoitustaululla.

Näissä merkeissä voimme lähteä valmistautumaan kaudelle 2019.

Toivomme. että tuleva kausi edelleen vahvistaa senioritoimintaamme ja saamme uusia, yhtä uskollisia golffareita.

KIITOS KULUNEESTA KAUDESTA 2018 !!  

Leena, Pirjo, Jaakko, Kari ja Pekka

Pitkin kevättä soviteltiin yhteistä turneeta. Olihan meillä kirvelevä tasapelitappio plakkarissa. Ajankohdaksi sovittiin 6.8. -7.8.2018. Vuoden 2017 tiukka kilpailu Hattulassa päättyi tasatulokseen. Meillä oli revanssihenki ja Hatusen bussiin saatiin 24 golfaria.

Bussimme starttasi vanhalta klubilta Pekan (Harviainen) komennossa klo 6.00. Matka Paltamoon sujui leppeästi, Tarja oli laittanut matkaevästä ja olihan ratissa Pekka. Kuopiossa pidimme ”kuskin” lakisääteisen tauon. Paikallinen ABC tarjosi lounas mahdollisuuden, jota monet käyttivät. Noukimme matkaan Eilan ja Jalon. Sää näytti todella loistavalta. Mutta pilviä kertyi Paltamon ylle. Ennuste oli että klo 16.00 sataa.

Saavuimme Paltamoon 14.30. Klubilla vastaanotto oli lämmin. Meille oli varattu mahdollisuus osallistua Paltamo Golfin senioreiden viikkokisaan, jota oli varhennettu alkamaan klo 16.00. Saimme valita lähdöiksi suoraan peliin ysiltä, tai myöhemmin kympiltä. Innokkaimmat, lähes koko porukka, ryntäsi kentälle.

Kenttä on tituleerattu yhdeksi Suomen kauneimmista. Harmi, että se ennustettu sade tuli ”sotkemaan” kierrosta. Urheimmat pelasivat sateessa ysin loppuun, ja vielä jatkoivat paikallisten kilpailuun.

Meille oli varattu illallinen klo 19.00. Saunan ja suihkun jälkeen olimme pitkän päivän jälkeen valmiit illalliselle. Sateen keskeyttämän kierroksen vuoksi nautimme myöhennetyn lounaan, illallinen jäi väliin.

Sade loppui ja pääsimme majoittumaan Kainuun Opistolle. Pekka kuskasi meidät perille. Majapaikkamme on/oli kristillinen keskus, ja saimme rauhaisat yöunet.

Aamulla oli aikainen herätys. Aamiainen oli kattava ja joukko oli valmiina päivän taistoon. Klubilla olivat ”pelikortit” valmiina. Niistä huolehti Sampo. Paltamosta oli kisassa mukana 29-pelaajaa ja Hattulasta 26. Pelattiin 18r PB, ilman erikoiskilpailuita.

Lyhyiden tervehdysten jälkeen oli kenttä varattu tärkeään peliin. Olosuhteet olivat täydelliset ja kenttä loistavassa kunnossa. Olimme varautuneet siihen, että kotikenttäetu on poikaa. Lähtöihin oli pyritty sijoittamaan yksi kotiseuran pelaaja tukihenkilöksi. Sovittiin, että kiertopalkinnon voittaa viiden parhaan pelaajan pisteiden yhteistulos/seura.

Hyvin sujuneen kierroksen jälkeen oli halukkaille tarjolla sauna ja maittava lounas. Saimme hetken nauttia Paltamo Golfin huikeista maisemista. Edessä oli totuuden hetki, eli jaettiin palkinnot päivän voittajille. Palkintopöytä oli komea, kiitos Retsin.

Tuloksissa juhlivat Paltamolaiset; tyttöjen puolella ykköseksi löi Aila Määttä, 39 BP; kakkoseksi Maarit Leinonen 36 BP ja kolmanneksi Seija Hyvärinen, 34 BP.

Paras Hattulan tytöistä oli Oili Satokangas; 29 BP.

Miesten sarjassa Paltamon ylivoima jatkui; ykköseksi pelasi Kari Kokkonen, 38 BP; kakkoseksi Jouko Hyvärinen, 37 BP ja kolmanneksi Jouni Määttä; 34 BP.

Paras Hattulan pojista oli Esa Pitkänen; 30 BP.

Ei jäänyt epäselväksi, kumpi joukkue vei kiinnityksen Kainuun Kannuun. Paltamo oli YLIVOIMAINEN. Hopea ei ole häpiä, mutta kyllä se Hatuttaa.

Nöyrinä, hattu kourassa toivotimme Paltamolaiset tulevana suvena Hattulaan revanssiin. Isot kiitokset järjestäjille, Kainuun Opistolle ja Paltamon klubille. Kiitokset myös pelaajille. Loistavaa porukkaa.

ENSI VUONNA TAVATAAN HATTULASSA!!

Muistiin merkitsi Pekka Linna

HATTULA GOLF SENIOREIDEN VIERASKENTTÄ VIERAILUT KESÄLLÄ 2018.

