Ladyt - ajankohtaista

  

 • Hyvää golfkautta 2022 HaG:n naiset!

  Vaikka kauden aloitusta saimme hieman odotella, on pelikausi nyt jo hyvässä vauhdissa. Naisten treenit ovat käynnissä ja avajaistapahtumakin on ehditty pitää.

  Aloituskisassa sunnuntaina 15.5.22 scramblessa oli mukana 8 paria. Seuraava tapahtumamme on Naisten lauantai 11.6.22. Valtakunnallinen Naisten sunnuntai, Koko Suomi golfaa-teemapäivää vietetään sunnuntaina 12.6.22. Samana päivänä vietetään Hattulapäivää ja kisataan Hattulan mestaruudesta. Siihenkin toivomme naisilta runsasta osanottoa. Toivottavasti myös hieman vähemmän aikaa golfanneet, niin nuoret kuin varttuneemmatkin naiset, uskaltautuisivat mukaan tapahtumiimme. Pelaamme rennosti – kuitenkin golfin sääntöjä noudattaen.

  Golfliitto on yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa julkaissut Tiiboksipuhe-kampanjan. Siinä muistutetaan mm., että meidän jokaisen sanoilla ja käyttäytymisellä on merkitystä. ”Tiiboksipuhe on positiivista, kannustavaa, muut huomioivaa, hyvän ilmapiirin luovaa puhetta ja toimintaa, jossa kaikilla on turvallinen peliympäristö niin 1. tiillä kuin muuallakin golfyhteisössä.” Mielestäni me Hattula Golfissa otamme vieraspelaajat ja vasta-alkajat hyvin vastaan. Muistetaan edelleenkin olla kannustavia, ystävällisiä ja luodaan hyvä ilmapiiri niin, että arempikin pelaaja tuntee itsensä tasa-arvoiseksi golfariksi ja tervetulleeksi joukkoon mukaan. Lue lisää täältä:

  https://golf.fi/pelaajalle/tiiboksipuhe-muistuttaa-etta-jokaisen-sanoilla-ja-teoilla-on-merkitysta/

  Sääntöjen kertaaminen on heti kauden alkaessa enemmän kuin paikallaan. Tässä keväällä on jo tullut muutama sääntökysymys eteen ja niihin on löytynyt ratkaisu. Vaikka neuvominen pelin ja varsinkin kisan tiimellyksessä onkin kielletty, niin aina voi harkkakierroksella tilanteen sattuessa kohdalle jutella ja pähkäillä, että mitenkäs tässä kuuluukaan toimia. Siten asiat jäävät parhaiten mieleen.  https://golf.fi/pelaajalle/saannot/

  Muistathan merkitä tarralla kauden aikana tekemäsi birdiet ”telkkariloungen” seinällä olevaan birkkupuuhun. Kirjaa myös tiedot hyllyllä, taulun vieressä olevaan vihkoon. Eniten birdieitä tehnyt palkitaan seuran päättäjäisissä.

  Seuraa NexGolfin Kilpailukalenteria, johon päivitämme kaikki kauden tapahtumat! Joitakin naisten treenipäiviä on vielä jäljellä ja useita Golf-klinikoitakin on merkitty kalenteriin. Lähde uteliaana mukaan pron oppiin. Et kadu!

  Muista liittyä vain naisjäsenillemme tarkoitettuun Facebook-ryhmäämme ”Hattula Golf Ladyt”. Toivomme, että tulet klubilla rohkeasti ottamaan hihasta kiinni ja kerrot ideoita ja toiveita naisten tapahtumiin.

  Hattula Golfin Naistoimikunta toivottaa kaikille lämmintä kesää ja oikein antoisia golf-kierroksia!

  Liisa Jouppi

  Ladykapteeni

    Takaisin