Hattula Golf, Hattulantie 547, 13700 Hattula
Soita caddiemasterille
 
 
 
 
 
 
 
0600 550 126 (0,84€/min+ppm)
 office@hattulagolf.fi
 
 
 

Kenttä auki, vanha range auki.
Klubi auki ma-pe 9-19, la-su 9-18 kesä greenit

Kenttä

 

Ajankohtaista

  

Lounaslista viikolle 20 (14.-20.5)

~~~~

Maanantai:
Porsaankassleria seesam-valkosipulikastikkeessa (L)
Perunamuusia (L,G)
Mozzarella-kasvispaistosta (L,G)

~~~~

Tiistai:
Broilemurekepihvejä (L,G)
Yrttiperunat (L,G)

~~~~

Keskiviikko:
Tomaattinen jauhelihakastike (L,G)
Spagettia (L)

~~~~

Torstai:
Broileri-riisinuudeli keitto (L,G)

~~~~

Perjantai:
Tomaattinen härkäpata (L,G)
Ratatouile kasvikset (L,G)

~~~~

Lauantai:
Jauheliha-perunamuusi laatikko (L,G)
Punajuuri-kaura vuoka (L,G)

~~~~

Sunnuntai:
Häränrintaa mangokastikkeessa (L)
Riisiä (M,G)

 

Lounaaseen kuuluu lisäksi Salaattipöytä sekä kahvi/Tee.
Lounas jokapäivä 11.00-15.00
Lounaspöytä 10€

Tervetuloa!

Jotkut ovatkin ehkä jo huomanneet ja kuulleet että kentällämme häärii uusi kenttämestari, nimittäin Risto Tidenberg aloitti kentällämme kenttämestarina maaliskuun alussa.

 Riston ura golf alalla alkoi vuonna -91 kun hän sai kenttähoitajan harjoittelupaikan Hyvinkää Golfilta ja sille tielle hän jäi. Silloin hän aloitti myös itse pelaamaan golfia. Risto oli pitkään töissä Savonlinnassa sijaitsevassa Keri Golfissa ja sen jälkeen hän oli Tawast Golfin kenttämestarina 2013-2016. Kenttämestarin töiden lisäksi Riston on tehnyt töitä muun muassa kaupungilla puisto työjohtajana sekä puutarhan suunnittelun parissa. Risto oli myös mukana Norjassa tehtyyn kaksivuotiseen kansainväliseen tutkimustyöhön, missä tutkittiin kentän talvehtimista ja siihen vaikuttavia menetelmiä. Risto piti tutkimustyötä hyvin innoittavana.

Tawast Golfin jälkeen Risto piti vuoden hengähdys taukoa ja mietti muita aloja. Hän kuitenkin päätyi jatkamaan töitä golfin parissa. Luonto ja työpäivien monimuotoisuus olivat kannusteina jatkaa yli 20 vuotista uraa kenttämestarina ja niinpä hän aloitti työt meillä Hattula Golfilla.

Kenttä oli talvehtinut hyvin ja niinpä Risto antoikin luvan aukaista kentän suoraan kesä greeneille 14.4, jolloin vietimme golfkeskuksen avajaisia. Jutellessani Riston kanssa hän totesikin, että Hämeessä heinä kasvaa hyvin!

 

Kenttä aukeaa lauantaina 14.4. ja olemme avanneet ajanvarauskalenterin lauantaista alkaen!

Satulinnan remontti alkaa olla loppusuoralla ja vietämme Hattulan Golfin uuden klubin avajaisia lauantaina 14.4 klo 10.00 alkaen. Avauksen tulee suorittamaan Golfliiton pj Hanna Hartikainen ja Hattulan kunnanjohtaja Katariina Koivisto. Lisää tietoa avajaisista löytyy lauantain Hämeen Sanomista.

Tervetuloa!

Uutiskirje Hattulan ja Paltamo Golfin jäsenille maaliskuussa 2018

Hattula ja Paltamo testaa pilottina uutta yhteistyömallia Viron Otepää Golfin kanssa

Hyvät Hattula Golfin ja Paltamo Golfin jäsenet!

Otepää on eri urheilulajien maailmamestareiten kotikaupunki Etelä-Virossa, johon matkaa Tarton lentokentältä on noin 37 km. Tarttoon Helsingistä lentää myös Finnair jopa 5 kertaa viikossa ja Tallinnan satamasta Otepäälle on n.2,5 h ajomatka. Otepään kenttä on kivasti haasteellinen, ja suosittelemme vähintäin 2 kierroksen pelaamista yhden käynnin aikana, koska luonnon ehdoilla rakennettu kenttä tarjoaa yllätyksiä ensimmäisellä kierroksella jokaiselle uudelle pelaajalle.

Yhteistyömme tarkoitus Otepään golfkentän kanssa on tarjota Hattulan ja Paltamo Golfin jäsenille uuden mallin mukaista lisä jäsenetua niin, että  Hattula golfin ja Paltamo golfin jäseneet saavat mahdollisuuden bongata Otepään Golfkentän vaikka useammankin  kerran kauden aikana vain 40 Euroa / flaitti | 1-4 pelaajaa samassa lähdössä | vapaasti käytössä koko 2018 kauden | ei voimassa Otepään golfkilpailuissa. Flaittimaksu 40 EUR  maksetaan Hattula Golfin toimistoon. Voit maksaa maksun myös suoraan Hattulan tilille. Tarkemmat ohjeet sähköposti  office@hattulagolf.fi tai p 0600 550126 Näin pystymme seuraamaan myös tulevia vuosia varten tilastoa uusia yhteistyökuvioita varten. Jäsenistön aktiivinen vierailu Otepäällä 2018 sesongin aikana saattaa johtaa jopa pysyvään uudenlaiseen yhteistyökuvioon tulevina vuosina joka luo edullisia mutta laadukkaita pelimahdollisuuksia Hattulan, Paltamon ja Otepään jäsenille.

Tee ajat Otepää Golfissa on kuitenkin varattava kunkin porukan itse joko websivun  www.otepaagolf.com kautta, s-postilla info@otepaagolf.com tai suoraan Golfboxista.  

Maksaessasi varausmaksun Hattula Golfin tilille tai caddiemasterille saat maksun yhteydessä Green Fee Voucherin neljälle pelaajalle, jolla todennat Otepään kentällä nämä Green Fee’t maksetuksi.
Majoituksen löydät parhaiten joko Booking.com, Hotels.com tai Otepää Golfin kotisivun kautta, sieltä löydät kumppanihotellit, jotka tarjoavat n.15-20% etua listahinnoista golfareille. http://www.otepaagolf.com/fi/koe-ja-majoitu

Jäsenetua , Otepää Golf Flaitti 40 EUR , ei voi ostaa suoraan Otepää Golfin Caddiemasterista, koska kyseinen tarjous on voimassa vain ostettuna Hattula Golfin kautta (1-4 pelaajaa samassa lähdössä yhteensä 40 Euroa). Pelaaja, jolla ei ole maksuvahvistusta Hattulan Caddiemasterilta, maksaa paikan päällä Green Feen normaalisti 49 EUR arkipäivänä (voimassa alk.Su 15:00 – Pe 12:00) ja 59 EUR viikonloppuna sekä Viron juhlapyhina , voimassa Pe 12:10 – Su 14:50.

Otepään Golfkeskus sijaitsee järvien välissä luonnonpuistossa kauniissa Etelä-Viron kumparemaastossa ja erikoisuutena saa pelata myös PAR6 väylää (Hole 10), jonka pituus valkoisilta tiiltä on 677m, keltaisilta 602m ja punaisilta 557m.

Klubiravintola Mr Jakob ja samalla alueella toimivat 2 muuta ravintolaa, GMP Clubhotellin ravintola sekä Tammuri maalaistalon tilausravintola ovat ollet Viron TOP50 listalla jo muutaman vuoden . Kaytettavissa lapsiperheille on myos lastentupa ja ulkoilma pelialue (2-6 v). Lastenhoitopalvelut on tilattava etukateen.

 

Laivayhtiö Eckeröline on mukana yhteistyössä antamalla pysyvät alennukset Hattula Golfin ja Paltamo Golfin jäsenille.
Etu on -15 % kaikista verkkokaupan normaalihinnoista risteily- ja reittimatkoista.
Kesäsesongilla 1.7.-12.8.2018 etu on -10 % normaalihinnasta, mutta se saattaa silti olla euroina tuntuvampi – kesähinnoittelun vuoksi. Etu myönnetään kaikilla lähdöillä, rajoitettu määrä paikkoja joten kannattaa varata ajoissa! Varaa koodilla ETUA18.

Elämyksiä golfin ja matkustelun parissa toivottaen,

Reijo Riihimäki, Toimitusjohtaja Hattula Golf ja Paltamo Golf
Kristi Laur, Toimitusjohtaja Otepää Golf

 

__________________________________

Otepää Golf Flaitti Green Fee 18 reikää 40 EUR (alv 0%)
Flaitti tarkoittaa 1-4 pelaajaa samassa lähdössä | ei voimassa Otepään kilpailuissa | Voimassa 2018 | tarjousta saa käyttää toistuvasti 2018 kauden aikana
Green Fee maksu sisältää kentällä kärryjen käytön, saunan ja pukuhuoneen käytön.
Ostettavissa ainoastaan Hattula Golfista (
office@hattulagolf.fi) tai p. 0600 550126
Käyttämättömistä kierroksista ei saa hyvitystä.
Tiiajat tulee varata Otepään Caddiemasterin kautta
info@otepaagolf.com , www.otepaagolf.com tai Golfbox

 

Otepään golfpaketit löydät tästä:

Golfpaketti SOPHIA TARTTO
Majoitus SOPHIA hotellissa 2 yötä kahdelle kahden hengen huoneessa (sis.runsaan aamiaisen) ja 3 Green Feetä kahdelle Otepää Golfkeskuksessa Paketin arvo 379 EUR, hinta nyt 289 EUR kahdelle (144,50 EUR hlö)! SÄÄSTÄT 90 EUROA 2 hengen lomalta.

Golfpaketti LONDON TARTTO
Majoitus LONDON hotellissa 2 yötä kahdelle kahden hengen huoneessa (sis.runsaan aamiaisen) ja 3 Green Feetä kahdelle Otepää Golfkeskuksessa Paketin arvo 429 EUR, hinta nyt 339 EUR kahdelle (169,50 EUR hlö)! SÄÄSTÄT 90 EUROA 2 hengen lomalta.

Yleellinen golfpaketti GMP CLUBHOTEL OTEPÄÄ
178 EUR 30.05.asti ja 01.09.alkaen; 202 EUR 01.06-31.08. 1 yö kahdelle tilavassa asunnossa ja 2 green feetä. Golfpaketit löytyy pysyvästi hotellin sivuilta: http://www.clubhotel.ee/fi/paketit


Golfpaketti PYHÄJÄRVEN SPA OTEPÄÄ
104 EUR 14.06.asti ja 01.09.alkaen; 116 EUR 15.06-31.08. 1 yö yhdelle yhden hengen huoneessa
157 EUR
14.06.asti ja 01.09.alkaen; 167 EUR 15.06-31.08. 1 yö kahdelle kahden hengen huoneessa
207 EUR 14.06.asti ja 01.09.alkaen; 237 EUR 15.06-31.08. 1 yö kahdelle ammeellisessa sviitissä
227 EUR 14.06.asti ja 01.09.alkaen; 267 EUR 15.06-31.08. 1 yö kahdelle saunallisessa sviitissä

Pyhäjärve Spa on uusinut komeasti sisääntuloaulaan ja golfpaketeissä sis. majoitus, runsas aamiainen, saunojen, uimahallin, kuntosalin käyttö sekä Otepää Golfkentän Green Feet. Paketit löytyy pysyvästi hotellin sivuilta:
https://www.pyhajarve.com/fi/spa-ja-terveys/rentoutumispaketit/golfloma-puhajarvella

Yhteistyöhotellimme tarjoaa aina golfarille majoitushinnoista 15-20% alennuksen, jos golffari ostaa pelkän majoituksen ilman green fee’tä! Poikkeuksena saattaa olla päivämäärät, kun Etelä-Virossa on suurtapahtumia, kuten RetroBest musiikkifestivaalit, Ironman Triatlon tai muut isot kansantapahtumat.

Kenttäuutisia Otepäältä
Talvi on ollut armollinen Etelä-Virossa. Sää on ollut pakkasella ja lunta on riittänyt. Laadun nostamiseksi olemme tehnyt muutoksia kentänhoitomiehistön osalta. Kentän huoltoa johtaa kokenut puolalainen Head Greenkeeper Kris Misiaczynski, joka on ollut vastaamassa mm myös Saksan vilkkaimman golfkeskuksen Kölnin kenttien hoidosta. Kris on luvannut yllättää kaikki asiakkaat positiivisesti tänä vuonna, laittamalla uusiksi varsinaisen pelialueen ulkopuolisten alueiden hoidon, puhumattakaan kilpailujen valmisteluista. Yllätyksiä on luvassa ja kenttä avataan ennakkoarviomme mukaan huhtikuun puolivälissä.

Otepää Golf Caddiemasterin yhteystiedot
caddiemaster@otepaagolf.com
+372 5620 0115
Vastaa kyselyihin 7 päivää viikossa vuoden ympäri myös Suomen kielellä.
www.otepaagolf.com

GoGolf järjesti yhdessä Hattula Golfin kanssa jäsenyyskampanjan, jossa palkintona oli Big Bang -golfmatka yhdelle onnekkaalle.

Arvonta on suoritettu ja voittaja on  Heimo Lamberg!

Onnea voittajalle!

Olemme tehneet tasoitusten vuositarkastuksen (Handicap Review - HR) 22.1.2018 Hattula Golfin jäsenille. Samassa yhteydessä jäsenet, joilla oli viime kaudella vähintään neljä tasoituskierrosta, saivat tasoitukseensa *-merkinnän vahvistukseksi aktiivisesta EGA-tasoituksesta. Oman tasoituksesi voit käydä tarkistamassa NexGolfista. Mikäli tasoitustarkastus on muuttanut tasoitustasi mielestäsi väärin, kannattaa olla meihin yhteydessä office@hattulagolf.fi. Voimme yhdessä tarkastella muutoksen syitä.

Uuden klubin ja golf kaupan remontti on nyt käynnissä. Golf kauppa Tiiriön Citymarketin tiloissa on nyt suljettu.

Ilmoittelemme uuden klubin ja kaupan avajaisista remontin edistyessä kun ajankohta tarkentuu.

Klubin toimistolla vastaamme puhelimeen ollessamme paikalla. Sähköpostilla meidät kuitenkin tavoittaa ja pyrimme vastaamaan parin päivän sisällä.

Kenttä ja klubi suljettu.

Ilmoitamme muutoksista täällä nettisivuilla ja facebookissa.

HUOM! Jäisellä kentällä pelaaminen on ehdottomasti kiellettyä. Eli jos maa on jäinen yöpakkassen jälkeen ei kentällä saa pelata ennenkuin se sulaa.

Hattulan mestaruuskilpailu on nyt ohi ja voittajat ovat selvillä!


Scratchin voittaja eli seuran mestariksi tuli tänä vuonna Ville Kuronen! Toisena Jimi Pesonen ja kolmentena Jesse Pesonen.

Miesten lyöntipelin voitti Tuukka Pulkkinen, toisena Patrik Leino ja kolmantena Henri Lehikoinen.

Naisten lyöntipelin voitti Anneli Hietala ja toiseksi tuli Sinikka Linna.

Senioreiden pistebogeyn voitti Matti Termonen, toiseksi tuli Pertti Vuorinene ja kolmantena Pekka Linna.

Onnea kaikille voittajille ja kiitos kaikille osallistumisesta!
Tarkemmat tulokset löydät kilpailukalenteri osiosta!
Kuvia kilpailusta lisäämme myöhemmin Hattula Golfin facebook sivulle.

Golfliiton sähköisen jäsenkortin sisältävä eBirdie-sovellus on nyt ladattavissa sovelluskaupoista.

Suomen Golfliiton muovinen jäsenkortti poistuu, ja huhtikuun alusta alkaen seurajäsenyytesi voimassaolo näkyy Golfliiton verkkotietopalvelusta.

Golfseuran jäsenenä voit halutessasi ottaa käyttöön puhelimeen ladattavan eBirdie-sovelluksen, jonka lukuisiin ominaisuuksiin kuuluu myös sähköinen jäsenkortti. Sovellus pitää tasoitustietojesi lisäksi sisällään eBirdie-kaupan, Suomen golfkenttien karttapalvelun sekä viestit ja tiedotteet omalta kotiseuraltasi ja Golfliitolta. Profiiliisi voit lisätä myös muiden perheenjäsenten kortit. Omalla sovelluksellasi näet kuitenkin vain juuri sinulle suunnatut viestit ja tarjoukset.

Lataa maksuton eBirdie-sovellus täältä 

Seuraavaan on koottu oleelliset tiedot, jotka kertovat eBirdie-sovelluksen hyödyistä ja ominaisuuksista ja opastavat sinua sovelluksen käyttöönotossa. Kysymys/vastaus-osioon on koottu yleisimpiä eBirdie-sovellusta koskevia kysymyksiä vastauksineen.


OTA EBIRDIE-SOVELLUS KÄYTTÖÖSI SEURAAVASTI:

1. Mene oman puhelimesi sovelluskauppaan.
2. Kirjoita sovelluskaupan hakukenttään ”eBirdie”, ja lataa sovellus.
3. Avaa sovellus, ja seuraa käyttöönoton ohjeita. Kirjaudu sisään kotiseurasi seurajärjestelmän tunnuksilla.


MIKSI EBIRDIE-SOVELLUS KANNATTAA LADATA?

 • Tasoituksesi päivittyy eBirdie-sovellukseen automaattisesti.
 • Saat sekä kotiseurasi että Golfliiton viestit suoraan sovellukseesi.
 • Löydät kätevästi kaikki Suomen golfkentät yhteystietoineen ja ajo-ohjeineen.
 • Golfseurat, Golfliitto sekä niiden yhteistyökumppanit tarjoavat rahanarvoisia eBirdie-etuja.
 • Voit lisätä profiiliisi myös perheenjäsenten tai matkaseuralaisten jäsenkorttien tietoja.

Voit lukea lisää golfliiton sivuilta tästä

 

Hattula Golf tarjoaa GoGolf jäsenyyden jäsenetuna sinulle.
Seura tarjoaa kaikille jäsenille GoGolf jäsenyyden (arvo 25 €) seuran jäsenetuna.

GoGolf on Suomen suurin golfyhteisö, jonka jäsenenä saat mm. green fee etuja Suomen parhaille kentille sekä Fennian Hole In One -vakuutuksen.

Jäsenyyteen kuuluu myös GoGolf lehden vuosikerta ja ensimmäisen lehden yhteydessä toimitettava GoGolf Guide, jossa on listattuna kaikki GoGolfin jäsenedut.

Lue lisää jäsenyydestä gogolf.fi

Mikäli  jäsenyyden aktivoimisen kanssa on ongelmia, olethan suoraan yhteydessä GoGolf caddiemasteriin 02000-4653 tai caddiemaster@gogolf.fi

Tervetuloa Hattula Golfin juniorileirille, joka järjestetään nyt tänä kesänä yhdessä Lasten liikunnan tuki ry:n kanssa.

Leirin hintaan sisältyy opetus, lounas ja välipala päivittäin. Leirin opetuksesta vastaavat Hattula Golfin junioriopettajat, Lasten liikunnan ohjaajat sekä Hattulan junioriohjaajat

 

LEIRI AJANKOHDAT

5.6-9.6

12.6-16.6 (myös ratsasta ja golfaa leiri)

 

 

LEIRIN OHJELMA

Leiri alkaa päivittäin ilmoittautumisella Hattula Golfissa klo 8.30 – 8.45 

Päiväohjelma alkaa aamuisin klo 09.00 ja päättyy noin klo 15.00. 

Toivomme, että juniorit ilmoittautuvat hyvissä ajoin joka päivä. Samoin toivomme, että ilmoitatte ko. ryhmän ohjaajalle tai leirinjohtajalle myöhästymisestä tai muusta esteestä.

Lounaan syömme päivittäin klo 11.30-12.30 klubin ravintolassa. Välipala iltapäivisin

Tarkemmat päiväohjelmat jaamme kunkin päivän alussa.

 

Maanantai - perjantai

 

08.00-09.00        Ohjaajat paikalla vastaanottamassa lapset

09.00-10.00         Aamun liikunta ja pelit

10.00-11.30        Lähipeli / swingi

11.30-12.30        Ruoka / ruokatauko

12.30-15.00        Iltapäivän golfpelit / Ratsasta leirillä siirtyminen Aulangon ratsastustalleille

15.00-16.00        Vapaata ohjelmaa

16.00            Lasten nouto

 

LEIRIVARUSTEET

Omalla nimellä varustetut golfvarusteet 

Ilmoita lapsen pituus, mikäli ei ole mailoja, Hattulasta saa lainaksi.

Pukeutuminen sään mukaan.

Lippis tai muu päähine ja aurinkosuojat, jos aurinko paistaa.

Nimi reppuun ja vaatteisiin!

Riittävästi juotavaa ja omia eväitä jos haluaa (ei limonadia tai karkkia).

Kirjalliset ohjeet leirinjohtajalle lääkityksestä, allergioista ja muuta huomioitavaa

 

 

LEIRIMAKSUT

215 euroa/juniori. Mikäli samasta taloudesta osallistuu enemmän kuin yksi juniori, leirimaksu 195 euroa/juniori.

Ratsasta ja golfaa leiri 360€ (yhteistyössä Aulangon ratsastuskoulun kanssa. Iltapäivisin klo 13-16)

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Mukaan pääsee 20 nuorta ja leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä

Leirimaksu laskutetaan ilmoittautumisten täyttyessä ja maksamalla lasku eräpäivään mennessä leiripaikka on varmistettu. Eräpäivään jälkeen maksamattomat paikat luovutetaan leiripaikka jonossa seuraavalle.

 

Ilmoittautuminen Hattula Golf toimistoon sähköpostilla: jouko@hattulagolf.fi tai linkistä

 

Ilmoita seuraavat asiat:

Leirin ajankohta

Juniorin nimi ja ikä

Golftaitotaso:  aloittelija, jonkun verran harjoitellut, mahdollinen green card ja/tai tasoitus

Yhteystiedot: osoite, matkapuhelin ja sähköpostiosoite (huoltaja ja/tai juniori)

Huoltajan yhteystiedot

Mahdolliset allergiat tai erikoisruokavalio

Nyt! Huima 100€ alennus 
Belek Turkki 25.3.2017

   
   
 

 

   
 

 