 

·         Aulanko Golf, Hugo              to 28.6. klo 9:00

o   Pelaamme 9r; PB, kierroksen jälkeen keittolounas, hinta 25€/hlö.
Ilmoittautumiset Hattula Golfin kilpailukalenterin kautta 19.6. mennessä

 

·         Kytäjä Golf , North-West     ke 4.7. klo: 9:00 yhteislähtö

o   Pelaamme North-West kentän, kierroksen jälkeen lounas 20€. Golfauto 20€.
Käytetään Hattula Golfin, Kytäjä pelioikeuksiamme.
Ilmoittautumiset Hattula Golfin kilpailukalenterin kautta 28.6. mennessä

 

·         Lepaa Golf                             to 18.7. klo 9:00

o   Pelaamme 9r; PB, hinta 14€/pelaaja. Kierroksen jälkeen mahdollisuus keittolounaaseen joka on 8€.
Ilmoittautumiset Hattula Golfin kilpailukalenterin kautta 12.7. mennessä

 

·         Paltamo Golf                         ma-ti 6.-7.8.

o   Lähtö varhain maanantai (6.8) aamuna klo. 6:00. Bussimme vie meidät Kainuun Opistolle, jossa majoitumme. Klubilounaan jälkeen, Paltamolaiset ovat varanneet meille maanantai-illaksi lähtöaikoja kenttään tutustumista varten.
Tiistai-aamuna 7.8. aamiaisen jälkeen alkaa seuraottelu eli pelaamme Paltamon kentän. Paltamolaiset ovat järjestäneet kilpailun lähdöt. ”Kainuun kannusta” taistellaan 5-henkisin joukkuein, eli viisi parasta pistetulosta ratkaisee kannun kohtalon. Tänä vuonna se tuodaan Hattulaan! ;)
Klubilounaan ja palkintojen jaon jälkeen bussin nokka suuntaa kohti Hattulaa.
Matkan hinta on 120€/hlö, sis. kuljetukset, majoitukset ja pelit. Matkan hintaan ei sisälly klubiruokailut, joten ne kukin maksaa itse.
Ilmoittautumiset Hattula Golfin kilpailukalenterin kautta 20.7. mennessä. Tarja laskuttaa 120€ matkaan lähtijöiltä.

 

·         Lakeside Golf, Pirunpelto     to 16.8 klo 10:30

o   Pelaamme Pirunpellon. Lähtöajat alkaen klo 10:30. Green Fee 40€. Hinta sisältää 18r, kärryt, saunan ja klubilounaan buffet-pöydästä.
Ilmoittautumiset Hattula Golfin kilpailukalenterin kautta 7.8. mennessä

·         Hirsala Golf, Jorvas               pe 7.9. klo 10:00

o   Pelaamme 18r; PB. Hinta 30€/hlö, golfauto 20€. Kierroksen jälkeen lounas on n.15€. Meille on varattu lähtö 36:lle. Suosittelen, kenttä on erittäin kaunis ja hyväkuntoinen.
Ilmoittautumiset Hattula Golfin kilpailukalenterin kautta 24.8. mennessä, kerro myös ruokailetko.

Kaikkiin vierailuihin ripeät ilmoittautumiset. Muistakaa kertoa golfauto varaus!

Kuljetaan omilla autoilla/ kimppakyydeillä, paitsi Paltamoon on yhteskuljetus.
Pelit maksetaan klubien caddiemasterille, Paltamoa lukuun ottamatta.

Tulkaa joukolla mukaan yhteisiin iloisiin ja rentoihin tapahtumiin!

-Pekka; Senioritoimikunta

Senioreiden  Viron  Kevätretken  muisteloita 2018

Hyvin onnistuneen peliretken 2017 jälkeen olimme taas valmiit lähtemään uudelle vierailulle naapurimaahan Eestiin.

Vuoden 2017 palautteiden jälkeen valitsimme pelikohteiksi SaareGolf ja Niitvälja Golf kentät. Perinteisinä yhteistyökumppaneinamme jatkoivat Matka Vekka ja Hatusen Liikenne. Matkan ajankohdaksi oli sovittu 15. - 17.5.2018.

Kun paketti oli kasassa, laitoimme senioreille kyselyn halukkuudesta tulla mukaan turneelle. Kiitos aktiivisille Senioreille , matka myytiin ”loppuun”. Osallistujia ilmoittautui 45.

Tiistaiaamuksi 15.5. klo 6:00 oli sovittu lähtö kohti Helsingin Länsisatamaa ja sieltä Eckerö Linellä Tallinnaan. Punainen Hatusen bussi odotti reippaita matkalaisia.  Se oli hetkessä pakattu ja joukko intoa piukassa valmiina tuleviin koetuksiin. Kuljettajamme Hannu esitteli itsensä. Jaoin matkaohjelman ja kertasin käytännön asiat. Klubilta saamiamme virvokkeita tarjoiltiin halukkaille, tunnelma oli positiivisen odottava.

Saavuimme hyvissä ajoin satamaan ja lähdin hakemaan varustamon toimistolta tarvittavat matka-asiakirjat eli laiva- ja aamiaisliput. Kun ne oli jaettu, niin matkalaiset saivat omaan tahtiin siirtyä laivaan ja meille varattuun ensimmäiseen aamiaiskattaukseen. Hannu lähti hakemaan todella vaikeakulkuisesta satamasta reittiä bussille laivaan. Toivoimme, että tapaamme Tallinnan puolella.

Maittava aamiainen ja laivan virvokkeisiin tutustuminen herkisti jopa osan porukkaa pyörähtelemään laivan parketilla.

Tallinnaan saavuimme aikataulussa ja meidän onneksemme Hannu oli myös löytänyt perille. Ei kun poppoo bussiin ja nokka kohti Saarenmaata ja Grand Rose SPA hotellia. Matka-ajaksi oli kaavailtu kolme tuntia. Sää Tallinnassa antoi viitteitä, että meitä taisi taas lykästää.

Saavuimme Virtsu – Kuivastu lautalle etuajassa, mutta meille näytettiin vihreää valoa. Lauttamatka kesti puolisen tuntia. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja hellerajaa lähestyttiin.

Ajelimme Kuresaareen ja parkkeerasimme Grand Rose SPA:n sisääntuloon. Kylpylässä oli varauduttu todella hyvin ison ryhmämme tuloon ja huoneiden jako sujui ripeästi. Ennen klo 18:30 sovittua päivällistä ehti osa tutustua kylpylän sauna- ja allasosastoon. Saunoja tässä kylpylässä oli tarjolla 7-eri versiota. Ruokailun jälkeen oli vapaata ohjelmaa. Moni tutustui kylpylän pihalle rakennettuun pihapatioon. Päivä oli ollut kuitenkin pitkä ja aamulla oli aikainen herätys. Joukko vetäytyi yöpuulle odottamaan seuraavan aamun ensimmäistä golfkierrosta SAARE GOLFISSA.

