Ladyt

Täällä informoidaan HaG Ladyt -toimikunnan ajankohtaisista asioista.

Seuraa infoa ja tule mukaan leppoisaan naisten toimintaan!

Toimikunnan jäsenet 2023

Liisa Jouppi, ladykapteeni
040 5230877
liisa.jouppi@gmail.com

Tiina-Riitta Kaartinen

Aila Lainesalo

Heli Lönegren

 

 • Hattula Ladyt kausi 2020

  Kulunut kausi oli hieman erilainen kesä, mutta toiminta oli aktiivista ja osallistujia naisten tapahtumiin oli edellistä kesää enemmän. Koronan vaikutukset näkyivät toiminnassamme, emme voineet toteuttaa kaikkia suunniteltuja asioita. 

  Heinäkuulle olimme suunnitelleet yhteistä yli yön retkeä jollekin Etelä-Suomen kentälle, mutta Koronan rajoitukset muuttivat tämän suunnitelman. 

  Tämän kauden vierailukohde  Tiilaakson kentistä oli Tawastgolf 6.7.  jonne meiltä osallistui 20 naista. Viime vuonna olimme Aulangolla. Tämä on koettu mukavaksi tavaksi käydä lähikentillä ja tunnelma on ollut innostunutta. Peli kulkee joskus oudommassa kentällä myös palkitsevasti, ainakin osalla meistä.

  Kausi avattiin naisten viikolla koko viikon kestävällä kisalla. Tuloskorttien palautuksia kertyi 100 kappaletta. Korteista arvottiin voittaja ja myös paras birdien tekijä palkittiin, lisäksi arvottiin palkintoja kaikkien osallistujien kesken. Saatiin kausi alkamaan mukavasti. Osa ei ehkä huomannut ilmoittautua toimistolla heti viikon alkaessa, mutta selvästi tämä piristi kauden lakua ja sai meitä juttelemaan enemmän pelistä keskenämme. Piha- alueellakin oli kivasti juttelua viikon onnistumisista.

   

  Tämän kesän osalta päädyimme luopumaan birdiepuusta, toivottavasti ensi kesänä saadaan puu paikoilleen ja birdiet tauluun kaikkien näkyviin.

   

  Kilpailuja järjestettiin seuraavasti:

  25.5. Naisten viikon kisa, 26 osallistujaa

  13.6. Norjalainen kisa (yksi lyönti oli heitto), 23 osallistujaa

  2.8. Scramble, 24 osallistujaa/12 paria

  15.9. 10 mailan kisa, 16 osallistujaa

   

  Seuran mestariksi elokuussa tuli Sinikka Linna, kisassa oli kahdeksan naisosallistujaa. Ehkäpä ensi vuonna useampi nainen uskaltautuu pelaamaan kahtena päivänä 18 reikää. 

  Kesäkuun alussa oli kaksi Hanen opastamaa harjoitusiltaa golfin eri osa- alueilta. Mukaan mahtui aina 8 osallistujaa. Taisi siellä olla enemmänkin osallistujia toisena iltana. Kiitos Hannulle että jaksoi vetää hyvät opastukset, kausi pääsi mukavasti käyntiin.

  Toimikunnassa on tänä kesänä ollut Riitta Tuorila, Raili Vuorinen ja Sinikka Linna. Mukana toimi myös hetken aikaa Sirkka Gunther. Toimintaa suunniteltiin keväällä ja toiminnan muutokset toteutettiin Koronan tuomien rajoitusten puitteissa. Haluamme edistää terveyttä ja niinhän me teemme pelaamalla golfia. 

  Tiedotuksen väyliä ovat toimineet nettisivut ja Facebookissa Hattula Ladyjen sivut. Kisatiedot ovat olleet Kilapilukalenterissa.

  Mukavaa talvea ja seuraavan kauden odotusta toivottaa Naistoimikunta

   

    Takaisin