Hattula Golf,
Hattulantie 547, 13700 Hattula   
 
 
 
 
 
 
 
0600 550 126 (0,84€/min+ppm)  
Klubi  avoinna arkisin 9-18 la ja su 9-17
 
Kenttä avoinna, kesägreenit

Ajankohtaista

 

Ajankohtaista

  

Hattula Golfin seuran mestaruudet on ratkaistu ja voisiko sanoa, että perinteisesti mestaruuden voitti Jimi Pesonen.  Miesten sarjassa voiton vei Pekka Linna ja lady sarjan voitti puolestaan Sinikka Linna. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille.

Taas uusi etu Hattulan jäsenille!

Suunnon älykellot etuhintaan!

Vaikka Suunto ei suoraan tarjoakaan golfominaisuuksia, niin se on erinomainen väline
mittaamaan kierroksen aikana tapahtunutta liikuntasuoritusta.
Ja toisaalta Suunto 7 -malliin on asennettavissa esimerkiksi Hole 19 -golfsovellus,
joka kertoo mm. GPSn avulla väylien mitat jne.

 

Klikkaa logosta ja valitse suosikkisi

Tiedosto:Suunto Logo.svg – Wikipedia

 

 

 

Suunto 9 G1 Vihreä osta ja tarjouksia, Trekkinn

 

Lounaslista vko 37

Ma 7.9.

Broilerwokki L, G

Riisi L, G

Karjalanpaisti L, G

~~~~

Ti 8.9.
Uunimakkara L

Punajuuripihvit L, G

Keitetty peruna L, G

~~~~

Ke 9.9.
Rapea seiti L, G

Perunamuusi L, G

Kermaviilikastike L, G

~~~~

To 10.9.

Tomaattinen kasvis-jauhelihakastike L, G

Keitetty peruna L, G

~~~

Pe 11.9.
Wingsit L, G

Ranskalaiset L, G

~~~~

La 12.9.
Ei lounasta

~~~~

Su 13.9.
Ei lounasta

 

Lounaaseen kuuluu lisäksi salaattipöytä sekä kahvi/tee.
Lounas joka päivä 11.00-15.00
Lounaspöytä 10€

Tervetuloa!

 

 

 

 

 

Linna Golfin green fee -etuus on käytettävissä

Kesäkuun loppuun asti joka päivä kello 15:00 jälkeen

Heinäkuun alusta alkaen su-ma klo 15 jälkeen ja ti-la kello 16:30 

Ajanvaraukset voi tehdä max 7vrk etukäteen. Kun ilmoittaudut caddiemasterille, kerro käyttäväsi Hattula Golfin etuuden listalta.

Vappu scramblen tulokset kyseisen linkin takana videolla. Hcp 1: Paananen/Puoliväli 60 nettolyöntiä ja hcp 2 Launiala/Palttala nettolyöntiä 60. Scratcin paras Ketonen/Kuronen V. 62 lyöntiä. Erikoiskilpailun voittajat Sahla/Hakala tulos 11,4m. Arvontapalkinnon voitti pari Kero/Koskinen.

 

 

https://www.facebook.com/hattulagolf/videos/232184708105611/

Sunnuntaina 12.4. kenttä suljettu lumisateen vuoksi. Tarkkailemme säätä ja ajanvaraus aukeaa, mikäli kenttä on maanantaina pelattavissa.

Kenttä on suljettu sunnuntaista 29.3. eteenpäin. Toivomme, että keskiviikkona 1.4. saamme taas kentän auki.

Keskiviikkona 25.3. avataan kenttä kesägreeneille. Ajanvaraus Nexgolfin tai Teetimen kautta. Ajanvaraus kertoo päivittäin kentän aukioloajat. Klubin ovessa on ohjeita Koronavirus epidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita.  Kenttä pyritään pitämään avoinna säävarauksella. Valtioneuvoston 16.3. antamien ohjeiden ja linjausten pohjalta pelaaminen mahdollistetaan seuraavin rajoituksin:

  • Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona.
  • yli 70- vuotiaat ja muut riskiryhmäläiset pyydetään noudattamaan hallituksen linjaamia velvoitteita..

Jotta pelaaminen on mahdollista, tulee kaikkien pelaajien noudattaa alla olevia ohjeita. Nämä ohjeet on tehty, jotta voimme mahdollistaa kaikille turvallisen pelaamisen.