Aamu valkeni heleässä kevätsäässä. Aurinko paistoi ja linnut lauloivat. Varhaisen aamiaisen jälkeen bussi starttasi klo 8.15 kohti SaareGolfin kenttää. Koko joukko oli ajoissa paikalla; odotus edessä olevasta pelikierroksesta näkyi matkalaisten kasvoilla.

Klubille päästyämme meidät otettiin avosylin vastaan. Varatut golf-autot odottivat klubin edessä. Valmiiksi nimetyt tuloskortit jaettiin ja golfkierros oli valmis alkamaan. Pelimuodoksi olimme sopineet pistebogeyn täysin tasoituksin. Ensimmäinen tee-aika oli klo 9:00.  Lähdöt ykkös ja kymppi tiiltä. Näin kisattiin, sää oli mahtava, pilvetön, tuuleton, ympäristö vehreä, mitä nyt hieman vetinen.

Pelin jälkeen oli klubille varattu lounas. Sitä kiiteltiin ja masut täynnä jäimme odottelemaan kisapäivän päätöstä: palkintojen jakoa.

Naisten sarjan ykköseksi golfasi:  Leena Kallela ; Kokku 40  , kakkoseksi Tiina-Riita Kaartinen ; Kokku 39  ja kolmanneksi Anneli Hietala; Kokku 34.

Miesten sarjan ykkönen:  Taisto Ruoho; Kokku 38 , kakkonen Kari Laaksonen; Kokku 37, kolmonen Pertti Vuorinen; Kokku 35.

ONNEA Voittajille !!!

Hyvin ravittu ja ehkä hieman väsynytkin joukko siirtyi bussiin ja Hannu suuntasi kohti Tallinnaa.

Tähän mennessä tosi hyvin onnistuneen turneemme lähes pilasi jo tässä vaiheessa bussin ilmastoinnin pettäminen. Sen kanssa tuskailtiin jo menomatkalla Saarenmaalle. Kuljettajamme Hannun yrityksistä huolimatta tilannetta ei saatu korjattua. Matka Tallinnaan sujui muilta osin hyvin, jos ei huomioida lämpöhalvauksen vaaraa takaosan matkustajilla. Onneksi kaikki kuitenkin kestivät sairastumatta. Tallinnassa majoituimme Solo Sokos Hotel Estoriaan. Sisään kirjautuminen onnistui ripeästi ja kaikille varatut huoneet osoittautuivat todella laadukkaiksi. Oli sen verran myöhäinen ehtoo ja lämmöstä kärsineet olivat valmiit yöpuulle hotellin ilmastoiduissa huoneissa.

Torstai aamuna ; aamiaisen jälkeen oli varhainen lähtö klo 8:15  Niitvälja  Golfiin. Aikataulu osoittautui tiukaksi, kun pari matkalaista ”nukkui” pommiin.

Päästyämme perille Niitväljaan, klubilla odotti lievä pettymys. Olimme toki myöhässä, mutta kenttä ei ollut varautunut tuloomme, kuten Saare Golfissa. Sain käteeni nipun vouchereita 44-pelaajalle, mutta lähtöajat ja lähtöpaikat puuttuivat. Pelikortit piti itse täyttää ja hässäkkä oli valmis. Autojenkin varaus ontui.

Kaikesta huolimatta, tämä konkariporukka selviytyi loistavasti kentälle ja kun sää suosi meitä, niin kierros päästiin kiertämään hyvillä mielin. Toivon, että pelin tuoksinassa pienet murheet unohtuivat. Kenttä oli kuitenkin hyvässä kunnossa, ehkä hieman vaativampi, kuin Saare Golf.

Kierroksen jälkeen oli mahdollisuus peseytyä ja tutustua uuteen klubiin. Meille tarjottiin maukas buffet ruokailu klubin ravintolassa.

Seuraava ongelma syntyi tulospalvelussa. Olimme sopineet, että tulospalvelu sisältyy pakettiimme. Alkoi olla jo lautalle lähdön aika, mutta tuloksia ei saatu. Kävin niitä kyselemässä, ja vastaus oli, että nettiyhteydet eivät toimi. Lopulta saimme ”tulokset”, joilla ei ole suurtakaan painoarvoa.

Näitä tuloksia ei viedä henkilökohtaisiin tietoihin. Voittajaksi heidän järjestelmänsä mukaan saatiin naisissa:

Tiina-Riita Kaartinen         34 PISTETTÄ

Ulla Tapiala                        33 pistettä

Eila Mäensivu                     31 pistettä

Ja miehissä:

Timo Saaristo                    30 pistettä

Jouko Karvinen                   29 pistettä

Mike Jurvelius                    29 pistettä

 

Aikataulumme ei joustanut, joten jouduimme hyvästelemään Niitvälja Golfin ja Hannu suuntasi bussin nokan kohti Tallinnan D-terminaalia.

Laivalla oli varattu buffet ja sinne suuntasimme ensimmäiseen kattaukseen. Siinä se laivamatka hurahtikin ja pian kolkuttelimme Länsisataman laituria.

Hannu odotteli meitä busseineen ja matka kohti Hattulaa starttasi ongelmitta. Clubille saavuimme pikkuhämärässä. Oli haikea eron hetki. Kukin haki kimpsunsa ja kampsunsa, pakkasi autoon ja kiiruhti kotiin.

Yhteenvetona matkastamme uskon (toivon), että kaikille mukana olleille, jäi positiivinen fiilis.

Meillä on kasassa erittäin loistava porukka. Periaatteena ja yhteisenä mottona on edelleenkin:

ILOISTA ja RENTOA GOLFIA

Haluan kiittää kaikkia senioreita. Olette Todella mahtavaa porukkaa.

Kiitän myös Tarjaa ja Retsiä, Hannaa Matka Vekalta, ja loistavaa kuskiamme Hannua !

