Hattula Golf,
Hattulantie 547, 13700 Hattula   
 
 
 
 
 
 
 
0600 550 126 (0,84€/min+ppm)  
Klubi  avoinna arkisin 9-18 la ja su 9-17
 
Kenttä avoinna, kesägreenit

Seura

HaG Ladyt

Tällä sivustolla informoidaan HaG Ladyt -toimikunnan ajankohtaisista asioista.

Seuraa infoa ja tule mukaan leppoisaan naisten toimintaan!


 

Hattula Golf Lady kesä 2017

Ladyt aloittivat kauden totuttuun tapaan ripustamalla birdie-taulun seinälle.

Toukokuussa osallistuttiin isolla joukolla sääntöiltaan jonka piti Arto Teittinen.

Toivomuksena oli saada naisille uskoa ja luottamusta omaan peliin ja siitä saatiin kesäkuussa kertomaan Taru Hermunen-Kuusela, motivaatiovalmentaja, mielenhallinnan ja henkisen suorituskyvyn opettaja. Tarun luento oli suosittu ja hänen esityksestään pidettiin kovasti, myös miehiä oli mukana.

Kesäkuussa Riitta Tuorila opetti naisille veryttelyä ennen peliä ja venyttelyä pelin jälkeen. Tarpeellisia ja hyviä ohjeita kaikille.

Kansallinen naisten golf-päivä sattui Hattulan kunnan mestaruuskisojen kanssa samaan aikaan, kilpailimme siellä muiden mukana 18 r:n kisan, mutta naiset kisasivat myös suorimmasta drivestä, lopuksi jokaiselle valittiin parhaat väylät kahdelta kierrokselta ja saatiin voittajat silläkin tavalla. Kisan aikana tehty holari teki päivästä juhlan.

Heinäkuussa kisattiin yhden hengen scramble ja herkuteltiin mansikoilla ja kuohuvalla juomalla. Saimme mansikat lahjoituksena Tyrvännön marjalta, olivat maukkaita ja kaikille riitti herkkuja. Kaunis sää teki illasta nautittavan.

Elokuussa pelattiin vielä ”sokea ysi” kisa, 18 r, joista caddiemaster oli arponut 9 mukaan otettavaa reikää, ja niiden tulosten perusteella selvisi voittaja. Mielenkiintoinen kisa!

Valtakunnalliseen Anna-golf touriin osallistuimme mahdollisuuksien mukaan ja seuraottelussa ylsimme 5.:lle sijalle tasapistein Pirkkala golfin kanssa. Hieno saavutus pieneltä seuralta (mukana oli lähes 60:sta seurasta pelaajia)

Syyskuun lopussa senioreitten päätöskisassa palkittiin isolla birdiepullolla eniten birdieitä kesän aikana tehnyt pelaaja, joka tänä vuonna oli Leena Kallela.

Hattulassa on aktiivisia naispelaajia pieni joukko, tänä vuonna saimme mukaan muutaman vierasseuralaisen, mikä on hieno asia.

Innokkaana odotamme seuraavaa kautta ja toivomme paljon iloisia ja rentoja naisia mukaan toimintaan ja kisoihin.

Kiitos kaikille mukana olleille ja mukavaa syksyä!

-Naistoimikunta-

Toimikunnan jäsenet

Ladykapteeni
Riitta Tuorila,  050 595 1839, riitta.tuorila@gmail.com

Sinikka Linna, 050 3683663, 
linnasinikka@gmail.com

Sirkka Günther, 044 3313883, 
sirkka.gunther@gmail.com
Raili Vuorinen, 03 682 3247, pertti.vuorinen@pp66.inet.fi

Hattula Golf
Hattulantie 547
13700 Hattula
Finland

Puh. 0600 550 126
office@hattulagolf.fi