  • Hyvä käsihygienia: Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan ja pidä mukanasi käsidesiä.
  • Ota mukaan oma golfkärry tai kanna bägiä. Lainakärryjä on myös saatavilla ja niiden vieressä katoksessa on desinfiointi ainetta ja käsipapereita.
  • Ei kätellä eikä halailla pelikavereita
  • Pidä pelikavereihin riittävä sosiaalinen etäisyys, n. 2 metriä.
  • Pidä lipputanko reiässä, ethän koske siihen turhaan paljain käsin.
  • Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.

Kenttä on pelattavissa talvigreeneille. Varaa aika Nexgolfin tai Teetimen kautta ja seuraa sieltä kentän aukioloajat. Kenttä on kostea paikoitellen. Green fee 15€/9 reikää ja 25€/18 reikää tai pelioikeus.

Maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä WHS astuu voimaan 19.2.2020

Golfia pelataan maailmanlaajuisella tasoitusjärjestelmällä vuodesta 2020 alkaen. Muutos on merkittävä, sillä tällä hetkellä käytössä on kuusi järjestelmää. Suomessa uusi järjestelmä otetaan käyttöön 19.2.2020.

Pelaajan ei tarvitse tehdä mitään vaan siirtyminen tapahtuu automaattisesti.

Suurin muutos suomalaisille tulee olemaan se, että eri tasoitusryhmät poistuvat ja kaikkien tasoitus lasketaan samaan tapaan keskiarvolaskentana. Laskennassa huomioidaan 20 viimeisintä tasoituskierrosta, joista lasketaan kahdeksan parhaan kierroksen keskiarvo. Tasoitus voidaan laskea myös pienemmästä kierrosmäärästä, ja uusille tai golfin pariin palaaville pelaajille riittää yksi kierros.

Muutos vaikuttaa golfareihin eri tavoin – osalla tasoitus pysyy samana, osalla nousee ja joillain laskee. Kaikki kuitenkin saavat tasoituksen.

Siirtyminen tapahtuu automaattisesti tietojärjestelmien toimesta 19.helmikuuta, jolloin uusi tasoitus on näkyvissä seurajärjestelmissä ja eBirdie-sovelluksessa.
 

Lisää joustavuutta

Keskiarvolaskentaan perustuva järjestelmä on entistä joustavampi ja reagoi nopeammin pelaajan tason muutokseen. Jatkossa jokainen voi pelata tasoituskierroksen perinteisten 9 ja 18 reiän lisäksi myös 10-17 väylän mittaisena – eli jos ehtii vain 14 väylää ennen pimeän tuloa, lasketaan tasoitus sen perusteella. Tasoitukset ovat myös vertailukelpoisia missä päin maailmaa tahansa.

Ajantasaisen tasoituksesi ja tasoitushistoriasi näet eBirdie-sovelluksestasi. Lisätietoa ja latausohjeet Golf.fi-sivuilla.

 

WHS:N PERUSASIOISTA 

WHS on keskiarvojärjestelmä. Tasoituksesi on kahdeksan parhaan tuloksesi keskiarvo 20:stä viimeisestä rekisteröidystä kierroksestasi. Näet tarkan tasoituksesi eBirdie-sovelluksesta (19. helmikuuta 2020 alkaen).

Suurin mahdollinen tasoituksesi on 54. Aiempi rajoitin, joka esti tasoituksen nousemisen yli 36, poistuu. Tämä koskee kaikkia golfareita. 

Tasoitusryhmät poistuvat. Kaikki golfarit voivat rekisteröidä tasoituskierroksia harjoituskierroksista, jotka voivat olla lyhimmillään 9 reikää. 

Tasoituslaskentaa ei enää suoriteta pistebogeyna vaan tulokset perustuvat lyöntimääriin. Lyöntimääriin sovelletaan kuitenkin samoja periaatteita kuin pistebogey-laskentaan. Kilpailuissa voi edelleen olla pistebogey-sarjoja. 

Ei rekisteröitymistä etukäteen. Sinun ei tarvitse rekisteröidä kierrosta etukäteen. Riittää, että kerrot merkitsijälle ja pelaat sääntöjen mukaan. 

Hyväksytyt pelimuodot. Jotta kierroksesi hyväksytään tasoituskierroksena, pelimuodon tulee olla lyöntipeli, pistebogey, maksimitulos tai Par/Bogey. 

 

UUDEN JÄRJESTELMÄN HYÖTYJÄ

Oikeudenmukaisempi. Maailmanlaajuisen tasoitusjärjestelmän (WHS) keskiarvolaskenta reagoi ketterämmin muutoksiin ja heijastaa paremmin nykyistä pelitaitoasi kuin aikaisempi järjestelmä, joka keskittyi parhaimpiin kierroksiisi. 

