Opetus

Hattula Golf tarjoaa valmennusta ja opetusta kaikentasoisille golffareille!

Voit valita monipuolisesta opetusvalikoimastamme juuri sinulle sopivan opetusmuodon. Opetusmuotoja on niin kilpauralle tähtäävälle kun tavoitteelliselle klubipelaajalle.

Opetushinnasto

  • Yksityistunnit 50€/1 henkilö, 60€/2 henkilöä
  • Alkeiskurssi 99€/henkilö

Hannu "Hane" Kuussaari

PGA Pro

Hattula Golfin uutena valmentajana toimii PGA Pro Hannu Kuussaari. Hannulla on runsaasti kokemusta niin pelaajana kuin valmentajanakin. Takavuosien maajuokkuepelaaja on ollut jäsenenä Suomen PGA:ssa sen perustamisesta lähtien. Hannu järjestää peruskursseja, jatkokursseja, yrityksille räätälöityjä kursseja, videoanalyysejä sekä yksityisopetusta.

Yhteystiedot:
hannu.kuussaari@netti.fi
040 506 2977

Jouni Laine

PGA Pro

Hattula Golfin riveihin liittyy myös toinen uusi PGA Pro, Jouni Laine. Jouni on aloittanut golfin pelaamisen 80- luvun alussa Tuusulassa ja voittanut siellä miesten mestaruuden. Vuonna 1991 Jouni siirtyi ammattilaiseksi ja heti seuraavana vuonna hän liittyi PGA:n jäseneksi. Jouni aloitti opetus uransa Espoo Ringside Golfissa, josta hän siirtyi Espanjaan opettamaan vuosiksi 1995-2005. Sieltä tultuaan hän on opettanut Golf Pirkkalassa. Jouni on myös voittanut 6x Suomen PGA- Senior mestaruuden ja 2x Hikkori SM- kultaa 2012 ja 2013. Jouni järjestää myös useita golfmatkoja lämpimään vuosittain.

 Yhteystiedot:
jouni.et.laine@icloud.com
050 401 4000

Reijo "Reka" Partanen

Reijo ”Reka” Partasen golf opettajan ura alkoi kahdeksankymmentäluvulla. Reka toimi Vierumäellä vastaavana opettajana 26 vuotta ja sen jälkeen Hyvi Golfissa ja Loimijoki Golfissa muutaman vuoden. Talvisin, vuodesta -91 alkaen, Reka on järjestänyt peli- ja opetusmatkoja ulkomaille ja niillä on käynyt jo n.5000 golffaria ja matka jatkuu edelleen.

Opinnot PO 27, GVT I, lukuisia kursseja eripuolilla maailmaa mm. Fla, Portugal ja Ruotsi.

Yksityistunnit ja ryhmäopetus 0400499355 ja kurssit Hattula Golf varausten mukaan.

Yhteystiedot:
golfreka@gmail.com
0400 499 355
www.golfreka.net