Viikon pelimatkat vietetään Belekin golfparatiisissa, pelaten neljänä päivänä viikossa Antalya Golf Clubilla PGA Sultan & Pasha Course, sekä kierros National Coursen kentällä. Aamupäivisin on opetusta rangella ja lähipelialueilla, jolloin käydään läpi pelin kaikki osa-alueet. Iltapäivisin pelataan yhdessä. Viikko päättyy leikkimieliseen kilpailuun, yhteiseen illanviettoon päivällisen ja palkintojenjaon merkeissä.

Majoitus on viiden tähden Sirene Golf hotellissa, jossa on tilavat huoneet joko bungaloweissa tai päärakennuksessa. Hotellin laajalla alueella on monipuolisia palveluita, ohjattua toimintaa, sekä kylpyläosasto. 

Ennen hinta 1490 €/HLÖ
NYT 1390€ /HLÖ

Lisämaksusta: 

 • Majoitus 1-hengen huoneessa +120€ 

Lähtöpäivät

 • 25.3.2017 Helsinki Airport
 • 1.4.2017 Helsinki Airport

Hinta sisältää 

 • lennot Corendon Airlines Helsinki-Antalya-Helsinki

 • lentoajat vahvistuvat myöhemmin!

 • lentokenttäkuljetukset

 • majoitus Sirene Golf hotellissa 2-hh all inclusive

 • 5 päivän green fee (2 Pasha, 2 Sultan,1 National)

 • PGA Pro Reijo Partasen opetus ja muut palvelut

 • golfkenttäkuljetukset

 • golfbägin kuljetus lennoilla

 • opaspalvelut 

 • Hinta ei sisällä: lisäpalvelut lennolla, golfklubilla tarvittavat välineet, golfrattaat ja autot

  Lisätiedot ja ilmoittautuminen Hattula Golfin PGA Teaching Pro Reijo Partaselle
  p. 0400 499355 tai sähköpostilla golfreka@gmail.com


  Tutustu myös Rekan muihin kohteisiin www.golfreka.net

Jäsentiedote 14.11.2016

 

Vuosikokous

 

Vuosikokous pidettiin tänään 14.11. Hattula Golfin tiloissa Sattulassa.

Kokouksessa tehtiin seuraavia henkilövalintoja vuodelle 2017.

 

Puheenjohtajana jatkaa Reijo Riihimäki ja muina hallituksen jäseninä Timo Karttunen Helsingistä ja Antti Riihimäki Hattulasta.

 

Hallitus on valinnut uudeksi Toiminnanjohtajaksi 1.12.2016 alkaen
Tarja Turusen( tarja@hattulagolf.fi )

 

Hattula Golfin Pro:na jatkaa Jouko ”Jokeri” Mikkola, joka luopuu toiminnanjohtajan tehtävistä ja keskittyy oman yrityksensä toiminnan kehittämiseen. Hallitus haluaa kiittää Jokeria näistä kuluneista vuosista. Jokeri vastaa jatkossa edelleen seuran viikkotiedotteista, ja seuran opetustoiminnasta ja jäsenistön talviharjoittelusta. (jokeri@me.com )

 

Jäsenmaksuiksi vuodelle 2017 päätettiin seuraavaa (Huomioi jäsenedut)

Aikuiset 89 €

Juniorit 39 €

Opiskelijat 69 € (opiskelijakortti)

 

Hattula Golf Oy:n pelikausimaksujen hinnat pelikaudella 2017

 

                                                       Jäsenet              Ei Jäsen

Aikuiset                                       540 €                 640 €                                            

Seniorit +50 v.                             440 €                 540 €                
Huom. Hattulan seniori olet jo 50 vuotiaana.

Juniorit -21v.                               200 €                 250 €                                            

Juniorit -12v.                                 50 €                  100 €

 

Jäsentarjous vanhoille ja uusille Hattula Golfin jäsenille.

Maksamalla jäsen ja pelikausimaksun 31.12.2016 mennessä saat pelikausimaksun vanhaan hintaan.

Aikuiset 490 €, Seniorit 390 €. Lisäksi kaikki pelikausimaksun 30.4.2017 mennessä maksaneet saavat Linnagolfin greenfeen (arvo 100 €)

 

 

Hattula Golfin väki kiittää kuluneesta vuodesta.

Joululahjaksi olemme tilanneet teille kaikille Go Golf lehden. Tulee kotiosoitteeseesi 17.11.2016

Antoisia lukuhetkiä.

 

Vuodelle 2017 Hattula Golf Ry pyrkii edelleen hankkimaan lisää etuja jäsenistölle ja lisäämään jäsenmäärää tarjoamalla Suomen parhaat jäsenedut nykyisille ja uusille jäsenilleen.

 

Hattula Golf Ry:n tämän hetken jäsenedut vuodelle 2017. Lisää neuvotellaan koko ajan.

-        Liittymismaksu 0 €

-        Go Golf lehden vuosikerta kotiin kannettuna (31.12.2016 mennessä jäsenmaksun maksaville)

-        Linna Golfin pelikierros arvo 100 € (30.4.2017 mennessä jäsenmaksun maksaneille) PS. Linnagolf valittiin Suomen ylivoimaisesti parhaaksi kentäksi v. 2016.

-        Go Golfin jäsenyys ja kaikki Go Golfin edut kaudelle 2017

-        Golfliiton jäsenyyden ja vastuuvakuutuksen

-        Nexgolfin tunnukset ja tasoituksen ylläpidon

-        Jäsenhintainen pelaaminen kotikentällä Hattulassa

-        Paltamo Golf 2 pelaa yksi maksaa

-        Jäsenistölle tarjolla pelilippuja eri kentille jäsenhintaan

-        Pelitarjoukset yhteistyökentille. Esimerkiksi v. 2016 Kuusamon, Kajaanin ja Kaakon Golfin kentille lisäetu 2 pelaa yksi maksaa.

Kokonaisuudessa jäsenetujen arvo jo nyt on yli 200 €.

 

Hattula Golfissa tapahtuu lähiaikoina

 

Hattula Golf avaa 25.11. klo 10. Suomen suurimman Golf Outlet myymälän Hämeenlinnan CM-Kauppakeskukseen Tiiriöön (Alkon vieressä). 1000 m2 myymälästä löydät lähes kaikki mailamerkit, vaatemerkit ja muut golftarvikkeet. Tule hoitamaan jäsenasiat kuntoon myymälässämme ja samalla voit hankkia kaikki golfarin joulupaketit edullisesti pukin konttiin.

 

Hattula Golfin pikkujoulu vietetään 10.12. klo 18 alkaen Hattula Golfin ravintolassa.  Ilmoittautumiset Tarjalle tarja@hattulagolf.fi 2.12. mennessä. Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin Hattula Golfin jäsenet. Kutsu on Avec. vaikka puolisosi ei pelaisikaan golfia. Tervetuloa nauttimaan Piian runsaasta joulupöydästä ja ohjelmasta. Illalliskortin hinta 29,50€ hlö.

Ilmoittaudu mukaan kauden pimeimpään kisaan!

Valopallokilpailu perjantaina klo 17.00

Mukaan mahtuu 32 nopeinta. Pelataan väylät 1, 4, 5 ja 6 

Yhteislähtö

Ilmoittaudu  Nexgolf tai office@hattulagolf.fi

Talven harjoittelun suunnitelu on kovassa käynnissä. Tavoitteena on palvella kokonaisvaltaisesti jäsenistöä. Marraskuussa alkaa jo talviharjoittelut totuttuun tapaan mutta vaikuta ja kerro mitä sinä odotat ja haluat talveksi. Näin pystymme täyttämään toiveesi!

Vastaa kyselyyn täältä ja voita opetuspaketti tai lähipelin verkkokurssi
Arvonta vastanneiden kesken!

Vuosikokous 14.11.2016

Hattula Golfin vuosikokous pidetään 14.11.2016 klo 09.00

Hattula Golf Ry:n jäsenet kutsutaan

Vuosikokoukseen 14.11.2016 klo 09.00

Kokous pidetään Hattula Golfin klubitiloissa Sattulantie 75 13720 Parola

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 9§ vuosikokoukselle määräämät asiat

Kokoustarjoilujen järjestämistä varten pyydämme ystävällisesti ennakkoilmoittautumista 9.11.2015 mennessä sähköpostitse osoitteeseen office@hattulagolf.fi

 

Hattulassa 17.10.2016

Hallitus

Hattulan seniorikausi 2016

Kausi alkaa olla jo lopuillaan ja kenttä on jo kuuran peittämä kukonlaulun aikaan.

Vielä golfareita kiertää kentällä mukavaa ja haastavaa peliä pelaten.

Aurinko on suosinut senioreita tänä kautena. Ei sitten ”sade pisaraakaan ” ole tullut

tiistai kisojen aikana, vaikka tuulisella säällä  aloitettiin avauskilpailuissa.

 

Meillä senioreilla  on ollut suorastaan loistava kausi. Osanottajia viikkokilpailuihin

on ollut yllättävän paljon. Eri naispelaajiakin on tiistain viikkokilpailuissa nähty peräti

17 eri henkilöä ja miehissä  on ollut 38 eri pelaajaa.

Säännöllisesti viikkokisoja on kiertänyt 20 – 30 henkilön välillä, mikä on todella

ollut merkille pantavaa. Kilpailuja kertyi tälläkin kaudella omalla kentällä 18 kisaa.

Kilpailut eivät olleet tiukkapipoisten hommaa, vaan iloinen mieli ja leppoisa tunnelma

säilyi kaikkien kisojen aikana.

 

Kauden parhaat pelaajat olivat naissenioreissa Sinikka Linna, Tiina-Riitta Kaartinen

ja Leena Kallela. Miehissä voiton  vei Jaakko Flyktman, Kari Korhonen oli toinen ja

Raimo Palmgren ja Matti Wessman jakoivat kolmannen sijan.

 

Suunnitelmien mukaan toteutettiin matka Viroon ja Paltamoon. Molemmat matkat

onnistuivat hyvin ja ensi vuonna on taas uusia tuulia.

Kävimme myös isoin joukoin muillakin kentillä kokeilemassa pelitaitoja

Tulevana kesänä otetaan uusia kenttiä mukaan.

 

Viimeinen kisa oli Jallu- ja makkarakisa, johon osallistui 38 pelajaa. Taputuksien arvoinen

osallistujamäärä. Kisan aikana ilmoitimme sitten tulevan kauden toimikunnasta.

Eli kaksi seuraavaa vuotta sama toimikunta jatkaa, mutta Pekka Linna ottaa puheenjohtajuuden

eli vastaa toiminnasta. Me muut tutut olemme mukana ja kahden vuoden jälkeen on

uusilla mahdollisuus laittaa  kortensa kekoon. Kaksi henkilöä on sitten erovuorossa.

 

Toimikunta kiittää kaikkia osallistujia, lahjoittajia ja klubin kenttähenkilökuntaa ja

toimiston henkilökuntaa hyvin hoidetuista tehtävistä .

Uskon, että uusi vuosi tuo paljon uutta tullessaan ja vielä mukavampia hetkiä golfin ja

ystävien parissa.

 

Mukavaa tulevaa talvea kaikille.

 

Terveisin

Leena , Pirjo, Pekka, Kari ja Jaakko

 

Kinkkukisa lauantaina 8.10 klo 10.00. Tule mukaan!

