Ladyt - ajankohtaista

  

 • Hei Hattula Golfissa pelaava nainen!

  Maaliskuun puolen välin aikoihin tätä kirjoittaessa kevät tekee tuloaan. Normaalit tämän vuodenajan sääolosuhteet; välillä aurinko helottaa, on suojasää ja välillä poskia nipistelee kipakka pakkanen.

  Valitettavasti viime syksynä edellinen ladykapteeni Riitta Tuorila ilmoitti jättävänsä kapun tehtävät. Kiitokset Riitalle hienosti tehdystä työstä ja tervetuloa jatkossakin tapahtumiimme.

  Aina silloin tällöin klubilla käydessäni kysäisin, että joko on uusi ladykapteeni ja naistoimikunnan kokoonpano tiedossa. Vastauksena pään pyörittelyä, että hiljaista on ollut. Tarjouduin täksi kaudeksi avuksi, mikäli ketään ei saada noinkin lyhyellä varoitusajalla vetäjäksi. Oma pestini on siis väliaikainen ja toivottavasti sitten jatkossa vaikkapa joku nuoremmista naisista innostuisi ja tarttuisi toimeen.

  Onneksi edellisestä toimikunnasta Raili Vuorinen ja Sinikka Linna jatkavat. Uutena vahvistuksena mukaan saatiin Heli Lönegren.  Toiminnanjohtaja Anna on luvannut parhaansa mukaan antaa taustatukea. Teemme porukalla töitä ja jaamme keskenämme pieniä vastuita.

  Naistoimikunta on Annan kokoon kutsumana pitänyt ensimmäisen palaverinsa 16.3.21 ja saimmekin asioita mukavasti alulle.  Kaikista tapahtumista tiedotetaan Hattula Golfin naistoimikunnan nettisivuilla ja NexGolfin kilpailukalenterissa, sekä joissakin tapauksissa myös sähköpostitse. Ladyjen Facebook-sivut ovat jatkossakin käytössä ja sinne tulee samat tiedotteet. Facebook-ryhmän päätimme jatkossa pitää suljettuna ryhmänä, joka on tarkoitettu vain omille jäsenillemme. Sivuille voi jokainen ryhmän jäsen laittaa golfiin liittyviä kuvia, tarinoita, etsiä pelikavereita, suositella kivoja kenttiä tai majoitusta jne. Päätimme lisäksi avata Instagram-tilin, jota hallinnoi Anna.

  Toivottavasti saisimme Covidista huolimatta jatkaa pelaamista myös tällä alkavalla kaudella. Se kyllä onnistuu, kunhan kaikki noudatamme rajoituksia ja annettuja ohjeita.

  Kutsun sinut ja seuramme kaikki golfaavat naiset mukaan tapahtumiimme. Kilpailut ovat avoinna myös muiden seurojen naisille. Otamme toiveita ja uusia kehittämisideoita ilolla vastaan.

  Pyrin kirjoittamaan kuulumisia kerran kuukaudessa.

  Iloista ja rentoa golfia Hattulassa!

  Liisa Jouppi, ladykapteeni

    Takaisin