ME TEIMME SEN!!  Ensi vuonna laitetaan vielä paremmaksi.

Muistiin merkitsi: Pekka

SENIOREIDEN PELIKAUSI 2017

Syksy on saapunut ja Hattulassa golfkenttä valmistautuu ottamaan talven vastaan.

On aika tarkastella kulunutta pelikautta.

Haluan kiittää senioritoimikuntaa ; Leenaa, Pirjoa, Jaakkoa ja Karia. On ollut ilo työskennellä kansanne rakentamassa tapahtumia ja nähdä niiden onnistuminen yli odotusten.

Erityiskiitokset kuuluvat Tarjalle ja hänen tytöilleen. Kuinka mukava on tulla klubille ja kohdata aina hymyilevät, iloiset ja reippaat caddiemme. Puhumattakaan maukkaista välipaloista ja klubin lounaista.

Senioreiden osalta on myös annettava tunnustus siitä valtavasta työmäärästä, jonka klubin henkilökunta on tehnyt tapahtumiemme ja viikkokilpailuidemme järjestämisessä ja niiden onnistuneessa läpiviemisessä.

Jokeri on keväästä lähtien tarjonnut auttavan kätensä ruostuneiden taitojen kohentamiseen. Kiitos siitä hänelle.

Alkukaudesta kenttämme kunto ei ollut edellisvuosien tasolla. Tästä saimme negatiivistä palautetta. Syitä löytyy varmaan useita, mutta päällimmäiseksi noussee Linna Golfin järjestämät Senior European Tour kisat. Kehnon talvehtimisen jälkeen kentät olivat surkeassa kunnossa. Tämä söi kentänhoitajien panostuksen Linnalle ja se näkyi valitettavana hoidon puutteena kentällämme.

Seniorit jaksoivat kuitenkin kiertää kenttää ja nyt kun ollaan päästy syksyyn ja kausi on päättymässä, niin kenttä on jälleen olosuhteisiin nähden loistavassa kunnossa. Griinejämme on kehuttu Etelä Suomen parhaiksi.

Oli ilo kuulla Retsin suunnitelmista laajentaa kenttää ensi keväästä alkaen Satulinnan puolelle. Sinne tulee myös kauan odotettu täyspitkä Range.

Tämä kesä senioritoiminnassa on ollut nousujohteinen.

Olemme järjestäneet kaksikymmentä (20) viikkokisaa, alkaen 18.4. ja päätöskisan pelasimme 26.9.

On kierretty 9-reikää ja 18-reikää. Mukana myös erikoiskilpailuja. Osallistujia tapahtumiin on ollut yli 700. Jokaisessa viikkokisassa on ollut yli 30 senioria. Osallistujaennätys kirjattiin päätöskisassa, jossa kilpaili 49 senioria.  Toimikunta voi olla syystäkin ylpeä ja kiitollinen näin suuresta kannattajajoukosta.

Toimintamme ei ole ollut pelkkää viikkokisojen kiertoa, vaan tapahtumia on pyritty järjestämään iloisessa ja rennossa hengessä myös oman kentän ulkopuolella. Olemme kesän aikana vierailleet kuudella vieraskentällä:  Lepaa Golf, Hyvi Golf, Lakeside Golf, Vanajanlinna Golf (2-kertaa) ja sokerina pohjalla Kevätretki Viroon, jossa pelasimme Otepää Golfin ja Pärnussa White Beach Golfin. Tästä retkestä erillinen muistelo seniorisivuilla.

9.9. Saimme odotettuja vieraita Paltamo Golfista. Pelasimme Hattulassa kierroksen Kiertopalkinnosta, joka valitettavasti matkusti takaisin Kainuuseen. Laitoimme kuitenkin kunnolla hanttiin, kisan päätyttyä tasatulokseen. Tapasimme vielä seuravana päivänä Tawast Golfissa. Tästä oma tarinansa seniorisivuilla.

Viron retkelle otti osaa 45-senioria ja muihinkin vierailuihin kiitettävästi lähtijöitä. Tapahtumat koettiin onnistuneiksi ja niitä toivottiin jatkossa lisää.

Näin tulee kaudella 2018 tapahtumaan. Ensi kevään Viron matkakin on lähes paketissa.

Kesän aikana pelatuissa viikkokisoissa ratkottiin myös Seniorimestaruudet  2017.

Pelattiin Naisten ja Miesten sarjat siten, että kullekin osakilpailuihin osallistuneelle laskettiin kymmenen parhaan kilpailun tulos. Pisteet jaettiin seuraavasti;  kisan voittaja sai 20-pistettä, kakkonen 18-pistettä jne

Kun laskin pisteet yhteen (tarkistaen useaan kertaan) niin kilpailusta muodostui todella tasainen.

                      Naisten osalta tulos oli seuraava:

1.                   Sinikka  Linna                                       176

2.                  Aila  Flyktman                                        176

3.                  Leena  Kallela                                        166

                      Miehissä erot olivat selvemmät:   

1.                  Pekka  Harviainen                                 142

2.                  Jaakko  Flyktman                                  120

3.                  Mike  Jurvelius                                      108

Onnittelut seniorimestareille !!  Tulokset nähtävissä klubin ilmoitustaululla.

Näissä merkeissä voimme lähteä valmistautumaan kaudelle 2018.

Toivomme. että tuleva kausi edelleen vahvistaa senioritoimintaamme ja saamme uusia, yhtä uskollisia kannattajia.

KIITOS KULUNEESTA KAUDESTA !!  

Leena, Pirjo, Jaakko, Kari ja Pekka

Nyt olisi mahdollista ilmoittautua Hattula Golfin senioreiden golfmatkalle Saarenmaalle ja Tallinnaan 15.-17.5.2018! Lisää tietoa saat caddiemasterilta sähköpostitse office@hattulagolf.fi tai puhelimitse 0600 550 126.