Ilmoittaudu office@hattulagolf.fi tai toimisto

Sarjat yleinen ja seniorit

Golf Talmaa edustava Peter Puhakka on tämän vuoden Hattula PGA Shoot Outin mestari. Puhakka kukisti viimeisellä reiällä Rosa Rantasen. Puhakalle riitti voittoon par-tulos, kun Rantanen otti harmikseen kolme puttia ja teki bogeyn. Puhakka ansaitsi voitostaan 2 200 euroa, Rantasen ammattilaisuran ensimmäisen shekin suuruus oli puolestaan 1 200 euroa.

 

Kahdeksan miehen ja kahdeksan naisen Hattula PGA Shoot Out keräsi Hattula Golfin kentälle runsaslukuisen yleisön jännittämään maamme kärkipelaajien edesottamuksia. Päivän aikana nähtiin todella upeita lyöntejä, kirsikkana kakun päällä Rosa Rantasen ysiväylällä noin 80 metristä lyöty eagle. Yleisön tuki lämmitti pelaajia todella paljon.

 

”Harvoin missään kisassa pääsee tällaisen yleisön edessä pelaamaan. Tässä oli ison kisan tuntua. Ihan huikea päivä”, Peter Puhakka kehui yleisöä.

 

Se, että kilpailu päättyi Puhakan voittoon, ei vielä aamupäivällä näyttänyt kovinkaan todennäköiseltä. Puhakka nimittäin pelasi aamun 9 reiän Pro-Amin tulokseen +11, joka oli todella huono esitys. Hän onnistui kuitenkin kääntämään aamun pettymyksen pois mielestään, ja iltapäivällä kentällä oli uusi mies.

”Jotenkin nämä reikäpelit ovat aina sopineet minulle. Ja tämä on vielä tällainen karrikoitu, raju reikäpeli. Olet käytännössä koko ajan uusintatilanteessa. Jotenkin saan näissä parhaan aina irti”, tällä kaudella jo reikäpelin SM-kultaa voittanut Puhakka sanoi. 


 

Puhakkaa vastaan viimeisellä väylällä pelannut Rosa Rantanen on nostanut pelinsä tasoa viime aikoina isoin harppauksin. Pari viikkoa sitten Rantanen voitti legendaarisen Erkko Trophyn, ja nyt oli vuorossa naisten sarjan voitto Hattula PGA Shoot Outissa.

 

”Kyllähän tämä tuntuu tosi kivalta. Ja varsinkin tämä kirjekuori tuntuu hyvältä, helpottaa arkea”, Rantanen tuumasi.

 

Jos Rantanen saisi pelata viimeisen reiän uudelleen, hän muuttaisi hieman lähipelitaktiikkaansa.

 

”Ei olisi tarvinnut lähteä ihan niin kauheasti hyökkäämään sen birdien perään. Se oli vain niin kova putti, ettei se kääntynyt. Linja oli hyvä, ja hiljaisempi putti olisi kääntynyt. Mutta ei minua ollenkaan häiritse hävitä Puhikselle (Puhakka)”, Rantanen myönsi.

Puhakan perässä miesten tuloslistalla olivat Oliver LindellJani Perttilä ja Henri SatamaOssi MikkolaErik MyllymäkiAntti Ahava ja Joonas Granberg putosivat pelistä jo ensimmäisellä kierroksella. 

 

Naisten sarjan kärjen muodostivat Rantanen, Sanna NuutinenLeena Makkonen ja Oona KuronenJenna MäihäniemiTiia KoivistoAnna Kuitunen ja Marika Voss eivät selvinneet neljän parhaan joukkoon.

 

Kilpailun juontanut Matti Eve puki palkintojenjaossa sanoiksi kaikkien toiveet kilpailun tulevaisuudesta.

 

”Nyt kun tämä kilpailu on jo kaksi kertaa järjestetty, niin ei kai kahta ilman kolmatta…”

Ystävällisin terveisin,

Juha Hakulinen

Hattula PGA Shoot Out -kilpailun tiedottaja

Hattula Golf PGA Shoot Out lähtölistat klo 13.00 alkavaan kisaan julkaistu

Klikkaa lähtölistoihin tästä

Vuoden 2015 voittaja Joonas Granberg!

Saimme erän  huippulaatuisia Alberto golfhousuja.
(ovh 159,95 €) Nyt hintaan 99 € kpl
Hae ennenkuin loppuvat!
Hattulan Golf outlet myymälästä

Miesten sarjan voittaja Tuomas Lehto tuloksella 142.

Kakkonen Tuukka Pulkkinen. Kolmas Jesse Pesonen. Senioreiden SCR Harri Kauranen ja HCP voittaja Kari Saari

Naisten ja Naissenioreiden mestaruudet myös ratkaistu. Voittaja Anneli Hietala, kakkonen Sinikka Linna ja kolmas Riitta Tuorila. Pistebogey sarjan voittaja Tiina Riitta Kaartinen! 

Tulokset

Jesse Pesonen, Tuomas Lehto, Tuukka Pulkkinen, Kari Saari ja Harri Kauranen

Riitta Tuorila, Sinikka Linna, Anneli Hietala, Tiina-Riitta Kaartinen

 

Mukaan mahtuu 32 nopeinta ilmoittautujaa hintaan 100€, johon sisältyy matka, majoitus ja molempien päivien pelimaksut. Bussikuljetus 1.000€ maksetaan kilpailumaksuina kerätyistä rahoista.  Matkaan lähdemme 16.8. klo 6.00 klubitalon edestä. Ilmoittaudu 31.7.2016 mennessä klubille osoitteeseen office@hattulagolf.fi tai numeroon 0600 550 126. Kerro nimesi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä kenen kanssa haluat majoittua 2 hengen huoneessa. Sitovat ilmoittautumiset on maksettava kahden viikon kuluttua 100€ klubin kassalle.
Tiistaina pelaamme harjoituskierroksen ja nautimme illallisen ja keskiviikkona aamiaisen jälkeen kilpailemme Paltamon senioreiden kanssa. Kotiin lähdemme kisan ja ruokailun jälkeen.
 
Senioritoimikunta
Lisätietoja antaa:
Pirjo Kiviluoto 040 755 4569 tai
kiviluoto48@gmail.com

Nuorisotoimikunnan toimintasuunnitelma ja aikatulut sekä ilmoittautuminen 2016

Junnukoulussa pyritään kokonaisvaltaiseen valmentamiseen, jossa lapset ja nuoret ovat keskipisteessä. Toiminta tulee tapahtumaan tekemisen kautta. Opetus ja ohjaus ovat ammattimaista, pitkäjänteistä sekä suunnitelmallista nuoria ja lapsia kunnioittavaa.

Valmennuksesta vastaa PGA Pro Jouko Mikkola,
Tommi Nummela, Kai Nihti. Kaikilla ohjaajilla on opettajatausta sekä kokemusta lasten ohjaamisesta sekä valmentamisesta 


Treenit eli kaikki voivat osallistua harjoitteluun kaksi kertaa viikossa. Harjoitukset sisältävät golf- ja perusliikuntataitoja sekä peliä

 • Maanantai ja torstai Klo 18-19.30
 • 08.05-30.08 
 • Hinta 200€ koko kausi
 • Hinta 1.7- 30.08 100€
 • Kertamaksu 10€ vierailijoille

 

Toiminta tulee olemaan säännöllistä viikottaista harjoittelua koko kesäkauden. Ne sisältävät peliharjoittelua kentällä ja rangella. Kentälle luodaan ns. lasten kenttä eli aloituspaikat 100m, 150m ja 200m. Leiritoimintaa tullaan tarjoamaan 3krt. 3-5pv.leiri / 12 peluria aina leirillä.

Leirien aikana ei ole harjoituksia vaan mikäli ei osallistu leirille on mahdollisuus tulla leiripäivän treeneihin yhden kerran viikossa ap tai ip osana koko ryhmää

 

 

Ilmoittautuminen 

Lähde mukaan  Hattula & Paltamo Golfin klubimatkalle Lighthouse Golf & Spa resortiin 1-8.10.2016.

Varaa paikkasi nyt, sillä matka on täyttymässä hyvää vauhtia!

Tutustu matkaan tästä!

Pelaa ryhmänä Nurmijärvi Golfissa. Neljän hengen ryhmän green fee 100€, kolme henkeä 80€ ja kaksi henkeä 60€

 • Peliajan varaajan tulee olla Hattula Golfin jäsen! 
 • Varaa Hattula Golfista Nurmijärven tiiaika 
  0600- 550126, (0,84 € / min+ppm) office@hattulagolf.fi 
 • Ilmoita varauksen yhteydessä suunniteltu lähtöaika ja päivä sekä pelaajien tiedot
 • Hattula Golf caddiemaster varaa peliajan Nurmijärveltä ja ilmoittaa tarkan lähtöajan ajan sen varmistuttua
 • Maksu Hattula Golf caddiemaster tai lasku sähköpostitse
 • Ilmoittaudu Nurmijärvi Golf caddiemasterille ja ilmoita että käytät Hattula Golfin pelioikeuksia
 • Nauti pelaamisesta

 

Iloista ja rentoa golfia Scramblen merkeissä 16.7. Ilmoittaudu mukaan!

Kilpailumaksu 15€ sis. välipala / hlö

Green fee 30€ / hlö

3.7 Senioreiden swingi ja draivitreenit klo 10-12, 20€ Ilmoittautuminen

4.7 Senioreiden lippukilpailu klo 9, yhdeksän reikää, peräkkäislähdöt. 

12.7 Senioreiden pistebogey klo 9, kahdeksantoista reikää, yhteislähtö, 

14.7 Peltola Golf pelivierailu, ilmoittautuminen office@hattulagolf.fi tai toimisto

15.7 Senioreiden swingivalmennus workshop, motoriikka ja swingin räätälöinti 10-14, max 4 hlöä, 100€, Ilmoittautuminen

18.7 Senioreiden putti ja bunkkeritreenit klo 10-12, 20€ Ilmoittautuminen

19.7 Senioreiden pistebogey klo 9, yhdeksän reikää, yhteislähtö, 

26.7 Senioreiden pistebogey klo 9, yhdeksän reikää, yhteislähtö, 

1.8 18.7 Senioreiden chippi ja pitchtreenit klo 10-12, 20€ Ilmoittautuminen

2.8 Senioreiden pistebogey klo 9, yhdeksän reikää, yhteislähtö, 

6-7.8 Seuran seniorimestaruuskilpailut, 36 reikää, ilmoittautuminen Nexgolf

Nexgolf on ottanut käyttöön uuden käyttöliittymän, jossa ei ole vielä kaikkia ominaisuuksia käytössä. Kilpailuihin ilmoittautuminen ja tulosten syöttö pisteiden perusteella tapahtuu vanhan käyttöliittymän kautta.

Kilpailuihin ilmoittautuminen

 1. Avaa Nexgolf. Uusi käyttöliittymä ponnahtaa esiin.
 2. Kirjautumiskohdassa voit valita vanhan käyttöliittymän laittamalla täpän vanhan käyttöliittymän kohdalle
 3. Kirjaudu sisään
 4. Ilmoittaudu kilpailuihin normaalisti kilpailujen kautta joka näkyy omalla näytöllä

Ulkomaiset tuloskortit

 1. Tee samat vaiheet 1-3 kuin yllä
 2. Laske käsin kuinka monta pistettä sait kentän slopetaulukon mukaan. (Jos ei ole slopetaulukkoa, laske todellisen tasoituksen mukaan ilman slopea)

 3. Tarkastele tuloskortteja > Syötä pisteiden mukaan. Merkkaa kenttä ja päivänmäärä, pisteet sekä montako reikää kierroksella pelasit. 

