Hattula Golf, Hattulantie 547, 13700 Hattula
Soita caddiemasterille
 
 
 
 
 
 
 
0600 550 126 (0,84€/min+ppm)
 office@hattulagolf.fi
 
 
 

Kenttä auki, vanha range auki.
Klubi auki ma-pe 9-19, la-su 9-18 kesä greenit

Kenttä

 

Ajankohtaista

  

Jotkut ovatkin ehkä jo huomanneet ja kuulleet että kentällämme häärii uusi kenttämestari, nimittäin Risto Tidenberg aloitti kentällämme kenttämestarina maaliskuun alussa.

 Riston ura golf alalla alkoi vuonna -91 kun hän sai kenttähoitajan harjoittelupaikan Hyvinkää Golfilta ja sille tielle hän jäi. Silloin hän aloitti myös itse pelaamaan golfia. Risto oli pitkään töissä Savonlinnassa sijaitsevassa Keri Golfissa ja sen jälkeen hän oli Tawast Golfin kenttämestarina 2013-2016. Kenttämestarin töiden lisäksi Riston on tehnyt töitä muun muassa kaupungilla puisto työjohtajana sekä puutarhan suunnittelun parissa. Risto oli myös mukana Norjassa tehtyyn kaksivuotiseen kansainväliseen tutkimustyöhön, missä tutkittiin kentän talvehtimista ja siihen vaikuttavia menetelmiä. Risto piti tutkimustyötä hyvin innoittavana.

Tawast Golfin jälkeen Risto piti vuoden hengähdys taukoa ja mietti muita aloja. Hän kuitenkin päätyi jatkamaan töitä golfin parissa. Luonto ja työpäivien monimuotoisuus olivat kannusteina jatkaa yli 20 vuotista uraa kenttämestarina ja niinpä hän aloitti työt meillä Hattula Golfilla.

Kenttä oli talvehtinut hyvin ja niinpä Risto antoikin luvan aukaista kentän suoraan kesä greeneille 14.4, jolloin vietimme golfkeskuksen avajaisia. Jutellessani Riston kanssa hän totesikin, että Hämeessä heinä kasvaa hyvin!

 

Hattula Golf
Hattulantie 547
13700 Hattula
Finland

Puh. 0600 550 126
office@hattulagolf.fi