 

HATTULA – PALTAMO GOLFSENIOREIDEN TAPAAMINEN  9.09- 10-09. 2017

 

Pitkin kesää olimme kosiskelleet Paltamo Golfin senioreita vastavierailulle Hattulaan.

Kutsu otettiin vastaan ja bussillinen paltamolaisia saapui Hattulan klubille lauantaina 09.09. klo 15.00.

Lyhyiden tervehdysten jälkeen oli kenttä varattu tärkeään peliin. Olimme tilanneet sateiseen keliin tauon ja se lähestulkoon onnistui. Pientä tihkua ripeksi, muttei se peliä haitannut.

Kisattiin Senioreiden kiertopalkinnosta, joka sitkeästi oli kotiutunut Paltamoon.

Pelasimme 9-reikää PB tasoituksin.

Paltamolaisia oli kisaan ilmoittautunut 21 ja Hattulasta mukaan lähti 18-golfaria.

Sovittiin, että kiertopalkinnon voittaa viiden parhaan pelaajan pisteiden yhteistulos/seura.

Lisämausteena kaksi erikoiskilpailua; pisin draivi väylällä 1 ja lähemmäs lippua väylällä 5.

Kenttä oli olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa, mutta otimme kuitenkin siirtosäännön voimaan koko pelialueelle.

Lähtöihin oli pyritty sijoittamaan yksi kotiseuran pelaaja tukihenkilöksi.

Hyvin sujuneen kierroksen jälkeen oli halukkaille tarjolla sauna ja Hattulan tarjoamat pullakahvit.

Vieraamme kehuivat kentän hyvää kuntoa ja varsin liukkaita griinejä.

Caddietytöt hoitivat tulokset ripeästi ja päästiin palkintojen jakoon.

Jaettiin ensin erikoiskilpailuiden palkinnot.

Pisimmän draivin täräytti Riitta Kokkonen PaG, sadan metrin tupsulle.

Lähimmäksi lippua Pekka Linna HaG; 97 cm.

Henkilökohtaisissa tuloksissa naisten ykköseksi pelasi Oili Satokangas HaG; 17 PB; kakkoseksi Riitta Kokkonen PaG; 15 PB ja kolmanneksi Riitta Tuorila HaG; 14 PB.

Miesten puolella ykkönen oli Arto Leinonen PaG; 19 PB; kakkoseksi Markku Puranen HaG; 17 PB ja kolmanneksi Pekka Linna HaG; 17 PB.

ONNITTELUT VOITTAJILLE!!

Jäljellä oli enää kiertopalkinnon kohtalo, kumpi sen veisi.

Jännitys kasvoi, kun päädyttiin tasapisteisiin 83 PB.

 

Tuomarineuvoston päätöksellä suoritettiin hattuarvonta.

Onnetar nosti voittajaksi Paltamon ja pytty matkusti takaisin Kainuuseen.

Samaan hengenvetoon todettiin, että kesällä 2018 otetaan revanssi Paltamossa.

Erittäin tyytyväiset vieraamme suuntasivat kohti Sokos hotellia, valmistautumaan seuraavan päivän golfkierrokseen Tawast Golfissa.

Sunnuntaiaamuna kokoonnuimme Tawastiin. Paltamolaisten lisäksi oli mukaan päässyt kahdeksan Hattulalaista.

Kiersimme erittäin vetisen kentän. Nyt ei kilpailtu, vaan otettiin kierros olosuhteisiin mukautuen.

Paltamolaisten bussi suuntasi Kainuuseen.

 Erotessamme toivottelimme turvalliset kotimatkat ; Ensi kesänä tavataan !!

Muistiin merkitsi Pekka

HATTULAN SENIOREITTEN VIERAILU LEPAALLE

15.6.2017 

 

Aurinkoinen sää suosi lähtijöitä, joita olikin totuttuun tapaan tullu mukaan reilu

30 pelaajaa.

On oikein mukavaa nähdä, että porukka alkaa jo tulla tutuksi ja juttu luistaa ja

peli on rentoa, ilman turhia paineita.

 Olimme saaneet Lepaalta  parhaalle mies- sekä naispelaajalle viinipullot palkinnoiksi

ja lisäksi ostimme viikkokilpailuista keräämillämme rahoilla arvontapalkinnot, jotka

arvoimme tuloskortin jättäneiden kesken.

 Voittajaksi selvityi miesten tiukassa sarjassa Pertti Vuorinen, tuloksella 20 pistettä.

Huima tulos. Mike Jurvelius tuli toiseksi pisteillä 18 ja Kari Laaksonen oli kolmas

16 pisteellä.

 Naisilla oli jo tiukempi kisa, jossa Leena Kallela sai 18 pistettä ja tasoituksen perusteella

oli ensimmäinen. Toiseksi tuli Oili Satokangas samalla pistemäärällä ja kolmanneksi Raili

Vuorinen myöskin samalla pistemäärällä.

Kiitos kaikille mukana olleille ja kiitos kuuluu myöskin Lepaan porukalle.

Kenttä oli hyvässä kunnossa ja hernekeitto oli maittavaa ja myöskin pannukakut maistuivat.

 

Seuraava vierailu tehdään sitten Hyvinkäälle. Kaikki joukolla mukaan.

 

Senioritoimikunta on sopinut pelivierailuista seuraaville kentille:

LEPAA GOLF    15.06.

Ilmoittautuminen klubilla. Vielä ehtii mukaan.

 

HYVI GOLF , Hyvinkää  6.07.

Lähtöajat alkaen klo 10.00 .

Green Fee 40€ , keittolounas 10€ , kuljetaan omilla autoilla / kimppakyyti

Ilmoittautumiset kesäkuun aikana klubille tai pekka.linna47@gmail.com

 

VANAJANLINNA GOLF,  3.08.

Lähtöajat alkaen klo 10.00.