 4. Tallenna.

Mikäli tuloskortin tallentamisessa ilmenee vastoinkäymisiä, voit olla yhteydessä Jouko Mikkolaan: jokeri@me.com

 

Jäsenetuna pelaat 27.6.- 3.7.2016 Tawast Golfissa hintaan 30€/18r
Muistathan varata peliaikasi pikimmiten Tawastista p. puh. 0600-550060

Voitatko kutsun loppukilpailuun Lighthouse Golfiin Bulgariaan? Lighthouse Golf Resort & Spa midnight madness 23.6. Koko päivä scrambleä. Yhdeksän reiän kisa. Kortti tulee olla jätettynä klo 18.00 mennessä. Ilmoittaudu mukaan. office@hattulagolf tai Nexgolf. Pelaa päivän aikana useampia kierroksia ja jätä paras tulos kilpailutulokseksi. Kilpailumaksu ensimmäinen kierros 15€/hlö, sis välipalan. Lisäkierrokset 10€/hlö, ei sis välipalaa. Green fee 20€/kierros, kaksi kierrosta 30€. 

Voitatko kutsun loppukilpailuun Lighthouse Golfiin Bulgariaan? Lighthouse Golf Resort & Spa midnight madness 23.6. Koko päivä scrambleä. Yhdeksän reiän kisa joka pelataan klo 09-18 välisenä aikana. Ilmoittaudu mukaan. office@hattulagolf tai Nexgolf. Pelaa päivän aikana useampia kierroksia ja jätä paras tulos kilpailutulokseksi. Kilpailumaksu ensimmäinen kierros 15€/hlö, sis välipalan. Lisäkierrokset 10€/hlö, ei sis välipalaa. Green fee 20€/kierros, kaksi kierrosta 30€. 

 

Hattulan avoimet mestaruuskilpailut 11.6.2016. Pelimuodot Scratch ja pistebogey! Ilmoittaudu mukaan office@hattulagolf.fi tai nexgolf. Kilpailumaksu 15€, greenfee 30€

Alkeiskurssit jatkuvat kesäkuussa. Seuraavat kurssit 6.6 ja 15.6. Ilmoittaudu mukaan!

Nopeasti ja edullisesti golfin pariin. Kurssin käyneille pelioikeus kaudelle 2016 -50%

Opettajana Golf- ja mentaalivalmentaja PGA Pro Jouko Mikkola

 

Treenejä kesäkuussa

6.6 klo 10-12 Ma Draivi ja puumailat 20€

10.6 klo 12-15 Pe Pelitreenit 30€

18.6 klo 12-14 la Alkeiskurssin jatkotreenit (max 4 hlöä) 50€

18.6 klo 14-16 la Yleiset treenit (max 4 hlöä) 50€

27.6 klo 10-12 ma Senioreiden lähipelitreenit 20€

Ilmoittautuminen toimisto tai Jokeri

office@hattulagolf.fi tai jouko@hattulagolf.fi 

Hattula Golf tarjoaa sinulle jäsenetuna GoGolfin vuosijäsenyyden (arvo 25 €) 
GoGolf on väyläsi Suomen parhaille kentille parhaaseen hintaan. 

GoGolfarina käytössäsi mm. Suomen parhaat green fee -paketit, Fennian Hole In One-vakuutus, viikon kenttätarjoukset, ilmainen GoGolf-range, GoGolf Caddy-kuljetukset, henkilökohtainen caddiemaster ja paljon muuta. 

GoGolf-jäsenyyden aktivoiminen:

1. Uudet käyttäjät: Saat sähköpostiviestin GoGolfilta, jossa aktivointilinkki uuden käyttäjätilin luomiseen. Seuraa viestissä olevia ohjeita luodaksesi tunnus GoGolf.fi palveluihin. 

2. GoGolfin vanhat käyttäjät (sinulla on jo tunnus): Seuralle ilmoittamallesi sähköpostiosoitteellesi on lisätty GoGolf-jäsenyys automaattisesti. Kirjaudu sisään GoGolf.fi:ssä ja nauti eduista. 

3. Voit käyttää kaikkia GoGolfin palveluja myös suoraan puhelimesi tai tietokoneesi selaimella. GoGolfin appin käyttö ei siis ole pakollista. 

Muistathan aktivoida Hole In One -vakuutuksesi ennen kauden ensimmäistä kierrosta. Ohjeet aktivointiin löydät täältä: https://www.gogolf.fi/ukk

Kysyttävää? Autamme mielellämme caddiemaster@gogolf.fi tai 02000-4653

Ladyjen päivänä Hattula Golfissa naisten kisailua ja naiset pääsevät poelaamaan puoleen hintaan!

Merkaa päivä ylös ja tule mukaan rentoon peliin!

 

Huomioi muutokset paikallissäännöissä:

Sähkötolpat ja sähkölangat ovat kentän oleellisia osia eikä niistä enää saa uusia lyöntiä

Muurahaiskeot ovat kunnostettavaa aluetta, joista pallo pudotettava pois ilman rangaistusta

Tutustu paikallissääntöihin tarkemmin täältä 

Terveisin sääntö- ja tasoitustoimikunta

 

Hattula Golfin jäsenenä saat loistavat edut koko kaudeksi ja teet golfistasi iloista ja rentoa ympäri Suomea. 

Nyt voit rauhassa tehdä holarin, sillä sinulla on holari vakuutus Hattulan jäsenenä. (edellyttää GoGolf jäsenyyttä joka kuuluu Hattulan jäsenille) Samalla sinulle aukeaa kaikki GoGolfin edut pelata edullisesti ja saat  golffareita innoittavia tarjouksia.

Nyt voit tehdä pelireissun Paltamoon ja pelata edullisesti myös Kajaani Golf samalla matkalla. Kaksi yhden hinnalla.

Uutena etuna myös Kaakon Golf (kaksi pelaa, yksi maksaa)

Hattula Golfin jäsenyys sisältää:

 • Jäsen - ja tasoituskortin, jolla avautuu mahdollisuus vieraspelaamiseen ja kilpailutoimintaan
 • Tasoituksen ylläpidon
 • Vastuu ja tapaturmavakuutuksen
 • Suomen Golflehden sekä kenttäoppaan
 • Linna Golfin green feen (30.4.2016 mennessä maksaneiden etu 90€)
 • GoGolf jäsenyys ja jäsenedut vuonna 2016 (etu 25€)
 • Fennian Hole in One Vakuutuksen (arvo 555€), liittymällä gogolfin jäseneksi
 • Hattula Golfissa jäsenetuhinnat koko kauden, kts hinnasto 
 • Paltamo Golf 2 pelaa 1 maksaa (etu 45-55€)
 • Kaakon Golf 2 pelaa 1 maksaa 
 • Kajaani Golf 2 pelaa 1 maksaa 
 • Edullisia Green Fee lippuja useille kentille
 • Merkittäviä etuja mm. Hattula Outlet-myymälään
 • Etuuksia golfmatkoille ympäri maailmaa 
 • Megarange etu kaudella 2016

Junnutreenit ovat alkaneet! kauden ekat junnutreenit pidettiin 9.5. Mukana oli 5 junnua, joiden kanssa aloitettiin heti pelillä. Aluksi käytiin rangella ja päälle iloiset pelit. Meno oli mukavaa ja monta uutta Hattulan innokasta supertähteä oli nauttimassa onnistuneista lyönneistä. Päivän kysymyksenä oli että mikä on golfin tärkein lyönti. Yhdessä olimme sitä mieltä se on seuraava lyönti. Kesän treenit jatkuvat koko kesän maanantaisin ja torstaisin PGA Pro Jouko Mikkolan, apuohjaajien Tommi Nummela, Kai Nihti, Tapio Holopainen sekä junnuohjaajat. Koko kauden hinta junnuille on 200€. Ilmoittautua voi mukaan jouko@hattulagolf.fi tai tulla suoraan paikalle. Pari kertaa voi kokeilla ilmaiseksi innostuuko lajista. 

Tervetuloa

 

.

Ensimmäinen junioreiden Rio Golf juniorileiri on kesäkuun alussa 6-13.6. Seuraavalla viikolla on ratsasta ja golfaa leiri yhdessä Aulangon rastuskoulun kanssa. Heinäkuussa vielä yksi leiri juhannuksen jälkeen 4-10.7. Kaikilla leireillä Lasten liikunnan tuen ohjaaja myös liikuttamassa lapsia. Leiki, liiku ja golffaa leirin hinta 180€- Golf ja ratsastus 330€. 

Ilmoittautuminen jouko@hattulagolf.fi

Lue esite ja ilmoittaudu mukaan!

 

Golf-pilates luento 13.5.2016  klo 17:30 Hattulan Golf klubilla                                       

Pilatesohjaaja Helena Lehkonen  tulee kertomaan miten saamme lisää vartalon hallintaa ja elastisuutta ja mitä hyötyä golf-pilateksesta on meille golfareille.

Tervetuloa joukolla mukaan!

Osallistumismaksu 5 € ( sisältää kahvin ja pullan)

Ilmoittautuminen office@hattulagolf.fi

Ladytoimikunnan kevätkokous 22.4.2016

 Sirkka Gunther   p. 0443313883

 Sinikka Linna       p. 0503683663

Riitta Tuorila       p. 0505951839

Raili Vuorinen      p. 036823247

-Miljoonapönttö-kampanjaan  osallistuttiin: nyt on muutama pönttö seppä-Raimon  laittamana

ilahduttamassa sekä pikkulintuja että pelaajia.

-Kevättalkoot ovat edessä toukokuun lopulla, laitamme taas kukkia silmän iloksi.

Päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin kevään etenemisen mukaan.

-Birdie-taulu tulee klubin seinälle viime vuoden malliin.

Lähiopetusta toivomme saavamme  Jokeri  Mikkolalta alkukaudella, ilmoittautuminen netin kautta tai  puh 0400449979 (jokeri sopii yhdessä naistoimikunnan kanssa päivän)

12.6.2016 on valtakunnallinen naisten sunnuntai, tänä vuonna teemana golf tutuksi ja Rion olympiakisat.

Avoin  9 r:n pistebogey-kisa  klo 11,  kilpailumaksu 15€, sisältäen kahvin ja sämpylän,

greenfee 30€  ( ei pelioikeutetuilta) Kilpailukutsu tehdään erikseen.

Puttigreenille toivomme saavamme olympiarenkaat, joiden sisään puttaamista voivat kaikki harjoitella.

Kirpputori samana päivänä klo 9:00-18:00, siitä tulossa oma ilmoitus.

                                             Terveisin Ladytoimikunta

Ilmoittaudu mukaan vappuscrambleen! Lauantaina klo 09.00 kahden hengen scramble. Iloista ja rentoa golfia.

Ilmoittaudu nexgolf (jäsenet)  tai office@hattulagolf.fi

 

Tervetuloa!

TUTTUUN TYYLIIN ILMOJEN HALTIJA EI OLLUT KOVIN SUOSIOLLINEN

SENIOREITTEN AVAUSKILPAILUN PÄIVÄNÄ.

TUULI KYLMÄSTI  JA SATELI, MUTTA EIPÄ SE JÄRIN HAITANNUT

OSALLISTUJIA.

 

29 URHOOLLISTAA PELAAJAA LÄHTI KIERROKSELLE LÄHIPELIKILPAILUN

JÄLKEEN. LÄHIPELIKILPAILU OLI VAIKEAHO JA HAASTAVA.

SEN VOITTI TIMO SAARISTO YLIVOIMAISESTI.

 

PISTEPOGIN PARAS KAIKISTA OLI KARI KORHONEN JA NAISISTA  AILA 

FLYKTMAN.

 

ERKKI LIIKANEN HAITARISTINEEN VIIHDYTTI MEITÄ RUOKAILUN JÄLKEEN.

AIKA MENI RATTOISASTI, EIKÄ KYLMYYS ENÄÄ HAITANNUT.

 

TÄSTÄ SAATIIN  KIERROKSET MUKAVASTI  KÄYNTIIN JA GOLF-KAUSI ALKAMAAN.