Lyhyempiä kierroksia. Uudessa tasoitusjärjestelmässä kaikkien golfarien, tasoituksesta riippumatta, on mahdollista rekisteröidä tasoituskierroksia aina 9-reiän kierroksista alkaen. Tämä sopii erityisesti heille, jotka ajankaytön vuoksi suosivat lyhyempiä kierroksia. 

Maailmanlaajuisuus. WHS yhdistää golfaavan maailman tehden tasoituslaskennan perusperiaatteista samat ympäri maailman. Esimerkiksi ulkomailla pelatessasi muista maista olevien golfarien kanssa teidän tasoituksenne lasketaan samoin perustein. 

 

Kolme tavallista kysymystä

”Mitä tasoitukselleni tapahtuu siirtymässä?”

On vaikea tarkasti ennustaa, kuinka uusi maailmanlaajuinen tasoituksesi tulee vastaamaan nykyistä EGA-tasoitustasi. Tasoitus voi muuttua korkeammaksi tai matalammaksi, mutta se voi myös pysyä ennallaan.

Pelaajat, joiden tasoitus on ollut viime aikoina nousussa, saavat yleisesti ottaen nykyiseen tasoitukseen verrattuna korkeamman WHS-tasoituksen.

Tasoitusjärjestelmä on aina riippuvainen syöttämistäsi kierroksista. Jos sinulla on tapana rekisteröidä sekä huonot että hyvät tasoituskierrokset, sinulla on todennäköisesti hyvin todenmukainen tasoitus pelitaitoosi nähden. Siinä tapauksessa muutoksen voi olettaa pysyvän maltillisena, kun saat uuden tasoituksesi.

 

”Mitä tapahtuu, kun minulla on vähemmän kuin 20 rekisteröityä tasoituskierrosta siirtymään mennessä?”


Siinä tapauksessa keskiarvo lasketaan niistä tasoituskierroksista, joita sinulla on tasoitusrekisterissä. Mukaan otettavien tasoituskierrosmäärä määräytyy siihen tehdyn taulukon mukaisesti. Jos tasoituskierrosten määrä on lähellä nollaa, säädetään tasoitusta yhdellä tai kahdella lyönnillä. Jos sinulla on tasoitusrekisterissäsi alle 20 kierrosta, järjestelmä lisää sinulle yhden keinotekoisen kierroksen, joka vastaa sinun nykyistä EGA-tasoitus + 2 lyöntiä. Sitä käytetään osana laskentaa ja sen tarkoituksena on tasoittaa tasoituksen liian suurta vaihtelua tasoituskierrosten määrän ollessa vähäinen.

Jos osaltasi ei ole saatavilla tasoituskierroksia, laskentajärjestelmä ja keinotekoinen tasoituskierros varmistavat, että uusi WHS-tasoituksesi tulee olemaan sama kuin nykyinen EGA-tasoituksesi.

”Miksi tasoitukseni nousi hyvän kierroksen jälkeen?”

Tämä on keskiarvolaskennassa mahdollista, mutta harvinaista. Toisaalta yhden tai useamman huonon kierroksen jälkeen tasoitus voi edelleen pysyä samana tai jopa parantua – riippuen millainen kierros ”tippuu” pois kahdenkymmenen viimeisen joukosta.
 

WHS-Koulutus Hattula Golfissa 24.3.2020 17.30 alkaen
Vetäjänä Arto Teittinen, Hinta 10€/hlö sis. pullakahvit

 

Lisätietoa Suomen Golfliitosta

Lisätietoja, esimerkkejä ja vastauksia tavallisimpiin WHS-kysymyksiin Golf.fi-sivuilta: https://golf.fi/pelaajalle/tasoitusjarjestelma/whs-world-handicap-system-2020/
ja Golfliiton Youtube-kanavalla:
https://www.youtube.com/watch?v=cu8alAQHAqE&list=PLNCdYMpH23OFmP8fXqOws-Fnlhr1aAbXg

Tänään 18.2. avataan kenttä jälleen pelattavaksi talvigreeneille. Näillä näkymin myös keskiviikkona 19.2. päästään pelaamaan. Green fee 15€/9 reikää ja 25€/18 reikää.

Tervetuloa

 

Hattula Golfin pikkujoulut

vietetään lauantaina 7.12.  kello 18 alkaen.

Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin Hattula Golfin jäsenet puolisoineen.

Ilmoittautumiset ja allergeenit 2.12. mennessä sähköpostitse office@hattulagolf.fi

Pikkujoulumenun hinta on 30€/henkilö sisältää jouluisen noutopöydän ja torttukahvit.

Heimo Saukkola laulattaa ja tanssittaa, joten avaa äänesi valmiiksi.

Tervetuloa nauttimaan!