Ajankohtaista

  

 • Aloita golf helposti Hattulassa!

  Alkeiskurssien aikataulu ja ilmoittautumisen kurssille voit tehdä täältä:
  https://liikuttajat.fi/hattulagolf/tapahtumat/alkeiskurssi/tapahtumakerrat

  Alkeiskurssi 99€. Alkeiskurssin ja greencardin Hattula Golfin kentällä vuonna 2021 suorittaneet uudet HaG:n jäsenet saavat vuoden 2021 pelioikeuden hintaan 350€

  Green Card alkeiskurssi

  Alkeiskurssilla käydään läpi golfin etiketti, säännöt sekä tietenkin golflyönnit ja pelaaminen. Kurssin lopussa käydään peliharjoitus ja green card suoritus kentällä.

  Kurssi sisältää opetusmateriaalin, mailat ja pallot.

  Alkeiskurssi kestää 3 tuntia kahtena päivänä eli 6 tuntia yhteensä. (Kurssin kesto saattaa vaihdella osallistuja määrän mukaan)

  Kurssille otetaan min.4 henkilöä ja max. 8 henkilöä.

  Aloita golf helposti ja edullisesti.
  Järjestämme kahden päivän kurssin kestoltaan yhteensä kuusi (6) tuntia. Alkeiskurssi toteutetaan kahtena päivänä arkisin klo 17.00-20.00 ja viikonloppuisin klo 10-13, 3h/päivä.

  Kurssilla käytetään aikaa perustekniikoiden harjoittamiseen. Ensimmäisenä päivänä keskitymme eri lyöntiosa-alueiden tekniikoihin ja niiden harjoitteluun. Toisena päivänä kertaamme opittua ja siirrymme kentälle harjoittelemaan pelaamista. Kurssi soveltuu erityisesti sinulle, jolla ei vielä juurikaan ole kokemusta lajin parista. Tarvitset mukaan vain säänmukaisen vaatetuksen. Lainavälineet saa kurssin ajaksi lainaan kentältä.

  Alkeiskurssin jälkeen voit ilmoittautua myös halutessasi jatkokursseille tai teemaopetuksiin. Opettajamme kertovat opetuspaketeista ja kursseista ja niiden ajankohdista alkeiskurssin yhteydessä.

  Alkeiskurssilla opit:

  Perusosaamisen golfin eri osa-alueilla

  Putti

  Chippi

  Bunkkerilyönti

  Rautalyönnit

  Puumailalyönnit

  Pelin etenemisen ymmärtäminen ja osaaminen

  Perusosaaminen golfin säännöistä ja etiketistä

  Ymmärryksen seuran toiminnasta, jolloin sinun on helpompi ja mukavampi päästä mukaan lajin pariin.

  Kurssien hinnat sisältävät Green Cardin suorituksen. Katso tuleva kurssiaikataulu ja ilmoittaudu mukaan alla.

  Voit varata myös kurssin pienryhmälle, jolloin kurssi räätälöidään aikataulujen osalta. Nämä ajat voidaan sopia normaalien kurssiaikojen ulkopuolelle. Pienryhmien kyselyt suoraan caddiemasterilta sähköpostitse office@hattulagolf.fi tai puhelimitse 0600 550 126

   

    Takaisin