SEURAAVA SENIOREITTEN TAPAHTUMA ONKIN SITTEN 

 

MATKA PÄRNUUN, LÄHTÖ SIIS 4.5.2016 KLO 06.00 HATTULAN KLUBILTA.

MUISTAKAA OTTAA PASSIT MUKAAN.

 

ENSIMMÄINEN VIRALLINEN TIISTAI-KILPAILU ON SITTEN 10.5.2016

 

MUISTA JOKERIN LÄHIPELITREENIT 3.5.2016 KLO 15.00 (MIN 5 HENKEÄ, 10€ / HLÖ)

Varaa aikasi viikonlopun peliin. Lauantain vuorot varattavissa kilpailun ulkopuolelle. Nexgolf tai toimisto!

Lue Hattula Golfin uusin uutiskirje täältä

Olemme avanneet kentän kesägriineille ja griinit ovat hyvässä kunnossa. Käytännössä kenttä on loistavassa kunnossa vuodenaikaan nähden.

Tervetuloa pelaamaan iloista ja rentoa golfia!

9.4 lauantaina pelataan kesägriineille Mulligan Special. Kilpailu pelataan jo klo 9.30 lähtien.

Oletko haaveillut että saisit uusia avauksesi? Nyt se on mahdollista sillä Mr Mulligan auttaa sinua kaksi kertaa kierroksen aikana vapaavalintaisilla väylillä.

Lähtöajat

Kolemkymmentäneljä joukkuetta oli saapunut Hattulaan avajaiskilpailuun. Sää helli kilpailijoita ja tunnelma oli iloinen ja rento. 

Oona Kuronen ja Kerttu Hiltunen pelasivat tasoituksellisen sarjan voittoon tuloksella 61. Kakkoseksi tuli Hannu Kortessalo ja Jari Martikainen 63 lyöntiä ja Eero Hilman ja Jouni Savisto. Paras Scratch tulos oli Antti Ahavan ja Tuukka Hieton 62 lyöntiä.

Seuraava kisa on ensi lauantaina 9.4 pelattava Mulligan Special, jossa jokaisella on kierroksen aikana käytettävissä muutama Mulligan avauksissa. Ilmoittautuminen Nexgoolf tai office@hattulagolf.fi 

 

Mulligan special kisan ilmoittauminen Nexgolf tai sähköpostitse ilmoittatutumisjärjestyksessä. Mukaan mahhtuu 60 pelaajaa. Kilpailumaksu 15e sis kahvi ja sämpylä. Green fee 30e

Hattula Golfin uutiskirje 4/2016 on ilmestynyt 

Lue uutiskirje tästä!

Hattulan jäsenenä saat Suomen kattavimman annoksen etuja. Jäsenetuihin kuuluva GoGolf-jäsenyys (a' 25€) aktivoidaan 31.3.2016. Saat GoGolfilta jäsenyyteen liittyvän aktivointilinkin, jonka avulla voit vaihtaa salasanasi sekä pääset tutustumaan GoGolf-jäsenyyteen liittyviin huikeisiin etuihin: Suomen parhaat green fee -paketit, ilmainen GoGolf-range, GoGolf Caddy kyyditykset sekä Hole in One-vakuutus kuuluvat kaikki jäsenetuihisi. 

Ohjeet:

1. Klikkaa saamaasi aktviointilinkkiö vaihtaaksesi salasanasi GoGolf-palveluun.

2. Jäsenyytesi aktivoidaan automaattisesti ja voit hyödyntää etuja heti. Lue lisää GoGolf eduista täällä: http://www.gogolf.fi/jasenyys

3. Hole in One vakuutus on aktivoitavissa 1.4.2016 alkaen oma profiilissa osoitteessa www.gogolf.fi/user. Lisäohjeet holarivakuutuksen käyttöönottoon saat numerosta 02000 4653 tai GoGolf online chatista. 

Maaliskuun ajan Hattula Golfin alkeiskurssit vain 99€. Mikäli sinulla on jo green card niin tervetuloa hattula Golfin kertauskurssille. 4h opetus perusasioista swingi, lähipeli ja säännöt 65€ 

Lue lisää!

Tervetuloa 

Hattula Golfin kisat starttaavat heti huhtikuun alussa. Avajais Scramble on jo 2.4 säiden salliessa. Omat jäsenet voivat ilmoittautua nexgolfin kautta, muut sähköpostilla. 

Täältä kisakalenteriin!

Tervetuloa Hattula golfin iloisiin ja rentoihin kisoihin! Pelataan tosissaan mutta ei vakavasti!

 

GoGolf järjesti yhdessä Hattula Golfin kanssa jäsenyyskampanjan, jossa palkintona oli Big Bang -golfmatka yhdelle onnekkaalle. Nyt voittaja on selvinnyt.

Arvonta suoritettiin golfmessuilla suorassa periscope -lähetyksessä, jossa voittajaksi päättyi Esa Eskelinen Valkeakoskelta. 

Onneksi olkoon!

Lue lisää!

Hattula Golf järjestää sääntöillan yhdessä alueen muiden seurojen kanssa.

Ke 20.4 2016 klo 17-20
Paikkana Hattula Golf, kartanoravintola
Tarjolla kahvi + sämpylä
Ilmoittautuminen 18.4.16 mennessä omaan seuraan, naiset etusijalla (10 naista/seura)

Ilmoittaudu tästä
Mukaan mahtuu 25 Hattulalaista golffaria
Hinta 10 eur

Kouluttajana golftuomari Arto Teittinen. 
Pääaiheena uudet säännöt. Lisäksi Artolla on varmoja aiheita, kuten vesieste-ja varapallotilanteet, merkkaajan toiminta ja pelaajan vastuut. Mutta kyselemälläkin ilta voi mennä.

Lue lisää

Vielä viisi paikkaa jäljellä ainutlaatuiselle golfreissulle Roomaan syyskuussa!
Katso reissun tiedot www.golfreka.net

Terveisin
Reka

Hattula Golf tai Megarange. Viidelle ensimmäiselle Hattula Golfin jäsenen tutulle tai sukulaiselle alkeis- ja green card kurssi 99€. 

Lähetä sähköposti jokeri@me.com ja varaa paikka. Muista mainita kenen jäsenen kautta etu tuli. Ajankohdan voit valita myöhemmin jo ilmestyneestä kurssikalenterista.

Valmennusta Megarangella. Hattulassa, Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Tampereella.

Varaa paikkasi kevään ja kesän harjoitteluihin PGA Pro Jouko Mikkolan opissa. 

Kaikki ilmoittautumiset tapahtuvat Jokerin ryhmien ilmoittautumissivujen kautta. Tai sähköpostilla jokeri@me.com. Yksityistuntien varaukset puhelimella tai sähköpostilla.

 

 

 

Opiskelijat saavat samat edut kuin muutkin aikuisjäsenet. Hattula Golf pyrkii mahdollistamaan opiskelijoiden pelaamisen edullisesti. Edut mm. pelilippu Linna Golfiin sekä Gogolfin jäsenyys sisältyvät tarjoukseen. Täytä jäsenyysanomus netissä ja tule jäseneksi Suomen iloisimpaan joukkoon. 

Pelaat Unkarin parhaalla kentállá, ks. www.golfpannonia.hu ja asut suomalaisessa hotellissa 30 km:n páássá Budapestin keskustasta ja 10 km páássá golfkentáltá.

Golfpaketit kuljetuksineen ja paikallisopastuksineen  2 -7 vrk 240 – 530 €/hlö. Hattula Golfin jásenille 10%:n erikoisalennus ja senioreille ( 1954 ja aiemmin syntyneille) 10 €:n lisáalennukset pakettiin sisáltyvistá  greenfeehinnoista.

Kerátkáá 4 -12 hengen ryhmiá, mahtuu vielá 15-31.3;  3-8.4;  22-28.4 ja  6-15.5.  Toukokuun 22 alkaen ja tietysti myös syksyllá.  Tilaa  Finskin lennot +/- 170 € tai  Norwegianin +/- 150 €.

Tarkemmin: www.villahaka.hu, puh suomeksi + 36 309 33 11 22 / Rauli Rautanen

.

Tasoitusten vuositarkastus (Annual Handicap Review - AHR)

AHR on tullut pakolliseksi toimenpiteeksi kaikille EGA:n (European Golf Association) alaisille maille vuoden 2013 alusta. AHR:n tarkoituksena on saada pelaajan tasoitus oikeanlaiseksi, jos se on kauden aikana heikentynyt tai parantunut huomattavasti.

 

EGA-tasoitusjärjestelmän tarkoituksena on saavuttaa yhtenäinen ja oikeudenmukainen tasoitusjärjestelmä koko Euroopassa ja mahdollistaa eritasoisille pelaajilla pelaaminen ja kilpaileminen mahdollisimman reilusti ja tasapuolisesti.

 

Olemme tehneet tasoitusten vuositarkastuksen kaikille jäsenillemme 20.1.2016

 

Miten vuositarkastus tehdään?

Tämä tarkastus koskee vain tasoituksella 36 tai alle pelaavia, joilla on aktiivinen EGA-tasoitus 

(vähintään 4 tasoituskierrosta vuonna 2015).

 

Vuosianalyysiin otetaan vähintään kahdeksan viimeisintä tasoituskierrosta vuodelta 2015, joissa on pistebogeypisteet. Mikäli jäsenellä ei ole riittävästi kierroksia, täydennetään tilastoa kauden 2014 tasoitushistoriamerkinnöillä. Historiamerkinnöistä saatua pistebogeypisteiden mediaania verrataan tämän jälkeen tasoituskohtaisiin pohjoismaisiin taulukkoarvoihin: 

 

1. tasoitusryhmässä (hcp < 4,5) 33 pistettä

2. tasoitusryhmässä (4,5 - 11,4) 31 pistettä

3. tasoitusryhmässä (11,5 - 18,4) 30 pistettä

4. tasoitusryhmässä (18,4 - 26,4) 29 pistettä

5. Tasoitusryhmässä (26,5 - 36) 29 pistettä

 

Jos pelaajan pistebogeytulosten mediaani poikkeaa EGA:n määrittämistä oletusarvoista yli 2,9 pistettä suuntaan tai toiseen, pelaajan tasoitusta korjataan vuositarkastuksessa yksi pykälä ylös- tai alaspäin. Jos poikkeamaa on 5 pistettä tai enemmän, korjausliike on kahden pykälän verran.

 

Lisätietoa (mm. tarkemmat laskentaperiaatteet) uudistuneesta tasoitusten vuositarkastuksesta Suomen Golfliiton tiedotteesta ja EGA:n tasoitusmääräysten liitteestä C (sivut 67 - 71).

 

 

Miten tämä on voinut vaikuttaa tasoitukseesi?

 

Tasoituksenne on voinut tarkistuksen yhteydessä pysyä ennallaan tai nousta/laskea yhdellä tai kahdella. 

 

Lisäksi aiempien vuosien tapaan KAIKKI pelaajat, joiden tasoitus vuoden 2015 lopussa perustui kolmeen tai vähempään tasoitustulokseen, menettivät ns. EGA:n aktiivisen tasoituksen vuodelle 2016. 

 

Kyseinen tasoitus muuttuu ei-aktiiviseksi. Tämä ei tarkoita tasoituksen poistumista vaan tasoitusta pidetään normaalin tapaan yllä pelaajan ja seuran toimesta. Tämä ei vaikuta normaaliin pelaamiseen millään tavalla. Kyseisellä ei-aktiivisella tasoituksella voi myös osallistua kilpailuihin (muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta), mutta tasoituksellisessa sarjassa pelaaja ei voi saada palkintoa. Ei-aktiivisen tasoitus muuttuu aktiiviseksi, kun pelaaja on palauttanut vähintään kolme tasoituskelpoisten edellytysten vallitessa pelattua tulosta vuoden 2016 aikana. 

 

