Senioreiden uutisia

  

 • SENIOREIDEN PELIKAUSI 2020

  Keväällä 2020 kirjoitin paimenkirjeen senioreille Covid-2019 taudin vakavasta uhasta. Toivoisin, että luette sen uudelleen Senioreiden sivulta. ja hyväksytte toimikunnan passiivisuuden kauden toiminnoissa.

  On aika tarkastella kulunutta pelikautta 2020.

  Kenttä väylineen on koko pelikauden ollut loistavassa kunnossa.

  Aloitimme kauden viranomaissuositusten vuoksi vasta kesäkuun alussa. Kenttä oli auki, mutta rajoitetuin ryhmin.

  Tautivaarasta huolimatta tämä kesä oli jälleen nousujohteinen senioritoiminnalle. Saimme mukaan uusia, uskollisia golfaajia.

  Tähän me olemme pyrkineet ja uskon, että joukkomme kasvaa. Tyytyväisenä on todettava, että ladyjen osallistuminen, varsinkin viikkokilpailuihin, lämmittää mieliämme.

  Tervetuloa mukaan Iloiseen ja rentoon toimintaan

  Suurkiitokset kuuluvat Tarjalle ja hänen caddeilleen , unohtamatta Piiaa.

   Kuinka mukava on tulla klubille ja kohdata aina hymyilevät, iloiset ja reippaat kasvot. Puhumattakaan maukkaista välipaloista ja klubin lounaista.

  Senioreiden puolesta on myös annettava tunnustus siitä valtavasta työmäärästä, jonka klubin henkilökunta on tehnyt tapahtumiemme ja viikkokilpailuidemme järjestämisessä ja niiden onnistuneessa läpiviemisessä tänä haastavana aikana, jolloin suositukset muuttuivat viikoittain.

  Kiitän myös Pro henkilöstöämme. Kurssitusta on ollut kiitettävästi tarjolla.

  Kuten edellä totesin, kesä senioritoiminnassa on ollut jälleen nousujohteinen.

  Olemme järjestäneet kahdeksantoista (18) viikkokisaa, alkaen 2.06.20

  jallu/makkarakisaan päätimme kauden 29.9. 20

  On kierretty 9-reikää ja 18-reikää. Mukana myös erikoiskilpailuja. Osallistujia tapahtumiin on ollut yli 700.  Jokaisessa viikkokisassa on ollut yli 30 senioria. Osallistujaennätys kirjattiin päätöskisassa, jossa kilpaili 48 senioria.  Toimikunta voi olla syystäkin ylpeä ja kiitollinen näin suuresta kannattajajoukosta. Ilman uskollisia senioreitamme  toimintaa olisi vaikeaa kehittää.

  Avoimiin seniorikisoihimme olemme saaneet myös muiden seurojen senioreita. Toivotamme heidät jatkossakin tervetulleeksi, miksei myös liittymään iloiseen ja rentoon porukkaamme.

  Toimintamme ei ole ollut pelkkää viikkokisojen kiertoa, vaan tapahtumia on pyritty järjestämään iloisessa ja rennossa hengessä myös oman kentän ulkopuolella. Olemme kesän aikana vierailleet neljällä vieraskentällä: Loimijoki Golf ; Lepaa Golf; Kanava Golf ja Linna Golf. 

  Retki Kanava Golfiin oli  toimikuntamme pitkäaikaisen jäsenen ja puheenjohtajan Leena Kallelan ideoima, mutta siitä tulikin Leenan muistokilpailu. Suureksi suruksemme Leena menehtyi juuri ennen retkeä. Menetimme iloisen ,ahkeran ja  aina touhukkaan jäsenemme. Jäimme kaikki kaipaamaan Leenaa ja muistamme  häntä lämmöllä.

  Kevätretki Viroon jouduttiin perumaan.

  Kesän aikana pelatuissa viikkokisoissa ratkottiin myös

   Seniorimestaruudet  2020.

  Pelattiin Naisten ja Miesten sarjat siten, että kullekin osakilpailuihin osallistuneelle laskettiin kymmenen parhaan kilpailun tulos.  Viikkokisoja pelattiin 18-kappaletta ja niistä 13 otettiin mestaruuspisteisiin. (erikoiskilpailuita ei huomioitu) Pisteet jaettiin seuraavasti; kisan voittaja sai 20-pistettä, kakkonen 18-pistettä , kolmonen 16-pistettä jne….

  Olen laatinut pistetaulukon kilpailukalenterin tuloslistaan perustuen, joten jokainen voi tarkistaa kilpailukohtaisen pistesaaliinsa kilpailukalenterista.

  Jos omat laskelmanne eivät täsmää saamiinne pisteisiin, niin tämän kauden olen käytettävissä oikaisemaan tekemäni virheet.

   

  Naisten osalta tulos oli seuraava:

  1.Linna Sinikka 174

  2.Lönegren Heli 154

  3.Tonteri Airi 140

  4.Satokangas Oili 138

  5. Kaartinen Tiina-Riitta 134

  6. Vuorinen Raili 118             

   

   

  Miehissä : 

  1.Harviainen Pekka 118

  2.Linna Pekka110

  3. Palmgren Raimo 94

  4.Pärssinen Reijo 86

  5.Kauranen Harri 74

  6.Kurkinen Martti 72

   

  Onnittelut seniorimestareille !!  Tulokset nähtävissä klubilla ja seniorisivuilla.

  Näissä merkeissä voimme lähteä valmistautumaan kaudelle 2021.

  Toivomme. että tuleva kausi edelleen vahvistaa senioritoimintaamme ja saamme uusia, yhtä uskollisia golfareita.

  Omasta puolestani ; KIITOS KULUNEISTA Vuosista.

  UUSI TOIMIKUNTA ON VALITTU 2021-2022 . Kokoonpano löytyy seniorit sivulta.    

  Pekka Linna

   

   

    Takaisin