Käytetään jäsenpelioikeuksiamme , kuljetaan omilla autoilla / kimppakyyti

Ilmoittautumiset hyvissä ajoin klubille tai Pekalle

 

LAKESIDE GOLF,  VAMMALA  16.08.

Green Fee 40€, Järvenrantakentällä. Lähtöajat alkaen klo 10.30.

Hinta sisältää 18 r, kärryt, saunan, Klubilounaan noutopöydästä.

Ilmoittautumiset  11.8. mennessä klubille tai Pekalle.

 kuljetaan omilla autoilla / kimppakyyti

 

Kaikki green feet ja ruokailut maksetaan kyseisellä kentällä

KAIKKI JOUKOLLA NAUTTIMAAN SUOMEN SUVESTA  ja RENNOSTA PELISTÄ.

Senioreiden  Eestin  Kevätretken  muisteloita 2017

Jo viime vuoden (2016) puolelta oli valmisteltu lähtöä peliretkelle Eestiin.

Pitkällisen väännön jälkeen saimme kasattua matkaohjelman, joka piti sisällään kolmen vuorokauden turneen.

Yhteistyökumppaneiksemme valitsimme MatkaVekan hoitamaan käytännön asiat ja kuljetuspuolelle Hatusen Liikenteen. Matkan ajankohdaksi oli sovittu 3-5.5.2017.

Tämä oli kolmas peliretkemme naapurimaahan ja sen onnistumisen ehdoksi vaadittiin kolmekymmentä senioria.

Lievänä yllätyksenä tuli peliaikojen saatavuus Eestissä.Otepää Golfissa löytyi riittävästi lähtöjä, joten se varattiin. Pärnussa kysely Pärnu Bayn kentälle tuotti pettymyksen. Lähtöaikoja ei ollut tarjolla.Vaihdoimme kentäksi White Beach Golfin, josta saimme tarvittavat teeoff-ajat.

Kun paketti oli kasassa, laitoimme senioreille kyselyn halukkuudesta tulla mukaan turneelle.

Onneksemme laatimamme matkasuunnitelma osui kohdalleen ja saimme ennätykselliset 46 osallistumissitoumusta. Tästä oli helppo jatkaa…

Keskiviikkoaamuksi 3.05. klo 05.30  oli sovittu lähtö kohti Helsingin Länsisatamaa ja sieltä Eckerö varustamon laivalla Tallinnaan.

Varhainen lähtö ei seniorigolfareita haitannut. Sovittuun aikaan oli Hattula Golfin parkkipaikka täynnä virkeitä matkaanlähtijöitä. Hatusen punainen bussi oli hetkessä pakattu ja joukko valmiina tuleviin kokemuksiin.

Kuljettajamme Seppo esitteli itsensä. Jaoin matkaohjelman ja kertasin käytännön asiat . Klubilta saamiamme virvokkeita tarjoiltiin halukkaille, tunnelma oli positiivisen odottava…

Saavuimme hyvissä ajoin satamaan ja lähdin Sepon kanssa hakemaan varustamon toimistolta tarvittavat matka-asiakirjat eli laiva- ja aamiaisliput. Kun ne oli jaettu, niin matkalaiset saivat omaan tahtiin siirtyä laivaan ja meille varattuun ensimmäiseen kattaukseen. Seppo lähti hakemaan todella vaikeakulkuisesta satamasta reittiä bussille laivaan. Toivoimme, että tapaamme Tallinnan puolella.

Maittava aamiainen ja laivan virvokkeisiin tutustuminen herkisti jopa osan porukkaa pyörähtelemään laivan parketilla.

Tallinnaan saavuimme aikataulussa ja meidän onneksemme Seppo oli myös löytänyt perille.Ei kun poppoo bussiin ja nokka kohti Otepäätä ja Pyhäjärven kylpylää. Matka-ajaksi oli kaavailtu kolme tuntia.

Sää Tallinnassa antoi viitteitä, että meitä taisi taas lykästää.

Bussin etuosassa herätti hilpeyttä Oilin ja Leenan sanailu aikataulun pitävyydestä. Leena oli varannut kampaajan klo 15.00 Otepään kylpylässä. Sanavalmis Seppo hieman kiusoitteli Leenaa, että ei me millään ehditä siihen aikatauluun. Hän voi kyllä hoitaa Leenan tukan leikkauksen…Tästäkös se riemu repesi. Matkaa jatkettiin kuitenkin ilman taukoja ja perillä kylpylällä oltiin hyvissä ajoin ennen kolmea.

Kylpylässä oli varauduttu ison ryhmämme tuloon ja huoneiden jako sujui ripeästi, vaikka samaan aikaan tulotiskille tungeksi suuri ruotsalaisseurue.

Ennen klo 17.00 sovittua päivällistä osa ehti tutustua kylpylän sauna- ja uimaosastoon. Myös keilahallissa vierailtiin.

Ruokailun jälkeen oli vapaata ohjelmaa. Moni tutustui Pyhäjärven luonnonkauniiseen ympäristöön. Kevät oli jo pitkällä..

 Päivä oli ollut kuitenkin pitkä ja aamulla oli aikainen herätys. Joukko vetäytyi yöpuulle odottamaan seuraavan aamun ensimmäistä golfkierrosta.

Aamu valkeni heleässä kevätsäässä. Aurinko paistoi ja linnut lauloivat.

Varhaisen aamiaisen jälkeen bussi starttasi klo 8.00 kohti Otepää Golfin kenttää.Koko joukko oli ajoissa paikalla ja jännitys näkyi matkalaisten kasvoilla. Olin etukäteen kertonut, että Otepään kenttä on fyysisesti vaativa.

Klubille päästyämme meidät otettiin avosylin vastaan. Meille varatut golfautot odottivat ja loppupeleissä kaikki klubin autot varattiin. (9 kpl).Valmiiksi nimetyt tuloskortit jaettiin ja peli oli valmis alkamaan. Ensimmäinen tee-aika oli klo 9.00.Pelimuodoksi olimme sopineet piste bogeyn täysin tasoituksin. Lisäksi kisattiin pisimmästä draivista  ja lähemmäs lippua sekä  naisilla että miehillä. Lisämausteena joukkueille jaettiin punainen pallo, jota kukin joukkueen jäsen löi vuorollaan. Tavoite oli tuoda pallo maaliin.