Tähti tasoituksen perässä tarkoittaa sitä, että tasoituksenne ON aktiivinen.

 

Jos tasoituksesi muutos tuntuu siltä, että se ei voi pitää paikkaansa tai haluat lisätietoa asiasta, laitathan asiasta sähköpostia osoitteeseen office@hattulagolf.fi niin tarkistamme asian. Kiitos! 

 

 

Miten voit tarkistaa voimassa olevan tasoituksesi?

 

Voitte tarkastaa voimassa olevan tasoituksenne kirjautumalla www.nexgolf.fi/hag sivulle omalla jäsennumerollanne ja salasanalla.

 

Kirjauduttuanne sisään, valitkaa ’OMAT JÄSENTIEDOT’ ja sen jälkeen avatkaa välilehti ’TASOITUSHISTORIA’

 

Jäsennumero löytyy mm. viime vuoden jäsenkortistasi tai tämän vuoden jäsenlaskusta.

 

Jos ette ole itse muuttaneet salasanaa, on se oletusmuodossa. Oletussalasana on kuusi merkkiä pitkä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta

etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne.

 

Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 02.11.1964. Matin oletussalasana on MaMe02

 

Kirjainten koko on merkitsevä.

 

SALASANA HUKASSA?

Voit tilata itsellesi uuden salasanan sähköpostiisi kirjautumissivun "Unohtuiko salasana?" -linkistä. Sinulta kysytään jäsennumero ja sähköpostiosoite, joiden tulee vastata jäsentietoihin tallennettuja tietoja. Tämän jälkeen järjestelmä luo sinulle satunnaisen salasanan ja lähettää sen sähköpostiosoitteeseesi.

 

Kilpailukalenteri 2016 on ilmestynyt. 

Kilpailukalenterista löytyy koko kesän ohjelma kilpailujen osalta. Viikonlopun yleiset kilpailut, senioreiden viikkokilpailut kuin myös junioritour. Kisan ovat avoinna kaikkien seurojen jäsenille pois lukien mestaruuskilpailut. Merkkaa itsellesi jo valmiiksi sinulle sopivat kilpailut.

Ilmoittatutumiset nexgolf tai office@hattulagolf.fi

Ilmoittatutuessasi mainitse nimi, seura ja jäsennumero

Linkki kilpailukalenteriin

Hattulan senioreiden Pärnun matka

4 – 5.5.2016

 

 

MATKAOHJELMA

 

4.5Keskiviikko

           

            Klo 06.30 Lähtö Hattulan golf-klubilta Hatusen bussila kohti Pärnua.

            Klo 08.30 Eckerö Line Helsingistä Tallinnaan. Aamiainen laivalla.

            Klo 11.00 Saapuminen Tallinnaan, ajo Pärnuun (ajo-aika n. 2 t)

            Klo 14.00 Ensimmäiset lähtöajat White Beach Golfissa.

 

            Majoittuminen Stran Conference Spa Hotellissa.

 

5.5Torstai

           

            Aamiainen hotellissa, tavaroiden siirto autoon ja lähtö pelaamaan

            Pärnu Bay Golfiin.

           

            Klo 10.00 Ensimmäiset lähtöajat

 

            Kierroksen jälkeen ajamme Tallinnaan. Tallinnassa on meillä hieman aikaa

            ostoksille.

 

            Klo 22.30 Tallink-laiva lähtee D-terminaalista kohti Helsinkiä.

            Klo 0030 saavumme Helsinkiin ja perillä klubilla olemme noin kahden aikaan

                            aamuyöstä.

 

 

MATKAN HINTA   ON 295,00 € KAHDEN HENGEN HUONEESSA /HENKILÖ

 

            Hintaan kuuluu:

 • bussikuljetukset matkoilla ja perillä
 • laivamatkat Helsinki-Tallinna Eckeröllä ja Tallinna – Helsinki Tallinkilla.
 • Menomatkan aamiainen sisältyy hintaan
 • majoitus 1 vrk Strandissa 2 – hengen huoneissa
 • buffet- aamiaisen hotellissa
 • Spa-osaston käytön (saunat ja allas + fitness)
 • 1 pelikierros sekä White Beach golfissa että Pärnu Bay golfissa.
 • Ruokailu Pärnu Bay Golfissa klubilla ( graavilohta, naudanpihvi, perunakakku,

                  vihannekset + jälkiruoka)

 

Matkaan mahtuu 40 henkilöä. Sitova ilmottautuminen alkaa tammikuun alussa Hattulan

toimistoon Tarjalle ja maksusta Tarja lähettää laskun, joka maksetaan helmikuun loppuun

mennessä .

 

TERVETULOA MUKAAN

Koulutuskalenteri 2016 löytyy täältä

Kauden 2016 tehostarttiklubi Malmi 

Treeniklubi

Kokonaisvaltaista swingi ja lähipelitreeniä
Kahden tunnin ohjelma: Kehon avaus, lämmittely, tunnin teema, harjoittelu ja kertaus
6 hengen ryhmä, jaettu paikka
1. kerta swingi treenit
2. kerta Puumailat ja swingikertaus
3. kerta lähipeli ja putti
4. kerta Wedge ja chippi 

Malmi 20.1, 27.1, 3.2, 10.2

170€ opetus + paikkamaksu 80€

Ilmoittaudu tästä tai jokeri@me.com

Kauden 2016 starttiklubi Malmi

Treeniklubi

Kokonaisvaltaista swingi ja lähipelitreeniä
Kahden tunnin ohjelma: Kehon avaus, lämmittely, tunnin teema, harjoittelu ja kertaus
6 hengen ryhmä, jaettu paikka
1. kerta swingi treenit
2. kerta Puumailat ja swingikertaus
3. kerta lähipeli ja putti
4. kerta Wedge ja chippi 

Malmi 30.1, 6.2, 27.2, 19.3
170€ opetus + paikkamaksu 80€

Ilmoittaudu tästä tai jokeri@me.com

Tervetuloa!

 

Hattula Golfin jäsen- ja uutiskirje on tilattavissa tästä linkistä

Kun tilaat uutiskirjeen, tiedät Hattula Golfin tapahtumat ja kuulet ensimmäisenä Hattulan Golfin tarjoukset ja edut!

Hurja joukko, 49 pelaajaa, oli saapunut pelaamaan Hattula Golfin 2-hengen tapaninpäivä Scrambleä. Tapaninpäivän tansseihin valmistauduttiin pelaamalla 9-reikää upeassa säässä. Aurinko paistoi ja porukka nautti. Kisan voitti tuloksella 22 pistettä Pekka Neejärvi ja Janne Tuomola. Samalla tuloksella kakkoseksi sijoittui Annamari Ahonen ja Jukka Juntunen.

Tulokset löydät täältä

 

!

 

Malmi Green Golf tarjoaa Hattula Golfin jäsenille harjoitusmahdollisuuden alennettuun hintaan. 

Esittämällä jäsenkortin seuraavat Hattula Golfin jäsenhinnat voimassa tammikuun 2016 loppuun asti. Paikkamaksu on henkilökohtainen

Ma-Pe Klo 8-16 10€

Pe-La klo 16-20 15€

Hyviä talvitreenejä! 

 

Täältä löydät tuotteet mitä Hattula Golf Outletista löytyy vaikka joulupukin konttiin. Uskomattomia hintoja ja tuotteita.

Tervetuloa

Lue tarjouksista täältä

Lue mitä kaikkea sinulla on mahdollisuus hyötyä jäseneduista olemalla Hattula Golfin jäsen ja pelioikeutettu. Vaikka olisit jonkun muun seuran jäsen kannattaa sinun olla myös Hattula Golfin jäsen.

Etuja täydennetään koko ajan

Tarkista edut täältä

Pop-up-GolfOutlet ja palvelupiste Tiiriön Citymarketissa 

Palvelupisteemme ja GolfOutletimme on muuttanut tilapäisesti Hämeenlinnaan, Tiiriön K-Citymarketiin. Löydät meidät entisistä Tiimarin tiloista. Siellä hoidat kätevästi jäsenasiat ja hankit edulliset joululahjat -- vaikka viime tingassa, sillä pop-up-liikkeemme on auki viimeistä päivää aatonaattona eli 23.12.

Myös joulun kukat löydät samasta pisteestä Kukkamestareiden toimesta.

Tarjoukset, jäsenedut ja hinnat löydät täältä

Tervetuloa Tiiriöön!

Reka Partasen Peliviikot Turkin Belekissä

 

Viikon pelimatkat vietetään Belekin golfparatiisissa, pelaten viitenä päivänä viikossa Antalya Golf Clubilla PGA Sultan & Pasha Course. Viimeisellä viikolla pelataan myös Nationalin kentällä. Aamupäivisin on opetusta rangella ja lähipelialueilla, jolloin käydään läpi pelin kaikki osa-alueet. Iltapäivisin pelataan yhdessä. Viikko päättyy leikkimieliseen kilpailuun, yhteiseen illanviettoon päivällisen ja palkintojenjaon merkeissä.

Majoitus on viiden tähden Sirene Golf hotellissa, jossa on tilavat huoneet joko bungaloweissa tai päärakennuksessa. Hotellin laajalla alueella on monipuolisia palveluita, ohjattua toimintaa, sekä kylpyläosasto.

LÄHDÖT 26.3.2016 ja 2.4.2016

JOULUTARJOUS

Joulutarjous - 31.12.2015 mennessä tehtyihin varauksiin tarjoushinta!

 • 1590 €/hlö/viikko
 • 2960 €/hlö/2 viikkoa
 • Lisätiedot Rekalta

NORMAALIHINTA 1759 €/HLÖ  

Lisämaksusta: 
Majoitus 1-hengen huoneessa 300€

meno la Hel Ayt klo 11:00 - 14:50

paluu la Ayt Hel klo 05:00 - 08:55

 

Hinta sisältää:

 • lennot Corendon Airlines Helsinki-Antalya-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset
 • majoitus Sirene Golf hotellissa 2-hengen huoneessa all inclusive
 • 5 päivän green fee (3 x Pasha ja 2 x Sultan)
 • PGA Pro Reijo Partasen opetus ja muut palvelut
 • golfkenttäkuljetukset
 • golfbägin kuljetus lennoilla
 • opaspalvelut

Hinta ei sisällä: lisäpalvelut lennolla, golfklubilla
tarvittavat välineet, golfrattaat ja autot.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:

Reijo Partanen 0400 499355 tai golfreka@gmail.com

www.golfreka.net

Hattula Golfin uusin uutiskirje luettavissa!

Uutiskirje 48

Kenttä auki säävarauksella jälleen. Talvi tuli ja meni.

Muistathan ilmoittautua vihkoon ylätasanteella! Tervetuloa!

 

Skotlanti 7-11.4 St. Andrews

1789€

Viisi päivää golfin pyhätössä, legendaariset kentät, hotellina 5* kylpylähotelli Fairmont  

Matkanjohtajana toimii kokenut Skotlannin kävijä PGA Pro Jouko Mikkola. "Golfkenttien lisäksi nautimme golfin syntypaikan ilmapiiristä"

