Ajankohtaista

  

 • Haemme kesätyöntekijöitä asiakaspalveluun ja kentänhoitoon

  Asiakaspalvelija 

  Haemme tulevalle golfkaudelle reippaita kesätyöntekijöitä. Työtehtäviin kuuluvat mm. peliaikojen varaukset, kilpailujen tulospalvelu, kassalla työskentely ja tilitykset, kotisivujen ja sosiaalisen median kanavien päivittäminen, golftarvikkeiden myynti sekä lisäksi kahvilatuotteiden myynti ja valmistus. Odotamme hakijalta kokemusta asiakaspalvelusta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä paineensietokykyä.

  Edellytämme hakijalta myös vähintään 18 vuoden ikää sillä työnkuvaan kuuluu myös ravintolatuotteiden myynti.

  Golfin lajituntemus, hygieniapassi ja anniskelupassi katsotaan eduksi.

  Rajallisten julkisten liikenneyhteyksien vuoksi valituilla olisi hyvä olla myös oma auto käytettävissä, mutta se ei ole toki välttämätöntä.

  Työsuhde on määräaikainen ja töitä tehdään sopimuksen mukaan 1.3.-31.10. välisellä ajalla erikseen sovittavana ajanjaksona. Työpaikkoja on tarjolla useampia ja töiden aloitus tapahtuu 1.3.-1.6. välisellä ajalla portaittain.

  Työvuoroja on viikossa n. 4-6 ja päivittäinen työaika n. 6-8 tuntia. Töitä on myös viikonloppuisin.

  Palkka on tuntipalkka ja golf-alan työehtosopimukseen pohjautuva.

  Tarjoamme mukavat työkaverit, perehdytyksen työhön ja mielenkiintoisen työympäristön sekä erittäin monipuolisen kesätyön. Lisäksi tarjoamme rajattoman pelioikeuden golfkentällämme.

  Kentänhoitaja

  Työtehtäviin kuuluu monipuoliset kentänhoitotyöt. Työtä on tarjolla koko golfkauden ajaksi sopimuksen mukaan. Töitä tehdään klo 6-14 ja työtä on myös viikonloppuisin.

  Odotamme hakijalta reipasta asennetta ja vähintään 18 vuoden ikää sekää ajokorttia. Aiempi työkokemus kentänhoitajan tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Myös golfin lajituntemus katsotaan eduksi.

   

  Hakemukset ja lisätiedot tehtävistä:

  Asiakaspalvelija: Anna Lindqvist, anna@hattulagolf.fi

  Kentänhoitaja: Joona Tidenberg, joona.tidenberg@gmail.com

  Hakuaika päättyy 18.2.2022.

    Takaisin