Näin kisattiin… sää oli mahtava, pilvetön, tuuleton, ympäristö vehreä metsämaisema, mitä nyt hieman mäkinen.

Kenttä ei griinien osalta ollut ihan huippukunnossa. Ne oli juuri ilmastettu ja hiekoitettu. Onneksi tästä ei kukaan pelaaja varmaankaan hyötynyt. Muuten haastetta riitti. Aika harva on päässyt lyömään  Par 6:tta.

Pelin jälkeen oli klubille varattu buffetlounas. Sitä kiiteltiin ja masut täynnä jäimme odottelemaan kisapäivän päätöstä: palkintojen jakoa.

Naisten sarjan ykköseksi golfasi:  Chanidapa (Umi) Friman , kakkoseksi Oili Satokangas ja kolmanneksi Anneli Hietala.

Miesten sarjan ykkönen  Pekka Linna , kakkonen Harri Hedman, kolmonen Matti Wessman

Pisin draivi : naiset  Anneli Hietala  ja miehet Timo Saaristo

Lähemmäs lippua: naiset  Leena Kallela ja miehet  Raimo ”seppä” Palmgren.

Punaisen pallon toi maaliin viisi joukkuetta; arvonnan jälkeen voittajaksi selviytyi joukkue No 2, jossa pelasivat: Riitta Perttunen, Markku Perttunen ja Jouko Karvinen.

ONNEA KAIKILLE VOITTAJILLE !!!

Hyvin ravittu ja ehkä hieman väsynytkin joukko siirtyi bussiin ja Seppo suuntasi kohti Pärnua.

Matkalla pysähdyimme Sepon suosittelemassa paikallismarketissa, jossa oli edullisesti tarjolla matkaevästä. Ostosten jälkeen matka jatkui kohti majapaikkaamme Strand Conference  hotellia. Majoittuminen sujui ongelmitta ja loppuilta oli vapaata seurustelua.

Aamu koitti yhtä kauniina ja kuulaana kuin torstainakin. Syötyämme hotellin runsaan aamiaisen bussimme suuntasi Pärnun White Beach Golfin kentälle.

Kentälle saavuttuamme totesimme, että edellemme oli ehtinyt toinen suomalaisryhmä busseineen.  Iso ryhmä Kuopiosta.

Hiukan kylmäsi, että mitenköhän tässä aikataulu pitää; turhaan pelkäsin.

Sisällä klubilla esittäydyin caddiemasterille ja sain ilokseni huomata, että kentällä oli kaikki valmiina pelimme aloitukseen. Starttasimme tee 10; 11 ja 12. Pelasimme PB ilman erikoiskilpailuja.

Kenttä oli loistavassa kevätkunnossa griinit mukaan lukien.

 Peliämme seurasi tuhansien hanhien populaatio, joka kuuluvalla äänellään piti pelaajat hereillä.

Peli sujui ripeästi ja olimme aikataulun mukaisesti klubin tarjoamalla lounaalla.

 Keittiömestari oli kattanut meille juhla-aterian. Enpä muista millään klubilla vastaavaa kattausta. Pisteenä iin päälle, kuten sanonta kuuluu, oli jälkiruokana pannacotta, joka kuulemma vei kielen mennessään.

Tulokset olivat jälleen kelvolliset. Tällä kertaa kenttää hallitsivat naiset, mistä lie johtunut ??, oliko miehillä turnausväsymystä. Paremmilleen ei mittään mahda.

Viisi ensimmäistä sijaa menivät naisille.

Ykköseksi pelasi   Anneli Hietala,  kakkoseksi Oili Satokangas ja kolmanneksi Sinikka Linna.

Miesten sarjassa paras oli Matti Wessman, kakkonen Mauri Friman ja kolmonen Kimmo Ruotsalainen.

Päivä oli sen verran pitkällä, että oli hoppu lähteä kohti Tallinnaa. Laiva ei yhtä bussia odota.

Bussissa jaoimme päivän palkinnot. ONNEA VOITTANEILLE !!

Ajatus oli vielä poiketa satamassa ”kauppaan”, mutta se jäi haaveeksi. Tallinna on perjantai-iltaisin suurkaupunki, ainakin liikenteen määrän suhteen. Onneksi Seppo löysi tien satamaan ja Tallinkin toimistossa oli meille liput odottamassa.

Laivalla oli varattu buffet ja sinne suuntasimme ensimmäiseen kattaukseen. Siinä se laivamatka hurahtikin ja pian kolkuttelimme Länsisataman laituria.

Seppo odotteli meitä busseineen ja matka kohti Hattulaa starttasi ongelmitta.

Clubille saavuimme pikkuhämärässä. Oli haikea eron hetki. Kukin haki kimsunsa ja kamsunsa , pakkasi autoon ja kiiruhti kotiin lepäämään.

Haluan kiittää kaikkia teitä matkalla mukana olleita. Olette Todella mahtavaa porukkaa.

Kiitän myös Tarjaa ja Retsiä, MatkaVekkaa, Hatusen Liikennettä ja loistavaa kuskiamme Seppoa !

ME TEIMME SEN !!  Ensi vuonna laitetaan vielä paremmaksi.

Muistiin merkitsi: Pekka Linna

SENIOREIDEN KEVÄTPELIRETKI  VIROON   3 – 5. 05.2017

 

Hattula Golfin Seniorit tekevät jo perinteisen peliretken Viroon.

Retkelle startataan aamuvarhaisella Hattulan clubilta. Hatusen Liikenteen bussi on käytössämme koko retken ajan.