Matka sisältää lennot Helsinki - Edinburgh,  Yhden hengen huone lisämaksusta. Rajaton peli 3pv St Andrewsin kentillä. New Course, Jubilee Course,  Old Course lisämaksusta. 

Pelimatkan hinta 1789€
(Tarkka hinta määräytyy varauspäivän lentohinnan mukaan)

Lue esite

Alustavat varaukset jokeri@me.com

Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Golden Sun Golf
 Lue golflehden matkakertomus St Andrewsiin

"Greatest walk in golf is 18th hole at Old Course" - Tiger Woods

 • Green Card kurssit 99 €, ennen 23.12.2015 maksetut kurssit.
 • Ilmoittaudu tästä >>
 • Voit varata aikasi myös myöhemmin. Maksa nyt, varaa myöhmmin!

 

Green Card / Golfin perehdytys aloittelijoille ja kertaajille

Peruskurssilla käydään läpi golfin etiketti ja säännöt, lisäksi erilaiset golflyönnit. Lopuksi peliharjoitus ja greencardin suoritus kentällä. 

Kurssi sisältää opetusmateriaalin, mailat ja pallot
Säännöt ja etikettimateriaali lähetään osallistujille sähköisesti

Kurssille osallistujilla mahdollisuus liittyä Hattula Golfin jäseneksi huimilla jäseneduilla sekä oikeus vuokrata pelioikeus kaudelle 2016 -50%.

Voit varata myös kurssin pienryhmälle, jolloin kurssin räätälöidään aikataulujen osalta. Nämä ajat voidaan sopia normaalin kurssiaikojen ulkopuolelle. Pienryhmien aikataulutus puhelimitse 0400449979.

 

Kurssi kestää kaksi päivää  ja pitää sisällään:

Päivä 1

 • mailaote ja alkuasento
 • Swingin liikkeen perusteet
 • Henkilökohtainen swingi, putti
 • Lähipelilyönnit greenin läheltä, wedgelyönnin perusteet
 • Käytännön pelaaminen kentällä
 • 4h

Päivä 2

 • Lähipelilyönnit greenin läheltä, Chippi
 • Wedgelyönnin kertaus
 • Swingin kertaus
 • Peli kentällä
 • Bunkkerilyönti
 • 3h

 

Max 10 henkilöä - Sopii myös kertaajille!


Aikataulut

Kauden 2016 kurssiaikataulu, viikkokurssit klo 17-21 ja vkl 10-14

Kurssi pidetään peräkkäisinä päivinä

Huhtikuu

 • 12-13..4
 • 23-24.4

Toukokuu

 • 3-4.5
 • 14-15.5
 • 24-25.5
 • 30.5-1.6

Kesäkuu

 • 4-5.6
 • 18-19.6

Heinäkuu

 • 2-3.7
 • 5-6.7
 • 23-24.7

Elokuu

 • 9-10.8
 • 20-21.8
 • 30-31.8

Syyskuu

 • 3-4.9

Ilmoittautuminen, hinta ja lisätiedot

Klubi suljetaan arkipäiviltä 9.11 alkaen.
Kenttä avoinna. Kentällä palloränni, jota noudatetaan. 

Muistathan ilmoittautua kierrokselle klubin terassilla olevaan vihkoon. Myös vieraspelaajien sekä jäsenten, joiden pelikausimaksua ei maksettu ohjeet kansiossa.
Kirjaamalla kierroksesi varmistat vakuutuksesi voimassaolon kierroksella.

Jäsenenä hyödynnä 180€ alennus / henkilö. Lähde Rekan mukaan Belekkiin keväällä. 
Linkissä matkaohjelma --> Esite

 

Hattula Golfin vuosikokous pidetään 18.11.2015 klo 09.00

Hattula Golf Ry:n jäsenet kutsutaan

Vuosikokoukseen 18.11.2015 klo 09.00

Kokous pidetään Hattula Golfin klubitiloissa Sattulantie 75 13720 Parola

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 9§ vuosikokoukselle määräämät asiat

 

 

Kokoustarjoilujen järjestämistä varten pyydämme ystävällisesti ennakkoilmoittautumista 11.11.2015 mennessä sähköpostitse osoitteeseen office@hattulagolf.fi

 

Hattulassa 29.11.2015

Hallitus

Syksy tulee vääjäämättömästi. Kentän ollessa jäässä on pelaaminen ehdottomasti kielletty! Huomioithan siis yöpakkaset jotta voimme pelata huippugreeneille myös ensi vuonna!

3.10 Henkilökohtainen pistebogey 18r klo 10:00 Kolme parasta pelaajaa HCP palkitaan. Kisamaksu 20e sis lounaan. GF 30e

28.9 eteenpäin caddiemaster on avoinna 10-17 välisen ajan säävarauksella. Ennen klo 10 lähtijät merkkaavat lähtönsä ylätasanteella olevaan lähtölistaan. Lähtijöiden tulee huomioida että mikäli kenttä on mahdollisten yöpakkasten seurauksena jäässä, on pelaaminen ehdottomasti kielletty.

Fysioterapia ja hierontapalvelua nyt Hattula Golfissa.
Fysioterapeutti Harri Tuomi 0400-861042 
paikalla sopimuksen mukaan

Golf Rekan kanssa Mallorcalle

Mallorca on Välimeren lomasaarista perinteikkäin - myös
golfin suhteen. Saarella on pelattu golfia jo vuosikymmenet.
Tämä näkyy kentillä ja klubeilla: kentät ovat hyvässä
kunnossa ja palvelut ovat monipuoliset.

Tutustu uutuus kohteeseen, liite.

 

Terveisin

Reka

Nyt nopean varaajan etuna! 

Rekan matkaan löytyy vielä muutama paikka Belikin matkalle.
Varaa nyt ja säästät 180€ /henkilö matkan hinnasta.

Matkalle lähtöpäivät ovat 
31.10.2015, 26.3 ja 2.4.2016
Tutustu tästä matkan ohjelmaan.

Reijo "Reka" Partanen
 


 

Hattula Golf Outlet päätöskisa 10.00 18 reiän pistebogey Kilpailumaksu 20€ sis keittolounas Green fee 30€, Palkintopöytä Hattula Golf Outlet. Kisan päätteeksi jaetaan seuran mestaruuskilpailujen palkinnot

 

TERVETULOA KAUDEN PÄÄTTÄJÄISKILPAILUIHIN,

JOKA PIDETÄÄN 24.9.2015 ALKAEN KLO 14.00

KISAMUOTO: 9 – REIKÄÄ PISTEBOKEY

LISÄKSI: PUTTIKILPAILU, LÄMMÄKSI LIPPUA VÄYLÄLLÄ 5, PISIN DRAIVI VÄYLÄLLÄ 7 JA ERIKOISKILPAILU.

PALKINNOT:  3 PARASTA SEKÄ NAISTEN ETTÄ MIESTEN SARJASSA PALKITAAN. ERIKOISKILPAILUN PALKINNON LAHJOITTAA REIJO RIIHIMÄKI.

KILPAILUN LOPUKSI TOIMIKUNTA TARJOAA PAISTETTUU MAKKARAA JA SALAATTIA.

KISAN YHTEYDESSÄ PALKITAAN MYÖS KAUDEN 3-PARASTA PELAAJAA NAISTEN JA MIESTEN SARJASSA LAHJAKORTEILLA

TERVETULOA

SENIORITOIMIKUNTA

K-supermarket Hattulan hyväntekeväisyyskisa pidettiin 9.9 huippukelissä. 

Hattulan nuorten kotitalouspetuksen monipuolistamista tukeva golftapahtuma keräsi viisitoista joukkuetta hyvän asian puolesta. Kauppias A-J Kivi oli innoissaan tapahtumasta ja se miten hyvä asia sai yhteistyökumppanit liikkeelle. "Tämä jatkuu ensi vuonna ja siitä tehdään perinne. Sen verran oli hyvät kokemukset tapahtumasta. Keli ja kenttä oli loistavat jotka takasivat kisan onnistumisen".

Voittajajoukkue ja voittopuhe.

Tulokset

 

Liity nyt jäseneksi! saat 99€ myös ensi kauden jäsenmaksun ja Linna Golfin green feen kaudelle 2016​

 • Jäsenmaksu Aikuinen 2015-2016 99 € (sis Linna Golf green fee 2016)
 • Jäsenmaksu Juniori 2015-2016 49 €

 

 • Pelioikeus aikuisjäsenet 2015 loppukausi 150€
 • Pelioikeus seniorijäsenet 2015 loppukausi 150€
 • Pelioikeus alle 21v  2015 loppukausi 50€
 • Pelioikeus alle 12v  2015 loppukausi 25€

Liittymällä jäseneksi 30.4 mennessä saat yhden Linna Golfin green feen

Maksamalla pelioikeuden 30.4 mennessä saat yhden Linna Golfin green feen

 

Hattula Golfin jäsenyys sisältää:

 • Jäsen - ja tasoituskortin, jolla avautuu mahdollisuus vieraspelaamiseen ja kilpailutoimintaan
 • Tasoituksen ylläpidon
 • Vastuu ja tapaturmavakuutuksen
 • Suomen Golflehden sekä kenttäoppaan
 • Linna Golfin green feen (huhtikuun loppuun mennessä maksaneiden etu)
 • Hattula Golfissa jäsenetuhinnat koko kauden, kts hinnasto
 • Paltamo Golf 2 pelaa 1 maksaa
 • Kohdennettuja Green fee tarjouksia tuleville Hattula Golfin yhteistyökentille
 • Merkittäviä etuja mm. Hattula Outlet-myymälään
 • Etuuksia golfmatkoille ympäri maailmaa
 • Hattula valtakunnan golfkoulu
 • GoGolf appsi vuonna 2015
 • Edullisia Golf matkoja
  • Gasthaus Fjalar ja Salon seudun Golfkentät

Loppusyksyn alkeiskurssit syyshintaan 100€ PGA Pro Jouko Mikkolan opastuksella!

Ilmoittaudu mukaan kurssille jokeri@me.com

Seuraavat kurssit

Tiistai - keskiviikko 8-9.9 klo 17-20

Tiistai - keskiviikko 15-16.9 klo 17-20

Sunnuntai 13.9 klo 10-16

Tervetuloa!

 

Aukioloajat muuttuvat!

Klubiravintola ja caddiemaster ovat avoinna päivittäin 9-18 välisen ajan!

Caddiemasterin ollessa suljettuna ilmoittautumiset tulee tehdä terassilla sijaitsevaan lähtölistaan!

 

PGA Shoot outille jatkoa. Amatöörit pääsevät pelaamaan Hattula Amateur Shoot out kisaa huippukuntoisilla Hattulan greeneillä. Kisassa pelataan miesten ja naisten sarja. Osallistumismaksu 10€ (Huomio vieraspelaajat! ei green fee maksua)

Tervetuloa!

St Andrews huhtikuussa. 7-10.4 pelimatka golfin mekkaan PGA Pro Jouko Mikkolan johdolla. Kokenut Skotlannin kävijä johdattaa pelaajat tutustumaan St Andrewsin legendaarisille kentille. Yöpyminen Old Course Hotel, joka sijaitsee Old Course väylän 17 varrella ja nykymät koko kentän yli.

Matka sisältää

 • Lennot Helsinki-Edinburgh-Helsinki
 • Yöpymiset 5* Old Course Hotel
 • Rajaton peli 4pv St Andrews kentät (ei sisällä Old Course)
 • Kolmen ruokalajin illallinen kolmantena päivänä
 • Jouko Mikkolan matkanjohtajan ja pron palvelut

Matkan hinta 2-hengen huone 2249€

Ilmoittaudu matkalle 

Esite matkasta

Tervetuloa mukaan!

Tule tukemaan Hattulan Hattulan nuorten kotitalouspetuksen monipuolistamista mukavaan golftapahtumaan.

Ilmoita joukkue mukaan!

Hattula Golf
Hattulantie 547
13700 Hattula
Finland

Puh. 0600 550 126
office@hattulagolf.fi