Hattula Golf,
Hattulantie 547, 13700 Hattula   
 
 
 
 
 
 
 
0600 550 126 (0,84€/min+ppm)  
Klubi  avoinna ti-pe 12-17 la  10-14,
su-ma suljettu
 
Kenttä avoinna, talvigreenit
 

  

Hierontaa Hattula Golfissa!

VARAA AIKASI TÄSTÄ

Terve, olen Antti Harviainen, Golffareihin erikoistunut Urheiluhieroja. Urheiluhierojan opinnot suoritin Espanjassa Sports massage of Finlandissa. Erikoistuminen Golffareihin toteutettiin yhteistyössä alansa huippujen, Osteopaatti Kari "el Professor" Kinnusen sekä Golf Pro Tuomas Sistosen kanssa.

Tiesitkö että harrastepelaajista n.40% ja ammatti pelaajista n.60% kärsii loukkaantumisista kauden aikana ! Hieronnalla ja lihas huollolla näitä loukkaantumisia pystytään hoitamaan sekä ennaltaehkäisemään. Muistan Rory Mcllroyn sanoneen joskus haastattelussa että syy miksi hän pärjää niin hyvin ja pystyy pelaamaan vuodesta toiseen johtuu paljon hänen lihashuollosta ja saliharjoittelusta ! Ja itse allekirjoitan tuon kyllä aivan täysin !


Kävit sitten salilla tai et niin lihaksesi rasittuu golfatessa ja tarvitsee huoltoa, hieronta on hyvä apu siihen ! Jos lihakset ovat staattiset tai on liikerajoituksia niin swingissä tekniikka ei voi olla täysin puhdas ja kaikki tiedämme mitä se tekee sinun pelille ! Varaa aika hierontaan ja katsotaan miten voin auttaa sinua !
Pidetään sinut viheriöllä koko kausi

 

VARAA AIKASI TÄSTÄ

 
 
 

  HIERONTA

 
 

Hieronta

 

Hattula Golf
Hattulantie 547
13700 Hattula
Finland

Puh. 0600 550 126
office@hattulagolf.fi