Tällä kertaa matkaamme Otepäähän. Majoitumme Pyhäjärven kylpylässä ja pelaamme kierroksen Golfia Otepää Golfin vaativalla luonnonkentällä.

Otepäästä suuntaamme Pärnuun. Majoitumme kylpylähotelli Strandiin.

Pelaamme seuraavana aamuna kierroksen White Beach Golfissa.

Ruokailun jälkeen suuntana Tallinnan lauttasatama, josta matkaamme kotosuomen Hattulaan.

Retkelle on ilmoittautunut ennätysmäärä, 46-lähtijää. Enempää emme olisi voineet matkaan ottaakaan, kun bussi on tiloiltaan 50-hengelle.

Retken jälkeen matkakertomus tällä palstalla.

 

Viime kesän tavoin on tänäkin kesänä tarkoitus tehdä pelivierailuita kotosuomen kentille.

Antakaa rohkeasti vinkkejä; mihin, milloin , kuinka pitkäksi aikaa.

Yhdessä saadaan asiat luistamaan…

TAPAHTUMAKALENTERI  2017  
(alustava, varmista kilpailukalenterista)

HUHTIKUU

Avajaiskisa                         Ti  18.04.    iltapäivä  ; Eki Liikanen      9r  
                                             Ti  25.04.   PB; henkilökohtainen ; klo 10.00;  9 r

TOUKOKUU                       Ti 9.05.        PB; henkilökohtainen ; klo 9.00;  9 r                  
                                            Ti 16.05.     PB; henkilökohtainen ; klo 9.00;     9r                
                                            Ti 23.05.     PB; ; henkilökohtainen ; klo 9.00;  9r
                                            Ti 30.05.     PB  ; henkilökohtainen ; klo 9.00;  18r

KESÄKUU                          Ti 6.06.          PB  ; henkilökohtainen ; klo 9.00;   9r              
                                            Ti 13.06.     Scramble, vapaa valinta; klo 9.00;  9r 
                                            Pe 23.06.     Juhannuskisat ; PB ; 18r                                        

HEINÄKUU                        Ti 4.07.        Lippukilpailu, klo 9.00;  9r
                                            Ti 11.07.     PB  ; henkilökohtainen ; klo 9.00;  18r
                                            Ti 18.07.     PB  ; henkilökohtainen ; klo 9.00;  9r
                                            Ti 25.07.     PB  ; henkilökohtainen ; klo 9.00;  9r                 

ELOKUU

                                            Ti 1.08.        Lyöntipeli, HCP, klo 9.00 ; 18r                          
                                            Ti 8.08.        Scramble, vapaa valinta; klo 9.00;  9r
                                            Ti 15.08.     Avoin
                                            Ti 22.08.     PB  ; henkilökohtainen ; klo 9.00; 
                                            Ti 29.08.     Narukisa   9.00;  9r                                                 

SYYSKUU

                                            Ti 5.09.        PB  ; henkilökohtainen ; klo 9.00;  9r   
                                            Ti 12.09.     PB  ; henkilökohtainen ; klo 10.00;  9r               
                                            Ti 19.09.     PB;  Scramble                  ; klo 10.00;  9r
                                            Ti 26.09.     PB;  Päätöskisa; Jallu & makkara ; klo 14.00;  9r               

LOKAKUU                          La 7.10.       Kinkkukisa  ; klo 10.00; 9r

Hattula Golfin Seniorit avasivat vuoden 2017 pelikautensa tiistaina 18.04. pelatulla avajaiskisalla.

Kisan jälkeen oli tarjolla maanmainion viihdyttäjän Eki Liikasen show. Kyllä nauru maittoi.

Eikä sovi unohtaa clubin uuden kokin tarjoamaa erittäin maittavaa ateriaa.

Hieman hyinen sääennuste varmaankin verotti osallistujamäärää. Mukaan saatiin kuitenkin 24 osallistujaa.

Pelasimme 9-reikää PB-kisana talvigriinein. Lähipelikisan vaihdoimme pisimpään Draiviin väylä ykkösellä.

Onneksi sääennuste kerrankin petti pelaajien eduksi ja kun kenttäkin oli loistavassa kevätkunnossa, kehkeytyi kisasta tosi kovatasoinen koitos.

Niin naisten kuin miestenkin sarjoissa pisteitä ropisi lähes ennätystahtiin.

Naisten sarjan ykkönen oli Leena Kallela ;   20 PB .

 Miesten sarjan ylivoimainen voittaja Matti Wessman keräsi korttiinsa 27 PB. Tämä lähentelee varmaan ”kenttäennätystä”.

Pisimmän draivin kiskaisi Hannu Kantola.

Onnittelut voittajille ja muillekin hyvin pelanneille.

Palkintojen lisäksi suoritettiin arvota ja kuinka ollakaan ; Retsin lahjoittaman Linna Golfin Greenfiin nappasi Raimo ”Seppä” Palmgren.  Onnittelut myös hänelle.

Kesän 2017 Toimintakalenteri on julkaistu. Luettavissa Senioreiden sivulla.

 Viikkokisat pelataan tiistaiaamuisin alk. klo 9.00.

 TARKISTA SEURAN KILPAILUKALENTERISTA TAPAHTUMATIEDOT !!

Hyvää alkavaa pelikautta kaikille Senioripelaajille. Tulkaa joukolla mukaan uudet seniorit.

Hattulassa pelataan rentoa ja iloista Golfia !!

 

Toimikunnan jäsenet kaudella 2019-2020


Pekka Linna, pj

050 555 1352
pekka.linna47@gmail.com


Jaakko Nieminen

040 849 7991 jaakkokalevinieminen@gmail.com


Liisa Jouppi

040 5230877                    liisa.jouppi@gmail.com  

Pekka Harviainen

040 541 6500      harviainenpekka@gmail.com

Airi Tonteri    

0405150585

airi@tonteri.fi       

Hattula Golf
Hattulantie 547
13700 Hattula
Finland

Puh. 0600 550 126
office@hattulagolf.fi